Friday, June 19, 2015

Jannittaa/Pelottaa!

Vaha molempia ilmassa! Me ollaan nimittain tanaan jatetty asuntohakemukset! Eipa olla viela kertaakaan etsinnoissamme paasty niin pitkalle etta ois saannu jattaa lomakkeet :D Kerranki me oltiin ensimmaiset! Mutta sehan on sit eri asia etta saako sen kampan vai ei. Kamppiksella ei oo luottoa (toisaalta, voi se olla ihan hyvaki asia, se meinaa sita ettei oo ottanu mitaan lainoja tai luottokortteja) ja Robertinki vois kuulemma olla vaha parempi. Tai nain han itse sanoo. Ei se oo surkee se sen luotto, mut etta ois varaa parantaa sita. Jannittaa ja vahan pelottaaki ku nain pitkalle ollaan jo paasty. Hirveen mukava se vuokraemanta kuitenki, tosi puhelias! Muistuttaa meita ihan Robertin tadista :D Oon yrittany pistaa parasta charmiani paalle joka kerta ku ollaan juteltu sen kans :D Asunto oli ihanan tilava ja sauanki loyty pihasta ja kaikkee. En nyt viitti kirjottaa tasta unelmakampasta sen enempaa, jos ei nyt osukkaan kohdalleen sitte. Toivottavasti saadaan tietaa nyt viikonloppuna, koska Robertin vanhemmat on taas lahossa jonnekki reissuun Tiistaina, ja sen oli tarkotus auttaa takuuvuokran maksussa.

Myos pelon tunteita tuottaa se etta nyt kun on talleen natisti vierahtanyt vuosi niista North Parkin raiskausyrityksista, ja naapurusto on toipunu siita, naisetki uskaltaa taas yksin ulos pimealla jne, nii on tullu tallanen "kiva" vuosipaivamuistutus ryostojen muodossa! Mentiin tassa toissailtana Robertin kans joskus kahentoistamaissa ehka tohon kioskille, ku poliisit pysaytti ja kerto etta tassa lahella oli tapahtunu kolme ryostoa noin tunnin sisalla. Ryostajia oli 2, ja ainakin yhdella oli ase. Poliisi kehotti meita menemaan suoraan kotiin. No, mentiinpa kioskille silti ja viela myohemmin hakeen ruokaa, mutta jatettiin kylla kaikki tarkeet kotiin. Ma en ottanu laukkua mukaan ollenkaan, ja puhelimenki pistin piiloon ja Robertki otti vaan sen kortin mukaan milla ajatteli ruoat maksaa. Huh huh. Ja ne rotokset on sattunu tosi lahella meita. Sellasissa kohdissa missa meki joskus kavellaan. Roberthan on nykyaan taas myohaan toissa, niin onpa kiva pelata sen puolesta, ku se joskus joutuu parkkeeraamaan aika kauas ku iltasin on vaikee loytaa parkkipaikkaa monesti. Ja seki viela etta me just sen takia monesti joudutaan kaymaan esim. kaupassa myohaan illalla, tai kioskilla tms. Tanaan ei onneks oo mitaan sellasia suunnitelmia, koska me kaytiin eilen illalla kaupassa. Hieman aikasemmin kuitenki, etta oli porukkaa viela ulkona eika lahteny lompsa karkuun jonku aseistetun hullun mukana :P Kioskin kassaseta sano sita et se on taa kesa tallanen, etta jatkilla on tylsaa nii niitten pitaa keksia kaikkee typeraa niinku yrittaa raiskailla tyyppeja ja ryostella toisia :P Nii'i. Lieneekohan nain?

Niinpa niin. Tallasia jannittavia aikoja me eletaan nyt. Hauskaa juhannusta! Toivottavasti teilla pysyy lompakko taskussa ja ettei mopo karkaa ihan liikaa kasista ;D Jos asuisin tuossa unelmakampassa niin menisin tana viikonloppuna ihan takuulla saunaan juhlimaan.

No comments:

Post a Comment