Sunday, December 13, 2015

Aakkossoppaa.

On kiva kun voi kotoaki nyt kirjotella naita. Talla kertaa en istu lapparillani, vaan poytakoneella. Taa onki ilmeisesti vahan nopeempi kun lappari ja on kiva ku tolla hiirella voi scrollata nopeasti.

Eilen tuli myytya tavaraa oikeen tunteella :P Ois voinnu luulla etta palkka riippuu siita miten paljon tavaraa myyn, sen verran hullua meininkia. En oo ikina myynny noin paljon tavaraa ennen. Melkeen 500 dollaria kilahti kassaan. Jo kahden tunnin jalkeen oli jo myyty 137.70 dollarin edesta tavaraa! Oli melko kiireinen paiva, ja sehan sopii mulle oikeen hyvin! Tuun hirveen hyvalle tuulelle siita kun on paljon asiakkaita, ja se tietysti auttaa mua antamaan parempaa palvelua. Oli kylla hyva tyopaiva :D Keskiviikkona sitten uudestaan ja perjantaina taas. Enpa oo kylla hetkeen ollu noin vasyny. Kun tulin kotiin, leikein vaan rottien kans vahan ja soin ja menin sit heti nukkuun. Kello ei tainnu olla edes ihan viela kahtatoista!

Ei nyt muuten mennakkaan laittaan niita tatuointeja tanaan. Kaverilla on viela viimeset tehtavat tekematta koulussa ennen joululomaa. Mut ei se mitaan. Oon tulossa kipeeks, niin ehka se on parempi olla menematta. Mutta tana iltana on tarkotus menna juhlimaan yhen toisen kaverin synttareita karaokeiltaan Hideoutissa. Mun osalta on kylla aika selvapaiset kekkerit, koska oon niin nosso ja musta on jo tarpeeks inhottavaa olla edes vahan kipee niin lisaa nyt jotkut kaljarookit siihen paalle viela ja sita valitusta ei saa hiljennettya mitenkaan :D Tosin nyt ei oo kylla silleen yhtaan sen huonompi olo kun eilen illallakaan, kun hoksasin etta taitaa olla nuha tulossa. Autto varmaan juoda sita sellasta flunssajuomaa illalla. Hampaaseen tosin sattuu. Tieda sitten mika sita vaivaa. Sehan ei liity naihin flunssaoireisiin mitenkaan. Oispa ihana kayda syomassa keittoa jossain tanaan. Lahtekaa joku mun kans vaikka Safehouseen nuudelikeitolle ;___; tai Tiger!Tiger!iin, siella on aina jotain hyvaa vegeillekkin sopivaa keittoa.

Huomenna pitaa muistaa soittaa elainlaakarille Raen ongelmista. Kylla se oli aika hyvassa hapessa eilen. Kiipeili ja oli hankala :D Eli normaali. Tuli riippumatosta taas kirkkain silmin syomaan ja kaymaan vessassa. Eli ei se kuolemaisillaan ole. Ma uskon vaan etta se on jotenki satuttanu ittensa ja sillehan voi varmaan tehdakki jotain. Vieraat jaaki tanne huomiseen asti. Mut se nyt on vaan yks ylimaaranen paiva. Ne sai jonkun yopaikan itelleen loppuviikoks mutta sinne ei voinnu menna tanaan. Ne muuttaa vissiin uuteen kamppaan 18 paiva! Taisinpa eilen puhuakkin tuosta, mutta se oli ennen ku tiesin etta ne joutuu oleen viela yhen yon. Kaverilla oli hyvia meikinpoistopyyhkeita. Ne tuoksu kurkulle, eika mun silmiin satu tanaan. Melkeen kaikki meikinpoistoaineet saa aikaan aamuiset kuivat ja punaiset silmat, niin siks en ite kayta koskaan. Mut noita mita silla oli vois jopa ostaa. Tuntuu naamassa jotenki raikkaalta sen sijaan etta ois sellanen raskas olo naamassa koska siella sun taalla on meikinrippeita viela.

Oisin halunnu menna tiistaina Project Wildlifelle hommiin, mut nyt en tieda viittinko, jos oon tulossa sairaaks. Harmittaa, mut kerkeehan sita viela. Enka ma tassa nyt ihan jouluun asti ollu aatellu flunssailla muutenkaan :P Mun jokainen viime kertanen flunssa on ollu sita etta kurkussa on omituinen olo pari paivaa ja sit se menee ohi. En oo edes kunnolla sairastunu pitkiin aikoihin. Et taahan saattaa olla sellanen. Ei varmaan olis pahitteeks ottaa vahan sita flunssajuomaa taas. Sen pitais auttaa tollasten kurkku-lima-hommien kans.

Oliko muuta? Ei kait. Eli toita riittaa nyt ens viikolla, kurkussa tuntuu, kaverit lahtee huomenna ja Raelle pitaa hankkia laakarintarkastusaika. Nii ja kaverin synttarit on tanaan. Et sellasta. Heissulivei. Ma etin soppaseuraa itelleni!

No comments:

Post a Comment