Monday, June 8, 2015

Linda vierailee: osa 1. (Ja vahan muutakin.)

Eyyyy yoooo. Oon tosi kuul kun talleen rapparisti huutelen taalla. Tai jotain. Mutta aattelin nain ens alkuun kertoa pari hyvaa uutista, nimittain a) huomenna ollaan koko porukka menossa kattoon yhta asuntoa! Nainen ei tienny etta onko rotat ok, koska silta ei oo koskaan kysytty asiasta :D Mutta han lupasi kysella asunnon omistajalta. Toivotaan etta onnistuis. Hyvan hintanen vuokra ja hyvalla paikalla taa kamppa. Katotaan etta milta se nayttaa sitte sisalta. Ja b) Fester leikataan tanaan! :) Se tulee olemaan paljon onnellisempi leikattuna. Hormoonit ei enaa hyrraa sen jalkeen ja on helpompi tutustuttaa Fester toisille rotille ilman mitaan suurempia mutkia matkassa :) Ehka se paasee vihdoin asustelemaan Samin kanssa, ja jos Sam ei nappaa, niin sitten meidan tytot ottaa sen varmasti avoimin tassuin ryhmaansa :) Nehan viihty Fredinkin kanssa niin hyvin!

Mutta nyt sitten itse asiaan; Lindan vierailusta vahan koostetta! Ja kuviakin on. Kaikki kuvat ovat Lindan ottamia, koska mulla harvemmin oli kamera mukana, ja ne muutamat mitka otin on tosi sinisia, koska mulla oli asetukset vahan pain persetta. Eli Lindan kuvien avulla kerron nyt sitten etta mita kaikkee tuli touhuiltua!

Lindahan laskeutu tanne San Diegoon maanantai-iltana. Ma en menny kouluun ollenkaan sina paivana, vaikka viela olikin tunteja jaljella. Meilla kavi se jaakaapinkorjaustiimi taalla sina iltapaivana ja ma sain tassa vahan jarkattya pari asiaa viela ennen sita. Koska Lindan kone oli vahan myohassa, meni siina sitten aika myohaan. Kun oltiin haettu Linda lentokentalta, ei ollu kauheesti tekemista mielessa, niin kaytiin sitten vaan hakemassa ruokaa Jack In The Boxista ja katottiin vahan It's Always Sunny In Philadelphiaa.

Tiistainana olikin sitte vahan enemman ohjelmaa. Kaytiin vahan ostoskeskuksissa! Niita on tassa lahella 2, ja paatettiin kayda molemmissa. Tuli koluttua useampi liike lapi, ainaki Mission Valleyssa. Ostin itelleni uuden liquid eyelinerin koska multa oli ajat sitte loppunu sellanen ja kajaalikyna on ihan perseesta. En onnistunu loytamaan uutta kulmakynaa, harmi vaan. Nykyaan joutuu suttailla luomivarilla. Linda loysi itelleen meikkeja ja paidan ja korun ja tais se ostaa jotain muutakin. Jouduttiin pakenemaan Victoria's Secretista ku siella yritettiin Lindalle kaupitella kalliita liiveja :D Linda vaan halus sovituksen, ja jouduttiin jattaa liivit tiskille ja hiippailla ulos sielta. Askarteluliikkeessaki meni kivasti aikaa, koska siella nyt vois suunnilleen asua :D Harmi etten oo enemman crafty, muuten ostaisin koko Michael'sin tyhjaks. Etta te swapparit, jotka hamstraatte kaikkea tavaraa sita varten, ette oo viela nahneet mitaan ;D Michael's on kuulkaas sellanen unelmapaikka! Fashion Valleyssa ei tullu kaytya yhta monessa liikkeessa. Siella on vahan kalliimpaa. Muistan etta kaytiin Forever 21'ssa ja Linda osti sukkia. Ma en ostanut mitaan. Kaytiin juomassa limeade Hot Dog On A Stick'issa ja oli ihanan virvoittavaa. North Parkiin ku tultiin takas kaytiin syomassa Safehouse'ssa nuudelikeittoa. Ma tykkaan niitten nuudelikeitosta, mutta Lindan mielesta se oli vahan mautonta. Kaupasta kaytiin viela ostamassa aamupala viriketta ja vahan ruokaa seuraavalla paivalle kun ei viittiny joka paiva lahtee ulos syomaan. Loppuilta meni siina sitten ihan lepposasti. Ei kait me oikeen tehty muuta ku vaan kateltiin tv:ta ja sellasta.


Mua kiinnostais tietaa etta mihin ma oikeen katon taas :D





1 comment: