Friday, December 18, 2015

Hello Earth, I am home.

Koh koh koh kohhhh yoooohhhh. Talta kuulostan talla hetkella. Kurkussa kutisee ja raapii joku ja aiheuttaa hirveita yskakohtauksia.  Heti kun paasin sankyyn makaamaan eilen illalla, alko kauhea yskashow. Ja sama tana aamuna. En sentaan heranny yolla rykimaan. Huh. Viime perjantaina alko kurkussa tuntua hassulta, ja sit talla viikolla kehitty tallanen inhottavan kuiva yska. Vaporubia hinkkaan rintaan joka ilta, aamusin juon flunssajuomaa, yritan juoda mahdollisimman paljon vetta ja teetakin on tullu vedettya litrakaupalla. Mutta koska tassa on jo viikon verran kutissu, niin uskon etta tama on kohta ohi. Eihan naa tallaset yleensa kovin kauaa kesta. Tosin mietin etta aani varmaan lahtee ennen ku itse yska lahtee. Pitaiskohan ostaa jotain yskanlaaketta oikeen? Tai jotain Nyquilia ettei illalla tuu kauheet rykimiset :P

Toita on riittany. Tanaan jo kolmatta paivaa toissa. Robertilla oli eilen vapaapaiva. Kaytettiin Rae elainlaakarissa. Vitamiininpuutetta arveli rottalekuri. Ollaan metsastetty kuumeisesti oikean hintaista ja lowest concentration (tiiviste? en tiia) ja sit kun se on hankittu niin pitaa soittaa elainlaakariin ja se laakari kertoo sitten etta paljonko sita pitaa antaa. Kipulaakekuuri Raella alko tana aamuna, silta varalta etta jos se on oikeasti loukannu sen hannan jotenki.

Kotiuduttessamme elainklinikalta suunnattiin ulos viettamaan vapaata. Kaytiin Belching Beaverissa yhella ja Toronadossa toisella ja sit syomassa vahan thaimaalaista. On ollu joku ihme Aasiahimo viime aikoina ihan selvasti. Soin keskiviikkona pho'ta kun olin toissa. Uus phopaikka oli avattu tonne food courtiin. Se on sellanen vietnamilainen nuudelikeitto. Ja eilen oisin mielellani menny Safehouseen syomaan japanilaista nuudelikeittoa. No, nyt tulikin sitten thaimaalaista syotya. Siellakin otin nuudelisoppaa ja myos pahkinacurrya tofulla. Uuuh. Meilta jai viela kotiin otettavaa etta kun paasen toista saa syoda thaimaalaista! Sit kaytiin akkia kotona nappaamassa mukaan skumppapullo ja mentiin kavereiden luo kattomaan Fargon viimenen jakso! Siella oli juusto- ja hedelmatarjoilu odottamassa, joka sopi tietysti aivan mainiosti shamppanjan kans yhteen. Sit kotiin rykimaan, eli yrittamaan unia.

Taalla on jopa vahan lammin tanaan ja ma typerana heitin paalleni likasen paidan ja lampiman hupparin. Ja nyt otin hupparin pois paalta koska on liian lammin. Toivottavasti ketaan ei vaivaa naa isot ja hyvinkin huomattavat rasvalaikat mun paidassa jotka ei lahe pois :P Ois ollu vaikka mita paitaa puhtaana ja valitsin just TAN. Miks ihmeessa? Nama ovat naita elaman suuria kysymyksia :P

Oon nyt jattany tan postauksen auki tunniks enka enaa muista etta mita muuta ajattelin lisata tahan. Eli en lisaa yhtaan mitaan :D Muuta ku sen etta toivottavasti kerkean paraantua ennen jouluaattoa koska jouluaattona ois vaha rajtantajtan! Ja etta Robertin pitais tanaan saada tietaa etta miten sen tyot menee joulun aikaan niin tietaa vahan et miten tulee joulu vietettya tana vuonna!

Ei muuta kun hyvaa viikonloppua kaikille!

ps. Onks kukaan kaynny kattoon uuden Star Warsin? Ostari on taynna SW paitaisia tyyppeja tanaan! Haluun niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin menna kattoon sen! Ens viikolla ehkapa. Ou mai faking gaad.

4 comments:

  1. kävin kattoo perjantaina, keskiviikkona tuli ensi-iltaan mutta en sinne viittiny kun oli työpäivä torstaina tietty. tykkäsin kyllä, oli jännä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei mekaan ensi-iltaan viittitty ku ne liput oli varmaan jo loppuunmyyty ja muutenki nii hirveesti porukkaa :D Ja tyot sitte viela kaupan paalle. Mut kunhan nuo ihmislaumat vahan rauhottuu :D Ehka ens viikolla tai sita seuraavalla.

      Delete
  2. Mekin ollaan koko perhe yli viikko oltu räkä taudissa :/ nenä vuotaa ja kaamee yskä kaikilla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meilla oli joku ihme flunssa, Robertilla vuoti vaan nena ja mulla oli vaan yska :s mutta inhottavaa sekin on. Toivottavasti teilla voidaan jo paremmin! Meilla onkin jo flunssa ohi, just sopivasti ennen joulua lahti.

      Delete