Saturday, December 26, 2015

Joulupaiva.

Nyt ei ole enaa edes joulupaiva vaan mika nyt onkaan. Tapanin paiva? Mina tallasista tieda mitaan :D Jokatapauksessa, eilisesta tulin kirjottelemaan!

Joulu oli ihan normaalipaiva ensin, Robert oli toissa, mina leikein kotona rottien kanssa ja kattelin samalla Archeria koko paivan melkeenpa. Rotat sai joulusukastaan yhden lahjan paivalla, koska me oltiin jo edellisiltana Robertin kanssa tyhjennetty omat sukkamme. Rotille tuli sukasta kuivattuja papayan palasia!

Ei ollu kauhean jouluinen tunnelma, niinpa paketoin viela pari viimesta lahjaa ja laitoin vahan Frank Sinatraa soimaan. Siinahan kerkesikin sitten jo vahan paasta tunnelmaan vihdoinki, ja Robertkin tuli kotiin. Pakattiin lahjat pussiin ja suunnattiin kohti Jamulia (Jamul muuten lausutaan silleen "hamuul.") Voi ainakin sanoa etta tuli syotya hyvin! Meille tuli kotiin mukaan sita ihanaa green bean casserolea. Harmi etta ne deviled eggs'it meni jo itse paikanpaalla, muuten niitakin ois otettu :( No. Ei voi mitaan. Leikein siina vahan niitten lastenki kans. Ne oli tosi innoissaan kun yleensa vaan juttelen niitten kans vahasen tai ignoraan kokonaan. Ne pyysi koko ajan uudestaan mukaan leikkimaan. Tuli vahan sellanen cool tati olo, koska se poika sano etta oon vahan niinku lapsi itekki :D Vaikka se onki vasta 7 vuotias. Kylla ne lapset tietaa paremmin kun aikuiset joskus :P Se myos sano etta onpa hyva etta oot toissa nyt niin ei tarvi Robertin maksaa kaikkia laskuja :D Ilmeisesti se on kuullu ku joku on valitellu meidan tilanteesta siella :P Ruoan jalkeen avattiin lahjat, ja lahjojen jalkeen me lahdettiin Robertin kans kotiin. Lapset oli surullisia, ois pitany taas leikkia niitten kans ja ne meni oven eteen etten lahtis. Enpa ookkaan ennen ollu nain suosittu lasten kesken :P Se tyttokin oikeen jutteli meille Robertin kans, ei se ennen oikeen oo sanonu meille mitaan. Kotona avattiin viela taalla olevat lahjat, rotat sai omansa ja sit mentiin viela Toronadoon yhelle ja tultiin kotiin kattomaan telkkaa ja nukkumaan, tietenkin.

Nyt sitten lahjat!

En saannu mitaan "omaa" Robertin perheelta tana vuonna, melkeen kaikki lahjat oli meille yhteiseks, mika oli kiva ajatus. Me saatiin siis:
  • Sauvasekoitin! WOOHOO! (Musta on niiiiiin parasta kun saa tollasia kitchen appliances juttuja lahjaks :D)
  • Kolmikerroksinen kori minka sisalla oli saippuoita, shaving cream, uusia teria sheivaushommia varten, tuoksukynttila, voiteita, jne. Kaikkee tollasta bathroom stuffia. Ei tarvi hetkeen kayda ostoksilla, ainakaan vessaan menevien juttujen takia!
  • Sahkohammasharjat. En oo viela ihan vakuuttunut siita onko se hyva lahja. Ma en oo koskaan oikeen tykanny sahkohammasharjoista, mutta ilmeisesti tassa on aika hyvat asetukset ja on tosi hi-tech, etta ehka mustakin tulee viela sahkohammasharjan kayttaja!
  • Winter brews olutpaketti! Tietenkin hyva lahja ;D Ei olla edes avattu viela!
  • Robertin aitin itse tekemaa pyykkisaippuaa, ja tarvikkeet sen tekemiseen + ohjeet sen tekemiseen. Ma uskon etta tama lahja tuli siita kun valitin vahan aikaa sitten tahroista mun paidassa mitka ei millaan lahde pois :D Tai sitten siita etta koska en oo kasvanut 50-luvulla niin oon huono vaimo :P Tuskinpa tuo viimenen vaihtoehto, mutta kuvittelen aina tollasia typeria. 
  • 2 six packia Mountain Dew'ia. Costcossa oli varmaan joku tarjous :D Mountain Dew on aina tervetullutta meidan jaakaappiin :D 
  • Lahjakortti Cheesecake Factory'in! JEE! Viimeks tehtiin tosin se virhe etta tilattiin myos mojitot niin piti maksaa kakskymppia omista rahoista. Talla kertaa syodaan vaan, niin riittaa toi lahjakorttikin. 
Siina oli myos siis Robertin siskoilta ja enolta lahjat kans seassa. Robert sai viela sellasen kansion missa Robertin aiti oli selvittany DNA testejen ja Ancestryn avulla mista niitten perheen juuret on kotoisin, mika oli aika siisti lahja! Sitten se sai uuden hupparin ja valokuvaalbumin missa oli kuvia sen lapsuudesta. Siella oli kuvia missa Robert piteli pienena rottaa sylissa :D Roberissa on aina ollut siis ainesta rottaisaksi ;)  Joulusukista tuli lisaa karkkia ja Jack in the Box lahjakortit! Robertilla on siis kaks sellasta nyt :D Kun makin laitoin sen sukkaan sellasen. Niin ja rahaa tuli tietty kans. Vuokraanhan ne menee, mut uskoisin etta ne Robertin vanhemmat ois tyytyvaisia etta ne menee johonkin jarkevaan eika mihinkaan huvitteluihin :D

Kotona avattiin sitten mun tadin lahettamat lahjat ja meidan ostamat.

Mun tadilta/mummulta & vaarilta me saatiin sukkia/sukkahousuja ja karkkia. Lisaa karkkia. Ja ma sain myos jonkun voiteen ja suihkuoljyn. En oikeen tieda mita suihkuoljylla tehdaan, muistan vaan etta mun aidilla oli sellanen joskus aikoinaan ja kokeilin sita enka tienny pestaanko se pois vai ei :DD Kokeilen sita heti kun oon kayttanyt noi mun palasaippuat loppuun. Se minka sain toista ei oo loppunu vielakaan! Kestaa varmaan ikuisuuden tuo saippua, ja sain viela toisen pienen pomolta.

Robertilta sain lahjakortin Taco Belliin!!!! JESSSS :D Ja Star Wars-boxerit, mitka laitoin heti paalle. On alyttoman mukavat! Sain kans Fargon ensimmaisen tuotantokauden DVD:lla mika on tietenkin niinkun maailman paras lahja :D Ja sit myos Belching Beaver t-paidan, mut se pitaa kayda vaihtamassa koska se koko oli liian pieni :( Jaaaa sit Robert anto mulle lapun mihin se oli piirtany pesukarhun tassun ja siina luki etta postissa on tulossa viela pesukarhun tassu Necromance'sta :D Ollaan ennenkin ostettu sielta; sain yks vuosi sailotyn lepakon sielta, ja ostin kerran itelleni rotan paakallon niitten sivulta.

Multa Robert sai Simpsonien 8 tuotantokauden ja paljon kalsareita :D Ja sille on tulossa yks Fargo juliste viela postissa. Makin tein sille sellasen lapun. Tosin mun oli hieman kryptisempi, mutta se arvas heti etta olin tilannu sille sen yhden tietyn julisteen :D

Rottuudet olivat olleet kiltteja tana vuonna, sen verran paketteja tuli lapsille :D Sukasta loytyi viela mun tadin valitsemat herkkuvartaat, ja saihan ne omilta isovanhemmiltaan (eli Robertin vanhemmilta) pussin herkkuja ja beddingia. En nyt jaksa miettia mika se on suomeks. Tosin ei voida kayttaa sita koska se on tehty jostain havupuusta, ja se on myrkyllista pienelaimille. En tajua miks sellasta edes myydaan enaa. Veikkaan etta sita on niin halpaa tuottaa etta sen takia sita loytyy vielakin kaupoista. Ajatushan on tarkein kuitenkin, ja musta oli tosi mukavaa etta rotat oltiin huomioitu lahjaostoksilla :) Meilta rotat sai uuden pussukan minne ne voi menna nukkumaan, nesting fluff, eli sellasta pumpulimaista materiaalia mita ne voi kayttaa pesan rakentamiseen ja uudet kilistinpallot, jotka on tehty jostain purulelumateriaalista, eli ne voi pureskella niita samalla! Katevaa! Ja niista ne naytti tykkaavan tosi paljon! En oo sita pesamateriaalia viela viittiny laittaa niitten hakkeihin, ne pitais pesta ensin.

Etta sellasta! Nyt meilla on ihan liikaa karkkia, ja enpa ookkaan muuta syonnytkaan tanaan! Pitais varmaan maistella eilisia jouluruokia jossain vaiheessa. Viela tulee mun vanhemmilta paketti. Mun pitais lahettaa sinnekkinpain paketti. On kuitenkin aika hyva idea siita etta mita kukin saa lahjaks.

No nu far ja. Morrrjens. Toivottavasti muillakin oli hyvat joulut makoisineen aterioineen ja mukavine lahjoineen! Mitas se pukki teille toi?

2 comments:

  1. miltä sähköhammasharja tuntuu ? itelleki suositeltu sitä kun harjais sit "oikein" mut pari kertaa oon kokeillu ja mun koko pää tärisee ja sit tulee paha olo ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma en muista yhtaan, siita on niin kauan sitte kun oon viimeks sellasta kokeillu enka oo viela ottanu tota uutta kayttoon :D mutta kylla siina mun muistaakseni alkaa itse kullakin paa tarisemaan :D

      Delete