Wednesday, December 23, 2015

What can you get a wookie for Christmas (Who already owns a comb)?

No niin. Nyt se on nahty. Se uusin Star Wars. Oli hyva, tietenkin! En edes viittiny menna kuselle kesken leffaa niinku yleensa joutuu :P Jotenki ihmeen kaupalla sai pidateltya. It might've been the Force ;D Ostettiin popcornia ja siihen sisalty free refill :D Joten syotiin ihan liikaa popcornia. Ma vahan tirauttelin siella leffan aikana :P En kylla odottanut muutakaan. Ja vaikka se oliki tiistai iltapaiva niin ihmiset taputti kun ne alkutekstit tuli, ja leffan loputtua. Ma tykkaan siita kun ihmiset taputtaa leffateatterissa :D Monet halus taputella joissain kohdissa leffan aikana, ja kuulu aina valilla sellanen muutaman kaden lapsytys. Kylo Ren oli hot hot hot. Ja Fin oli kiva hahmo ja niin oli Rey myoskin :) Piti ostaa joululahjoja sen jalkeen, mut ei me jaksettu. Ostin meikinpoistopyyhkeita, koska olin kokeillu kaverin sellasia kun ne asu taalla meilla jonkun aikaa. Niista ei tuu silmat kipeiks. Ostin myos teippia etta saa vahan paketoidakkin jotain :P Robert katteli lahinna joululahja ideoita. Se menee kait ostoskeskukseen toitten jalkeen ja loput ostaa toista, kun melkeen kaikki saa aina lahjakortit joululahjaks.

Lahjaostoksista puheenollen, yks Robertin lahjoista tuli toissapaivana. Ja ma sain kaverilta Coloradosta E.L.F:in tuotteita! Se oli hankkinu mulle uusia meikkisiveltimia, hyvia sellasia, liquid eyelineria 2 purnukkaa ja uuden luomivaripaletin! Ne siveltimet tassa eniten innostaa :D Koska mulla oli aika pieni inventaario niista ja mulla ei oo koskaan ollu mitaan tollasia hyvia siveltimia. Sitapaitsi, naa on kaikki eri tarkotusta varten! Siistia! Ajattelin muuten tanaan sitten viela kayda Targetissa hakemassa Robertille jotain pienta ja Petsmartissa shoppailemassa lapsille (meidan lapsille siis :P) jotain kivaa, kun en oo viela hankkinu niille mitaan joululahjoja. Sen takia jaksoinki nousta heti ku Robert lahti toihin, etta kerkeaisin hoitaa kaikki hommat ennen kun se tulee kotiin. Pitaa nimittain paastaa rotat ulos ja kaveri tulee ottamaan kuvia niista jne.

Mun yska on vihdoinki menossa ohi! Eilen ei yksittany kauheasti, aanikin oli normaali melkeen koko paivan. Illalla ennen ku menin nukkumaan oli pieni yskakohtaus, mut ei paha sellanen, ja yhessa vaiheessa yolla myos, mutta ei mitaan sellasta minkatakia ois unet jaanny jotenki huonoks. Jee! Just sopivasti kun huomenna on jouluaatto ja mennaan ulos kavereitten kans ja sit ylihuomenna joulu! Uskoisin etta tamankin paivan aikana alkaa paraantua vahan. Eilen huomas miten paivan aikana tuli vaan parempi olo koko ajan.

Jaa'a. Se on siis jouluaatto huomenna. Pitais varmaan koittaa paasta vahan joulutunnelmaan, mulla on hieman hukassa toi joulutunnelma vielaki. Otin melkeen 2 viikkoa sitte joulukoristeet esille, mutten oo vielakaan saannu laitettua mitaan mihinkaan. Joulusukathan on jo ollu Thanksgivingista asti naytilla, mutta siihen se tunnelma onkin jaannyt. Taytyy asialle tehda jotain. Laitanpa jouluvalot vessaan tanaan. Niissa on niin lyhyt johto ettei ne mee mihinkaan muualle ku vessaan peilikaapin yli :D

Nyt kuulostaa silta etta rotat on alkanu herailemaan. Tahan aikaan ne kuitenki viela menee takasin nukkumaan jos heraavat, etta ei kait niitten ruokkimisella niin kiire oo. Mapa taidan kattoa jakson Archeria ja sitten ryhtya joulutoimeen! HYVAA JOULUA! Toivotan teille kuitenki hyvaa joulua viela huomenna varmasti, mutta ihan sama :D Sanotaan nytkin.

5 comments:

  1. se kylo ren oli siinä yhessä hipsterileffassa missä oli ben stiller kanssa, en kyllä muista nimee. ihanaa, ilmanen poppari-refill ! suomeen heti sellanen kanssa ! meiän näytöksessä porukka taputti lopputekstien aikana ja musta se on NIIIIN outoa ! ymmärrän jos esim leffafestareilla ohjaaja tai näyttelijät on paikan päällä mut muuten tuntuu tyhmältä. tai sit oon vaan vajaa enkä tajuu.

    jouluja !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitaapa wikipedioida! Se nayttelija on muuten taalta kotosin :D Ma tykkaan siita kun taputetaan, se on vahan niinkun sen merkki etta on odottanu sita leffaa pitkaan :D Ja sit jos lopussa taputetaan niin sehan on tietenkin sen merkki etta oli hyva leffa!

      Delete
  2. mää odotin et ihmiset ois taputtanu ku oltiin kattomassa sitä mutta ei kukaan taputtanu ;__;
    ja se kylo ren on siinä girls sarjassa :D siinä ekassa kaudessa se on ihan järkyttävä douche bag.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoh :( muistan sillon ku asuin viela siella ja kavin kattoon sen ensimmaisen LOTR-leffan nii siella kylla taputeltiin oikeen kunnolla. Ensimmainen kerta ku kavin leffassa missa ihmiset taputti :D en oo kattonu girlsia :o mut ku siina on se oksettava Lena Dunham, mutta tuon komean ukkelin takiahan sita vois melkeen kattoakki ;D

      Delete
  3. se sarja on muuten tosi hyvä! vaikka se onki lena dunhamin tekemä ja se on siinä sarjassa ihan super ärsyttäväki vielä kaiken lisäks -_- mutta sen adamin takia kannattaa kattoa koska se on välillä tosi hellyyttäväki se sen hahmo.

    ReplyDelete