Friday, October 28, 2016

I can't believe Jesus called me a dick!

Viikkotolkulla soi naa Book of Mormon biisit paassa, mut herre gud, mika soundtrack. Robertki eilen etta "istkutko sa taalla kuunnellen tata repeatilla?" ku se tuli kotiin. No en tiia repeatilla kuitenkaan :D Mut onhan tota soitettu joka paiva. Sano just sita etta aina ku se tulee kotiin taalla soi Book of Mormon.

Pitais ehka kuunnella jotain vaha "spooky"mpaa, koska nythan on Halloween viikonloppu. Tanaan on yhet Halloween pippalot mihin on tarkotus suunnata. Ei nyt sit taaskaan pukeuduttu. Tassa kuussa meni finanssit ihan sekasin nii ei ollu varaa mihinkaan tollasiin yksityiskohtien hankkimiseen. Tosin mietin etta pitaisko revive mun viime vuoden idea diktaattoripuvusta? Mulla on sellanen makee hattu ja sit sellanen armeijatakki ja noi bootsit ja sit viela sellanen siisti kavelykeppi missa on paakallo. Siinahan ois diktaattori. Siis niinkun tallanen generalized, ei kukaan specifically :D Maanantai on siis OIKEA Halloween, ja sillon on myos mun kaverin synttarit, mutta se viettaa tanaan niin ollaan menossa sushi ravintolaan, jonka jalkeen sit mennaan naihin pippaloihin. En tiia mita oikeena Halloweenina tapahtuu, mutta veikkaan ettei oikeen mitaan. Meillakaan ei oo kaynny lapsia tossa ovella viimeset pari vuotta, sita ennen kavi. En tiia miksei enaa :( Ihan mielellani jakaisin karkkia. Haluaisin kurpitsan, mut en tiia onko meilla varaa. Eika nyt taida olla siihen karkkiinkaan varaa, niin mitas tassa turhia haaveilemaan. Parempi varmaan vaan laittaa joku kauhuleffa pyorimaan ja suu kiinni.

Toissapaivana tuli "hieman" otettua kaljaa ja kaveri tuli kaymaan. Se oli siis tulos meian kahvipalaverista, oltiin niin innoissaan. Sit oltiin Periscopessa livena, ja vahanko oon surkee oikeesti viihdyttamaan yhtaan ketaan. Mut ku kaveri oli silleen etta "jos tehaan taa projekti niin sun pitaa tottua tallaseen" mut se projektihomma on IHAN ERI ASIA. Se ei oo mikaan livejuttu, missa ihmiset voi kysella kysymyksia ja kommentoida sun ulkonakoa reaaliajassa :DDD Niin silleen ihan eri juttu. En usko sen olevan mikaan ongelma. Ja jos tasta nyt tulee yhtaan mitaan, nii musta on parempi etta se hoitaa noi sosiaaliset mediahommat. Ma oon tallanen background hiippari.

Mista tuliki mieleen, etta harmittaa etten harrastanu teatteria. Ei kauheesti yleensa harmita tollaset harrastukset mita ois voinnu olla ja ei sit ollukkaan, mut tuo on yks. Oisin todennakosesti paljo enemman ok tollasten juttujen kans. En olis tallanen background hiippari. Oisin varmasti muuten ihan sama tyyppi, mutta uskaltaisin tuoda itteeni esille paljo enemman. Nyt oon vaha sellanen etta haluaisin nakya, mut en tiia haluanko sita niiiiiin paljo kuitenkaan etta viittisin teha sen eteen yhtaan mitaan :D Jos oisin julkkis, olisin varmaan sellanen julkkis kenen privaatti elamasta ei tiedeta just mitaan koska oon tallanen kummitus. Mika on huvittavaa, koska blogissa oon aika sellanen HEI VAAN KAIKKI, HALUATTEKO KUULLA PASKATOTTUMUKSISTANI? NO TANA AAMUNA KAVIN KUULKAAS.

Joo'o. Meinaa olla vaha paansarkya. Join YHEN ainoan kaljan eilen koko trivian aikana, tai edes koko iltana. Niin etta en tiia mista johtuu. Pitaa varmaan juoda lisaa vetta. Mut ku ei huvita, koska vesi on allottavaa. Pitaa jaksaa menna apteekkiin tanaan. Miks sinne on niin hemmetin vaikeeta raahautua? Tai ruokakauppaan. Tai nehan on  yks ja sama, ku se apteekki on siella kaupassa. Olin eilen kaynny ostamassa kokiksen kioskilta ja Robert kysy etta mikset menny hakeen kaupasta ku on paljo halvempaa, ja sanoin etta ku en jaksanu lahtee sinne asti. Eihan se oo ees kaukana, mut ku en jaksais ylittaa El Cajon boulevardia :D Mut sinne apteekkiin on vaha pakko menna tanaan, muuten en voi ottaa mun e-pilleria huomenna :s Se ois aika surkee juttu. Onneks soitin jo pari paivaa sitte, nii niilla on ne mun pilsut siella.  Mutta nyt lopettelen kylla. Bloo.

Pelottavaa, tai jotain sellasta, viikonloppua! Buahahaha, jne.

No comments:

Post a Comment