Wednesday, December 9, 2015

Hairitsevaa asiaa!

Mun yks Ruotsalainen kaveri kirjottaa blogissaan aina valilla asioista jotka sita hairitsee tosi paljon. Yleensa yks hairitseva aihe kerrallaan saa kuulla kunniansa omassa osiossaan, mutta koska mua hairitsee moni asia kerrallaan, 24/7 niin ajattelin lainata ideaa ja laittaa vahan omaa maustetta sekaan.

Mitka asiat hairitsee talla hetkella?

  • Positiivisuuskulttuuri.
Tiiaatteks te sellanen et "karsein kaikki negatiiviset ihmiset elamastani", "jokainen paiva on uus mahdollisuus" blaablaa kulttuuri? Etta jatkuvasti pitaisi katsoa elamaa ja asioita kirkkaammalta puolelta ja jos ei kykene siihen niin on hirveen ikava ja surkea ihminen. Kylla se nyt on vaan niin etta joskus saa synkistella. Pitaa olla vihanen, surullinen, negatiivinen jne aina valilla. Nykyaan pitais koko ajan olla positiivinen ja kayda lenkilla ja syoda salaattia ja hymyilla ja olla tekematta "huonoja valintoja" ja hengailla samanlaisten ihmisten kanssa ketka tekee noita samoja asioita. Kuuluu ihmisena olemiseen etta kokee erilaisia tunteita ja ilmaisee niita, ja niihin tunteisiin kuuluu tallaset ikavat ja negatiivisetkin. Mitas ne sellaset negaajan karsijat tekee sitten kun niilla on vahan kurjaa mutta kaikki vihaset ja surkeet kaverit on heitetty pois eika kukaan anna niitten olla surullisia ja kaikki tuputtaa jotain posipaskaa? Soitelkaa mulle jos tarvii purkaa turhautumisia ;)

  • Se kun Amerikkalaiset on niin anti-Amerikkalaisia.  Joskus oikeen oksettaa kuunnella ikaisteni juttuja taalla (ja vanhempienkin) kun ei sielta tuu mitaan muuta kun etta "siis havettaa olla Amerikkalainen." Onhan se hienoa etta ihmiset on poliittisesti tietoisia, mutta kun sita kanavaa vois vaihtaa valilla.  Koko ajan annetaan ikavien ihmisryhmien puhua puolestaan. Ei kukaan OIKEASTI maailmalla ajattele etta kaikki Amerikkalaiset on jotain aseita omistavia KKK:n kunniajasenia ketka palvoo Donald Trumpia ja syo McDonald'sia aamuin illoin. Come on, hei. Niita on sitapaitsi olemassa viela sellaisia ihmisia ketka nakee Amerikan hyvat puolet, ketka tulee tanne vartavasten siksi etta saavat elaa just sita elamaa. Vituttaa kun ei voi ikina antaa omaa perspektiivia mistaan ilman etta joku tulee siihen toivottamaan sut "Amerikkalaisen surkeaan elamaan." Sanotaanko nyt nain etta mun henkilokohtainen helvetteni oli ihan eri siella Europaassa kun taalla, ja vaikka asiat onkin omalta kohdalta vahan alkanu kinnata taalla niin osa siita on omaa vikaa, ja oon kuitenkin paljon onnellisempi taalla kun missaan muualla. Etta nyt suut kiinni, USA!
  • Se kun Amerikkalaiset luulee etta Eurooppa on joku paratiisi. Vahan tuohon edelliseen liittyen etta nuo samat tyypit sitten aina ihmettelee etta mita helvettia joku Eurooppalainen tekee taalla vapaaehtoisesti kun siella Euroopassahan ei kukaan ole kiihkouskovainen eika siella tarvi pelata rasismia tai homofoobeja tms tms tms. JAA EIKO MUKA? :D On aina yhta hauska selittaa tata ihmisille ja kertoa myos siita miten mut pakotettiin rippileirille. Niin, eihan niita uskovaisia ole Suomessa tai mitaan..Ai joo, ja munkin perheesta loytyy naita "kriitikkoja" kenesta rasismi on sita kun Suomalaiset ei voi tehda sita ja tata.
  • Se kun Eurooppalaiset valittaa Amerikkalaisista asioista koko ajan. Mun tietaakseni teilla on siellapain nykyaan vahan omaakin murehdittavaa? 
  • Se kun meidan vieraat ei kay suihkussa. MIKSEI JOKU KAY SUIHKUSSA?! Se mies kavi eilen, olin ihan yllattyny. Se nainen ei viittiny menna sen takia ku oli jo laittanu vaatteet ja meikit paalle. Jos ei kastele hiuksia niin ei tarvi miettia niita meikkejakaan suihkussa. Monesti ite menny meikit paalla suihkuun ja tullu sielta yhta raikkaan nakosena kun sinne mennessakin ;)
  • Se kun jos kirjotan Facebookissa jotain soosoo-rasistit-juttua ja sit mun tati ja enot kay tykkaamassa niista, vaikka ne ite just jakaa ja kirjottelee kaikkia typeria rasisti juttuja missa marmatetaan sita etta yhyy, Suomalaisia sorjataan. Ja kun aiheesta taytyy vatvoa koooooko ajan sitapaitsi. Kuullu vaha sellasta raporttia insiderilta etta kun kay mun yhta enoa moikkaamassa, niin ihan provosoimatta alkaa haukkua muun varista kansaa jne. Mutta eihan niitten kaikkien sukulaisten kanssa tarvikkaan olla tekemisissa... ;) Ehka on ihan hyva etten siellapain asustele enaa. Ajattele nyt joulut ja sellaset jonku inisevan miesvauvan seurassa. Yyyh!
  • Mun hiukset. Koska naissa on ihan hirvee juurikasvu ja naa alkaa nayttaa ruskeilta, enka ikimaailmassa varjais ruskeaks hiuksia. Jos sellainen paiva koittaa etta meen kaupasta hakemaan ruskeaa hiusvaria, tehkaa jotain dramaattista. Ajelkaa mut vaikka kaljuks. 


HUH. Nyt voisin tahan laittaa jotain positiivista loppuun mutta meni kylla nyt mehut niin etten edes keksi mitaan :D Siella on sitapaitsi tosi typera ilma ulkona. Taivas on erikoisen nakonen enka osaa paattaa onko siella lammin vai kylma. Positiivista...jaa. Meen laittaan sunnuntaina kaveritatuoinnin. Sehan on kiva juttu. Ja meilla on varaa vieda Rae elainlaakariin, sekin on hyva juttu. Pitais vaan Robertin kans sopia etta mille paivalle sen yrittais varata sen ajan. JJJJAAA Robertin aiti keksi etta miten voin tilata netista Robertille joululahjoja! JEE! Etta siina pari hyvaa juttua. Ja nyt saatte myos tallasen kuvan musta tahan loppuun, hilpeasti hymyillen. Sehan sopii tahan oikeen hyvin :D

6 comments:

  1. oon monesti menny saunaanki meikit päällä ja tullu ulos ihan saman näkösenä xD markus aina ihmettelee sitä että miten se voi olla mahollista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kunhan ei hinkkaa naamaa nii kyllahan noi pysyy paalla :D Robertki aina ihmettelee ku meen suihkuun meikit paalla ja tuun ulos saman nakosena xD

      Delete
  2. mä niin ihmettelen tota rippikouluhommaa, meillä ei oltu yhtään uskonnollisia mutta ripari piti käydä. hirvee sota oli isän kanssa siitä aikoinaan mutta "niin kauan kuin olet alaikäinen ja asut mun talossa" plaaplaa... kävin sit vaan koulun, 10 päivää kirkolla jauhamassa jeesuksesta. muistan et ruoka oli siellä hyvää, muuta ei oikeen jäänykään mieleen. ja erosin kirkosta heti täytettyäni 18 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo, ma kans. munkaan perhe ei oo mitenkaan uskonnollinen, mut kylla sinne rippileirille piti vaan menna. sanovat etta se vois olla hauska kokemus ku muilla teineilla muka oli niin kivaa siella, mutta ma vaan valitin koko ajan :D soittelin kotiinki valilla et eiks joku vois tulla hakeen mua pois :D

      Delete
    2. mun yks kaveri oli tosi rebel, se meni sinne leirille ja vissiin parin tunnin päästä pappi ajo sen kotiin sieltä. ei ollu vissiin oikein natsannu jeesusjutut :D

      Delete
    3. ois varmaan pitany itekki kokeilla ;D

      Delete