Tuesday, December 8, 2015

Kun vieraanvaraisuus on lopussa.

Arvatkaa mista kirjottelen?! No ihan kotoa kuulkaas! Nyt on netti taas! Kiva, koska tassa ei oo skypetetty perheen kans hetkeen ja yks nettikaveriki lupaili juttuseuraks joku paiva jne.

Meidan "vieraat" on taalla vielaki ja mua alkaa ehka hieman kyllastyttaa :D Mika on ehka torkeesti sanottu. No, mut palaan siihen kohta. Ne siis tuli tanne torstaina. Kerkesivat muuten yhden kampanki saada tassa yks paiva mut sit se meni ku se uus vuokranantaja sekoili jotain. Niin ja toi miesosapuoli naista kahdesta vieraasta joutu popilaan pariks paivaa. Silla on siis BPD ja se alko temppuileen oikeen kunnolla ja se hankki itsensa jonnekki kliniikalle ja sielta ne vei sen sairaalaan. Se vapautu eilen. On muuten ihan hauska kaveri. Torstaina kun ne tuli tanne siita naki ettei silla ollu kaikki ihan hyvin. Se oli tosi hiljanen ja sellanen silmissa kutistuva ihmisen kuori. Eilen kun se ilmesty tohon meidan ovelle se oli puhelias ja hauska eika ujo ollenkaan. Mutta nyt kuitenkin alkaa tuntua etta josko olis aika vieraiden siirtya jonkun toisen sohvalle. Kun ma kerran oon kotona koko ajan niin mua aina hirvittaa etta meinaako nuo nyt panna tuossa :D Ei mua muuten hirvita majottaa pareja, kyllahan ihmisilla on nyt kaytostavat, mutta taa mies on muuttanu tanne vasta 1,5 kk sitte, ja tuo naisosapuoli niiiiiin kaipaili sita ne kolme paivaa kun se oli siella hullujen huoneella ja ne on vaha sellasia. Ja kun me sit ollaan Robertin kans niin rentoja etta joskus sen voi kasittaa sellasena "voi tehda ihan mita vaan" asenteena, mika nyt ei tietenkaan pida paikkaansa. Ma esim. en oo niin rento etta musta ois ok jos vieraat ei veda vessaa :P Tiedan etta meidan pontto on ihan helvetista eika oo kiva vieraan joutua tunkea kattaan sinne sailioon vaan etta saa vedettya, mut oikeesti. Kuka jattaa kuset ponttoon jonku toisen luona, ihan tarkotuksella?! Eri asia jos on vetany ponton ja heti lahteny meneen vessasta eika huomannu ettei se vetanykkaan. Ja sit noi vieraat ei meinaa kayda suihkussa ollenkaan. Pesin pyyhkeitakin torstaina etta ois mita kayttaa, ja kysyin et tarviiko ostaa jotain suihkugeelia ettei tarvi kayttaa meidan henkilokohtaisia palasaippuoita ja kuulemma niilla oli vaikka mita suihkugeelia mukanaan. No enpa ole huomannut kylla.... Nainen kaveli mun ohi eilen aamulla mennessaan vessaan ja haisi sellaselle ku on ollu jossain keikalla ja siella on monta hyvaa bandia ja sit on vaan jorannu sellaset 4 tuntia putkeen ja oli jo ennen sita vahan hikinen. Onkohan tuo edes deodoranttia laittanu paalleen? :S Hampaitakaan en oo sen kuullu pesevan. Kylla musta ois ihan kiva jos hygienia hoidettais jos meinaa porrata jonku toisen kodissa.

Niin. Etta tuntuu vahan silta etta pitais lahettaa nama kaks eteenpain nyt. En vaan oikeen tieda etta miten kahdelle kodittomalle sanoa etta sun vieraanvaraisuus on lopuillaan. Oon niin ilonen etta meilla on netti nyt ja voin linnottautua makuuhuoneeseen purkamaan tunteitani asiaan liittyen :D Toinen lahtee vissiin toihin tasta just, tosta miehesta en tiia. Sen tyot yleensa alkaa vasta myohemmin. Se sai pitaa tyopaikkansa vaikka tuliki reissu valkotakkisten luo. Sehan on ihan kiitettavaa.

On kylla ollu muuten nain aika kostee tunnelma taalla. Vahan liiankin usein tullu otettua sita jumalten juomaa :P Eilen kylla oltiin ihan natisti vaikka triviaaki pelattiin! Ja syotiin hyvin. Kotimatkalla napattiin vaha Meksikolaista tuosta Saguaros'ilta. Toissapaivanaki oltiin aika natisti. Uni tuli kylla tosi hyvin. Robert on ollu aikasin toissa viikon ja on tan viikon kans. Ja tana iltana mennaan kavereille kattoon Fargoa! Viime jakso oli ihan helvetin hyva! Enaa 2 jaksoa jaljella :( Nyt ku on netti voi alkaa kattoon Jessica Jonesia! Krysten Ritter on ihana nainen <3 Ja onhan siina David Tennant kans kuka oli musta maailman ihanin versio the Doctorista tuossa Doctor Who sarjassa :D Jjjjjaaa meilta on varmaan koko kausi SVU:ta katottavana, tosin kyl me ne ensimmaiset 3-4 jaksoo katottiin mut ei sen jalkeen. JA MA VOIN KATTOO SALKKARIT TAAS!!! Oon muuten kattonu mun vanhoja Salkkari dvd:ita naa viimeset pari paivaa. Tehny ihan hirveesti mieli hopottaa Suomeks jonku kans. No, nyt voi soitella skypessa sita puhuville tyypeille! OU JEE.

Ei mut kyl taa nyt oli tassa talla kertaa. Kait mina menen tuonne viihdyttamaan ihmisia. Ai joo seki, Robert vahan loukkaantu kun toi mimmi ei halunnu hengaa meidan kans yks ilta. Se on koko ajan hengaillu kaikkien muitten paitsi meidan kans, eika se eilen meinannu lahtea triviaan millaan meidan kans, vaikka toi sen mies halus. Ne sit tuli perasta, ja oon ihan varma etta sai nuo lakanat kyytia silla valin ku me oltiin jo matkalla sinne. En tiia. Jotenki tuun huonommalle tuulelle mita kauemmin ne taalla on. Ihan eri juttu sillon ku Tytti tai Linda tai joku on taalla. Musta on ihanaa kun ne tekee olonsa kodikkaaks, mutta koska ne on taalla tapaamassa just mua niin ne kans hengaa mun kans eika vaan sikaile mun kodissa ja sit lahtee vetaan jonnekki ja mun avaimilla. Niin. Nyt meen syottaan rotat ja rookille ja suihkuun pesemaan pois tata myrtsia etta voin esittaa aurinkoista ja palvelunhaluista ihmisita :D Taa alko tuntuun joltain palvelualan tyolta nyt kylla, mista ei saa tippia.

5 comments:

  1. nihkee tilanne ! toisaalta mitä ite menetät jos vaan heität ne ulos... jotenkin nätisti ehkä kuitenkin ? öh. emmä osaa tällasia kun meidän yövieraat on aina vaan yhden yön sovitusti ja lähtee ajoissa menee :)

    kiva et netti toimii taas !

    ReplyDelete
    Replies
    1. nii, en kait mitaan kun ne tietaa itekki ettei ne voi taalla loputtomiin majailla! eika me edes puhuttu mistaan viikon visiitista, vaan sanoin alustavasti etta ainakin siihen asti etta se toinen niista paasee sairaalasta. no, nythan siita on jo pari paivaa ja huomenna ne on ollu taalla jo viikon!

      Delete
  2. Mä en kyl ikinä pystyis toho et majottaisin tommosia tyyppejä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, mitapa sita ei kavereidensa eteen tekis :/ Itellakin kun on ollu niin rankat pari viimesta kuukautta ja kaikki ollu niin kivoja ja reiluja niin aattelin etta ehka nyt ois mun vuoro, mut kyl taa ottaa vaha koville kun ollaan silleen erilaisia kuitenki. Tai nyt kay ilmi etta ollaan :D

      Delete