Friday, December 25, 2015

Jouluaatto.

Heipa hei. Eilen oli siis jouluaatto, tanaan sitten itse joulu! JEE!

Eilen herasin Robertin kanssa ja kerkesin leikkia rottien kanssa ja juoda teeta ja syodakkin vahan aamupalaa ennen toihin menoa. Olin sitten toissa 10-6. Pomo oli laittanut meille joulusukkien tilalle omat mukit etunimen ensimmaisella kirjaimella varustettuna ja niissa mukeissa oli herkkuja! Oli myos kaynnyt See's Candies'issa hakemassa meille suklaarasiat :) Toissa oli ihan mukavaa, ei liian kiireista, muttei hiljastakaan. Ihan kivasti meni myynti. Kavin syomassa pho'ta taas :P Ei ollu niin hyvaa ku viime viikolla. Varmaan sen merkki etta kannattaa syoda valilla jotain muutaki :P Ostin jotain paskoja vege rolls'eja kans. Ei niissa ollu ku nuudeleita ja salaatin lehtia! Ihan perseesta. Jatin ne tyopaikan jaakaappiin jos joku haluaa. Meni nyt sitten vahan rahaa hukkaan siina, mutta en tajunnu ettei niissa ollu muuta kun kahta ingredienssia ja nekin aika tylsia ja mauttomia sellaisia.

Toista kiidin heti Red Fox Roomiin, siellahan ne kaverit odotteli. Martini kateen ja jouluaaton perinne sai alkaa. Robertkin ilmesty paikalle. Kun oltiin siina joutu drinkit ja syoty kaverin tilaamia ruokia niin mentiin Gilly'siin. Niilla on niin hyva terassi siella, eika siella istunu kukaan muu meidan lisaks. Ei ois varmaan kannattanu juoda vodka toniceja, mutta minkas teet kun joskus tekee mieli olla vahan classy lady ;D Tosin en sit ollu classy kuitenkaan koska puhuttiin tisseista ja kyllahan siella jonkun tissit nahtiinkin ja sitten heitin pho't Sprintin oven eteen kotimatkalla :P  Hot mess. Nyt on olo sen mukainen, mutta ei se mitaan! On joulu :D Ja mua ei yskita :P Me myos kotona paatettiin tyhjentaa joulusukkamme. Robertia harmitti ettei se ollu laittanu mun sukkaan yhta paljon tavaraa kun ma sen, mutta sanoin ettei sellasta kannata harmitella, etta halusin tehda jotain kivaa mista se ilahtuis. Mun sukassa oli kolmenlaista suklaata ja ihanan tuoksuinen kynttila! Robertille olin ostanu varmaan viitta eri karkkisorttia, viskipullon ja Jack in the Box lahjakortin. Rotat ei saannu viela omaa sukkaansa, niilla on kahdenlaisia herkkuja niitten sukassa. Ajattelin etta ne saa sukkansa sitten lahjojen kanssa kun tullaan kotiin Robertin vanhempien luota.

Nyt keitan teeta ja otan paansarkylaaketta :P Ja rotille ruokaa. Rae tarvii aamuvitamiinit :)

Tiedan etta teilla lukijoilla on jo joulut vietetty, mutta mulla on joulu vasta nyt, joten toivotan taas hyvia jouluja kaikille :D

No comments:

Post a Comment