Friday, December 4, 2015

Myrskylintu.

Nain unta etta oltiin Robertin kans viikon reissulla San Franciscossa. En tiia miks just viikko, koska ei silla ollu silleen mitaan valia siina unessa. Mutta oltiin viikon siella, ja kaytiin Pride paraatia kattomassa ja sit joku puisto naytti leffoja joka paiva isolla kankaalla. Oltiin menossa kohti tata puistoa kun tornaado iski paalle ja puhalsi yhen rakennuksen kumoon. Me paatettiin etta lahella oleva hotelli oli tarpeeks jykevaa tekoa, niinpa mentiin sinne oottelemaan etta tornaado puhaltaa yli. Mut sit se tornaado aiheuttikin ihmeellisen lumimyrskyn, ja me jotenki ajettiin yhta ja samaa tieta San Franciscosta mun kotikaupunkiin Suomessa, samalla kun ihailtiin jaisia maisemia (siis sellasia melko arktisia maisemia, ettei mitaan sellasia normaali talvikuivoita) ja lumen peittamia vuoria. Ja yhtakkia oltiinki kelkan kyydissa menemassa sita pikkumakea McDonald'silta mun fammun ja faffan talolle (missa asuu nykyaan mun vanhemmat) ja Aaliyah (?!) ja Tatyana Ali oli meita vastassa. Meni aika pimeeks tuo uni, mutta muistan etta se oli aika hauska uni.

Meille tuli eilen yovieraita. Se kaveri kenen kans kateltiin kamppia kesalla on meilla poikaystavansa kans. Ne sai kampan viime kuussa, mutta se kesti ihan vaan pari paivaa kunnes ne joutu lahtea pois sielta. Nyt ne on surffaillu sohvalta toiselle jonkun aikaa. Tormattiin kaveriin Belching Beaverin edessa keskiviikkona ja heitin etta jos tarvivat yosijaa niin meille kylla mahtuu. Tulivat sitte eilen matkalaukkuineen meille. Robertilla oli vapaapaiva ja me vahan siivoiltiin niin etta kehtaa ottaa vieraita vastaan :P Kaytiin kahvilassa kayttamassa nettia ja Robert makso vahan laskuja. Eipa oo tosin nettia viela nakyny kotona. Oh well. Sit myohemmin haettiin ruokaa Fat Boy'sta. Ilta vieraiden kanssa meni katellen Simpsoneita. Robertin tyovuorot vaihtu viela aikasempiin ja molempien piti nousta tosi aikasin tanaan. Nukuin huonosti, niinku melkeen aina kun pitaa nousta aikasin. Varmaan tulee nukuttua ihan kivasti tana yona. Vois koittaa olla ottamatta kaljaa vaikka onki perjantai, ku sita nyt meni vahan liikaa talla viikolla, ihan vaan tylsyytta :P

Laitoin uudet helmet tanaan kaulaan! Ne on mustat ja tehty tulivuoresta tulleesta kivesta. Robertin vanhemmat osti ne Italiasta viime reissultaan. Saatiin myos Limoncelloa kaks pulloa (ne on jo juotu, mutta ne oli vahemman kun yks shotti molemmat), jotain pahkinoita, suklaata ja kreikkalaista kosteusvoidetta jotka kreikkalaiset nunnat oli tehny. Iho oli jo alkannut halkeilemaan ja kutittamaan niin oli kiva saada uutta voidetta. Nyt on jo parempi olo.

Oon tassa toissa just nyt, eika oo kylla ollu kauheen eventful paiva. Myynny pari juttua kuitenki.

En nyt muista oliko tassa mitaan muuta sen kummempaa. Onpa janna etta on jo joulukuu. Pitais kovaa kyytia ostaa lahjoja, mut en oikeen tiia miten toteutan taman vuoden jouluostokset kun en voi netista tilata mitaan kun en voi laittaa rahojani tilille. Ja kun en oikeen tiia etta mita ostaisin muuten niin en viitti lahtee mihinkaan erikoisliikkeisiin harpomaan joka paiva. Pitaa koittaa keksia jotain.

Etta nain tanaan!

No comments:

Post a Comment