Saturday, December 12, 2015

Jotain holiday hommaa.

Hyvaa huomenta! Tyomaalla ollaan. Ens viikolla saan kaks vuoroa, jee! Joudun ehka tosin siita maksaa sit takas Robertille kun yritetaan vieda Rae elainlaakariin talla viikolla ja en tiia paljonko se tulee maksaan. Mietin etta ne varmaan haluaa ottaa rontgen kuvat siita sen jalasta/hannasta. Siihen sattu tana aamuna kun yritin vahan siirtaa sita :( Muuten se kylla nayttaa parjaavan yllattavan hyvin, ongelmistaan huolimatta. Kylla se jaksaa tulla riippumatosta hakemaan ruokaa ja kay viela ihan hiekkalaatikollakin :) Ne on hyvia merkkeja.

Varjattiin eilen mun hiukset uudestaan. Nyt ne on taas mustat ja ihanat :D On taas tosi babe olo. Vieraat on vielaki meilla, juteltiin kylla niitten kans etta kauanko ne voi olla meilla. Sanoin etta sunnuntaihin. Huomenna on sunnuntai. Katotaan etta lahteeko ne huomenna. Musta vahan tuntuu silta etta ne yrittaa olla meilla siihen asti etta muuttavat 18 paiva. Mut ihan varmasti joku voi majottaa ne sen aikaa, eihan siihen oo edes montaa paivaa. Kaveri osotti kiitollisuuttaan ostamalla mulle hiusvaria. Robertki oli ostanu mulle hiusvarin, niin nyt mulla on ylimaaranen ens kertaan! Kaveri myos osotti kiitollisuuttaan asentamalla meidan koneelle jonku streaming homman, ei tarvi enaa erikseen alkaa googlailemaan tv-sarjalinkkejen peraan! Siistii. Ja sit se mies sano etta se korjaa meidan vessanponton :D Silla on kokemusta noista hommista. Etta onhan niista vieraista valilla ihan hyotyakin ;D

Robertilla oli vapaapaiva torstaina. Kateltiin tv:ta sangyssa puoli paivaa. Alotettiin Jessica Jones. Ihan hyva tahan mennessa! Sit tultiin tanne ostoskeskukseen, Robertin piti saada uudet tyohousut. Ne uudet nayttaa tosi hyvilta sen paalla kun ne ei oo sellasta loysaa mallia niinku ne edelliset. Robertille sopii vahan tiukemmat housut tosi hyvin. En nyt siis meinaa mitaan pillihousuja, en osais kuvitella Robertia sellasissa, mut tollaset silta valilta. Ettei oo loysat eika kireet. Noita uusia vois melkeenpa kayttaa ihan talleen siviilissakin. Sit poikettiin tan liikkeen kautta ja kaytiin syomassa hampurilaiset Fuddruckersissa. En ennen tykanny koko paikasta, musta niitten vegepurilainen oli ihan perseesta, mutta niin ne ajat vaan muuttuu ja musta oli tosi hyvaa talla kertaa! Ja me melkeen mentiin Olive Gardeniin sen takia ku mietein etta enhan edes tykkaa koko paikasta. Sit kun tultiin kotiin ajateltiin etta ois kiva kayda yhella ennen kun vetaydytaan takas telkkarin ihmeelliseen maailmaan mut siella oli trivia alkamassa ja jaatiin pelaamaan kaksistaan. Kolmanneks tultiin! Keskiviikkona kun pelattiin koko porukka tultiin ensimmaiseks! Jes. Hyva triviaviikko! Vaikka maanantaina meniki vahan pieleen.

Nain asiasta toiseen, vituttaa etta JOKA KERTA ku joku maksaa kortilla, niin taa wifi pettaa. Joudun sit aina selittelemaan kaikille etta joo, ei ole sun kortissa vika, wifi vaan on epaluotettava, sori nyt kauheesti tasta viivastyksesta jne. AINA just maksuhetkella se pettaa. Melkeen havettaa. Mut mielummin otan korttimaksuja kun kateista, koska sit ei tarvi ite laskea mitaan :D Oon niin huono ihan perusmatematiikassakin etta pelkaan aina antavani vaarat vaihtorahat.

Huomenna muuten pitais menna laittaan uus tatuointi. Pieni sellainen. Kaverin kaveri tekee niita ja aika halvalla, mut jalki on hyvaa. Vihdoinki saadaan tehtya meidan kaveritatuoinnit :D Niitahan on jo suunniteltu pidemman aikaa. Tohon samaan kasivarteen missa noi muutki on olin meinannu laittaa.

Ei oo kylla joulunen olo yhtaan vaikka sinnekki on vaan 2 viikkoa. Ma ostan joululahjat vasta ens viikolla. Perheelle tosin myohemmin koska niitten pakettia on turha yrittaa alkaa lahettaa nyt. Lahetan melkeen aina vasta tammikuussa :s Oon vaha surkee. Mut Robertin ja rottien lahjat ja sellaset ostan ens viikolla. En oo viela edes tayttany Robertin ja lasten sukkia! Mutta eikohan nekin tayty ens viikolla :) Joulusukat on kylla hauska jouluperinne :) Oispa meillakin harrastettu tata joulusukkaa. Tosin Suomessahan juhlitaan pikkujouluja ja joulusukkalahjat on melkeenpa niinku pikkujoululahjoja. Kaikkee pienta kivaa ja karkkia ja sellasta.

No eikohan tama ala riittaa talla kertaa. Laitoinpa muuten huulipunaa tanaan toihin. En kayta melkeen koskaan. Babely olo. Mut tosiaankin, nyt riittaa. Ensi kertaan.


PS. MELKEEN UNOHDIN!!! MUT DESERT DREAM VACATION TAPAHTUU ENS KUUSSA! JEEEE!

2 comments:

  1. meillä oli kakarana isot joulusukat takanreunalla, aattoaamuna niissä oli karkkia ja sit joku lehtitilauslappu että "sinulle tulee koko ensi vuoden ajan barbi-lehti t:joulupukki" Kaikki sai aina sellasen lehden mistä tykkäs, vanhempana sit joku suosikki, sinäminä tms.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hyva idea toi lehtitilaus! mulla ei ollu joulusukkaa vasta kun muutin tanne ja olin menossa ensimmaista kertaa viettamaan joulua Robertin perheen kans. sen aiti oli hankkinu mulle oman sukan joka matsas Robertin sukkaa :D

      Delete