Monday, June 22, 2015

Tylsyyden Kuningatar!

No kukas se taalla taas nain ahkerasti paivittelee? No kukas muukaan kun tylsyyden kuningatar itse!  (oisin mielummin Salin Kuningatar *kanni-Maarit aani* hopoti hopoti!):D Miten ihmisilla voi olla kivaa yksin kotona? Ma oon taalla paivat pitkat yksin, ja on niiiin tylsaa jatkuvasti. Meilla ei oo tohon Xboxiin sita piuhaa mista tulee virtaa niin en voi edes pelata konsolipeleja. On viime aikona tehny mieli ihan hirveesti pelata kaikkee. Mulla on muutama Sonic kesken, Assassins Creed pitaa alottaa alusta, kuten myos Destroy All Humans, mika on ehka hauskin peli ikina. Ma oon tosi huono kattoon elokuvia, mun ei tee melkeen koskaan mieli kattoo elokuvia, niin en oo sitakaan harrastanu. Tosin mitaan DVD'ita ei pysty kattoo tolla boxilla, koska niin. Se ei mee paalle. Koneella pitais kattoo kaikkee. Niinpa oon pikkuhiljaa siivoillu ja sit kattonu Modern Familya. Alotin sen sarjan alusta. Oon sita tv:sta kattonu joskus jos on sattunu tollo oleen paalla, mut en oo koskaan kattonu varmaan kokonaista jaksoa, kunnes nyt ku alotin alusta. Huomasin etta oon nahny suurimman osan tuota ensimmaista tuotantokautta, en vaan ihan alusta loppuun niita jaksoja. Nyt oonki jo toisella kaudella.  Onhan tassa kylla pari kirjetta mitka pitais kirjottaa, hetkenhan noita on kerenny hamstrata noita posteja etta ois ehka ihan hyva alkaa vastailemaanki niihin!

Kaytiin Robertin vanhempien luona tana aamuna. Fredrick haudattiin vihdoinki. Tuli parempi mieli. Fredrick naytti viela ihan Fredrickilta, vaikka oliki ollu "arkussaan" tuolla pakastimessa. Siella se lepaa nyt. Oli ihana ilma ulkona. Saatiin rahaa takuuvuokraan. Ei oo viela kuulunu mitaan. Ma taalla todennakosesti jannitan koko paivan. Jos ei tanaan kuulu, niin huomenna sit varmaan. Luottotietojen piti tulla tanaan, ja sit se varmaan soittelee kaikille meidan reference'eille tanaan, nii voi olla etta huomenna vasta saa tietaa. Jos saadaan se niin ma kylla juoksen sinne heti takuuvuokra kourassa :D Onneks se on niin lahella tassa etta voin helposti ite vieda sen sinne ihan kavelten. Se meinaa myos sita etta ma voisin helposti vieda jotain tavaroita sinne kans pyoralla tai kavelten. Jotain leffoja tai keittiotavaraa tms. Mut nyt meen taas asioiden edelle. Mua arsyttaa valilla kylla taa mun oma ajattelutapa, ku ajattelen silleen tosi taikauskosesti valilla, vaikken muuten edes oo yhtaan sellanen, mutta etta se muka tarkottaa jotain jos alan pakkaamaan tavaroita nyt. Etta jos pakkaan tavaroita niin se jotenki muka saattaa pahentaa/parantaa meidan mahollisuuksia saada se kamppa. Eihan silla oo mitaan tekemista sen asian kans millaan tavalla :D Tainnu aitilta periytya naa tallaset ;) On niin uuvuttavaa ajatella silleen. Ei sita viitti minkaan tollasen hulluuden ohjailla elamaa. Tai siinahan tulee muuten itekki hulluks. Kuulostanki varmaan ihan hullulta ku edes kirjottelen moisesta :D

Robertilla on keskiviikkona vapaapaiva, niin paastaan pelaamaan triviaa koko porukan kans! Ja Robertin vanhin sisko tulee mukaan. Se on pidemman aikaa halunnu liittya seuraan, mutta tyot ja pieni lapsi on estany sita tulemasta keskella viikkoa. Mutta nyt silla on kesaloma ja lapsi on isansa kanssa Floridassa reissussa niin pyysin sita sitte mukaan.

Munki siskon lapsella on nyt sitten virallisesti isa. Siella oli kuulemma kuulusteltu oikeen kunnolla. Kyselty kaikkee typeraa niinku etta millon oli siskon viime kuukautiset. Ihan ku joku mies muistais mitaan sellasta, ku meilla naisillaki on vaikee muistaa sellasia :D Muaki aina vituttaa ku sita kysytaan jossain ku en ma koskaan muista tarkalleen ellen oo oikeen kalenteriin merkinny millon ne on tullu. Sillonkaan en muista ellen kato sita kalenteria. Tiian vaan suunnilleen etta millon pitais ilmestya ja millon loppua. Ja mun on kuitenki nii lyhyet etta ne unohtuu helposti :D Varmaan kaikki koki tarvivansa tata tietoa :P

Pitais tassa joku paiva kayda laittaan ilmaa renkaisiin niin paasis vahan pyorailemaan. Ja sit vois tsekata vaha paremmin minkalaisia kamppia tuolla on tarjolla. Vaikee jos tarvii kavella, ei voi kattaa yhta laajaa aluetta kavelten. Ja muutenki, ois hyva syy sit lahtee nauttiin vaha auringosta! Ku vois menna pyorailemaan. Tykkaan kayda pyorailemassa yksin, mutta kavelemaan en mielellani lahe ilman seuraa. Ja ku Robertilla on aina tuo ipod mukana niin en saa musiikistakaan seuraa itelleni. Hoh.

Tinssu tassa mainitsi viettavansa kesalomaa uusien blogien parissa. Mista ihmiset loytaa uusia blogeja? Musta tuntuu etta kaikki on jotain muoti-, aiti- tai ruoanlaittoblogeja. Muoti- ja aitihommat ei oikeen oo mun juttu, ja vaikka tykkaanki ruoanlaitosta ja sellasista blogeista, niin en ma viitti niita lukea kun en kuitenkaan sit koskaan kokeile teha niita ruokia :/ Varsinkaan nyt kesalla. Katoin tassa tilia eilen. 64 dollaria. Silla pitais niinku elaa KOKO KESA. Etta spagettilinjalla mennaan :D Katoin myos etta meniko se viimenen kurssi kans lapi. Menihan se! Barely. Mutta menipa kuitenki! Jes! Ei siis pitais olla mitaan sellasta estetta, rahaa pitais siis tulla kunhan laittaa hakemukset menemaan. Tosin elokuussa aikaisintaan. Todennakosesti syyskuussa.

No, enpa jaa tahan jaarittelemaan sen enempaa turhia. Sitahan vois jatkaa tv maratoonia ja sitte vaha siivoilla. Meille tulee joku ikkunankorjaaja perjantaina kait. Ois hyva olla siistia ettei taas tuu jotain typeria valituksia. Tosin ei taalla ees oo mitenkaan likasta. Vessassa tarvii vaan pyyhkia lavuaari ja mopata lattia! Ja sohvapoydalta kerata pois ylimaarasta + imuroida lattia ja sit keittiossa tarvii vaan pesta lattia ja ehka vaha pyyhkia hellaa. Kerranki nain :D

2 comments:

  1. mä oon bloglovinista vaan jollain sanalla ettiny (matka, matkailu) ja sit tulee kaikkia erilaisia joita selailen. jotku pääsee lukulistalle, joitain katon van sen kerran. mut sieltä löytyy vaikka mitä :)

    ReplyDelete