Monday, June 15, 2015

Voiiiiii vitja!

Uus viikko ja uudet mahdollisuudet pakeille! Vaikkei sita sanaa nyt ehka kaytetakkaan tallasista asuntohommista, mutta pakit mitka pakit. Minapa nyt kaytan sita tassa tilanteessa :P Aamulla ois taas yks kamppa katsastettavana, ja tossa naapurissa oli hyvan hintanen ja kokonen vapaana. Soittelin, mut ei vastattu. Soitin 2 kertaa ja jatin kerran viestin jopa. Huomenna uus yritys!

Kavin moikkaamassa meidan rottia tanaan <3 Pelkasin etta siella oli porukka unohtanu mamman. No niin ei ollut onneks kaynnyt <3 Paitsi ehka Rae, joka nappas kylla mua vahan sormesta. Mutta mitas arsytin. Fester on paljo rauhallisempi nyt kun on leikattu. Tai, ei silleen rauhallinen, mutta huomaa ettei se oo sellanen hormoonipallo enaa. Kokeilin ottaa molemmat pojat samaan aikaan sohvalle, ja ihan ok meni. Kylla ne vahan pullisteli ja kovisteli siina toisilleen, mutta mitaan ei tapahtunu, ja suurimmaks osaks ne oli kiinnittamatta huomiota toisiinsa. Hienoa! Eli kyl taa tasta! Ja heti ku Sam sai kayda vaha nuuskimassa pallittoman "palleja" niin seki vahan rauhottu siina. Kiva! Ja Cornelia tykkas taas olla mamman sylissa, ja kavi se Raeki siina valilla vahan piiloilemassa <3 Ma niin rakastan noita karvapalleroita.

Katon tassa jotain maailman tylsinta ohjelmaa San Diegosta. Yleensa tykkaan naista tallasista ohjelmista. Niista saa aina hyvia ideoita kivoista ravintoloista, baareista, nahtavyyksista ja aktiviteeteista. Mut taa on jotenki tosi tylsa. Tylsa musiikki taustalla, tylsa juontaja ja muutenki tylsa alue mista taa kertoo. Ocean Beach. En oo koskaan OB:ssa. Tai on OB ihan kiva (uuuuhhh siella on Nico's, mista saa niiiiin hyvaa burritoa etta huhhuh!) mut siella on aika inhottavaa porukkaa :D Ja kaikkee hamara porukkaa rannalla myymassa huumeita. Jotain teineja myymassa ruohoo jne. On mulle kylla mun mielesta yritetty myyda vaha muutaki ku vaan pelkkaa ruohoa siella -__-  Nyt ne puhuu Hodad's-hampurilaisravintolasta. Tuo omistaja kuoli joku 2 kuukautta sitte. Enpa oo tuolla OB:n ravintolassa kaynny, mutta keskustassa on kans yks tollanen ja siella on tullu kaytya.

Ei mulla nyt oikeen oo kait muuta asiaa. Rotan hoitajaki kyseli etta mita ma oikeen teen nyt ku rotat ei oo kotona. Kerroin sille mitan helvetin tylsaa taalla kotona on joka ilta. Iltapaiva menee siina etta etin asuntoja, ja ilta menee siina etta datailen tassa ja surkuttelen. Katoin Vintiot-sketseja youtubessa ja siina se mun "jannittava" ilta oliki. Ja nyt vaan oottelen etta mies tulee kotiin. Tein tassa kylla itelleni herkullisen perunaburriton (paistettua perunaa, kermaviilia ja juustoraastetta ja tortilla kiinni ja naamaan!)

Mut niin. Meen nyt tylsaileen ja jatkan tata tan tylsan ohjelman kattomista. Onkohan tasta North Park jaksoa ollenkaan? Ois kiva naha missa paikoissa ne kay. Ite varmaan kaynny kaikki ne paikat lapi kuitenki :D Missahan ma nyt en olis kaynny North Parkissa? Nii'i. Sitahan minaki.

No comments:

Post a Comment