Saturday, October 1, 2016

Blogtember! 28, 29 & 30.

Oho, blogtember, ja sita myoten myos syyskuu, on kohta ohi!

Viis kuvaa jotka kuvailee tata vuotta hyvin. Jaa'a. Taa on vahan vaikee koska en tiia miten edes kuvailla tata vuotta. Musta taa vuosi on ollu vahan tylsa, sellanen ei oikeen minkaanlainen vuosi. Mitaan uutta ei oo oikeen tapahtanu. Me ollaan yritetty selvita kuukaudesta toiseen koko vuoden ja se on valilla ollu vaha siina ja siina etta selviaa. Mutta onhan tahanki vuoteen mahtunu kivoja juttuja. Yritetaan silti aina pitaa hauskaa vaikkei meilla oikeesti ois varaa siihen. Eihan tasta muuten tuu yhtaan mitaan. Ja eihan senkaan aina tarvi maksaa yhtaan mitaan! Eli mita jos jaan muutaman kuvan ihan vaan talta vuodelta? Ne ei ehka kuvaile mitaan, mutta liittyy silti jotenkuten kysymykseen. Oho, just muistin etta viis. No viis kuvaa jostain kivoista jutuista mita oon tehny tana vuonna.
Ensimmaisena synttarit, kaytiin hengailemassa papukaijojen kans, toiseks Coronadoretki vanhan laivan hylkya tutkimaan, kolmanneks vuosipaivanjuhlimista, kaytiin vahan ulkoilemassa retkella ja syomassa hyvin, neljanneks synttarit round 2, pidettiin pippalot ja viimekseks Coloradon kaverit kaymassa <3 Ja oishan niita ollu viela pari eri retkista. Mutta tassa nyt pari kivaa juttua mita on tullu tehtya tana vuonna.








Sit oli taa etta viis parasta ystavaa tai viis parasta blogia tms. Ma en taida kylla edes lukea viitta blogia :D En koskaan tiia mista kivoja blogeja loytaa, ja mua ei oikeen kiinnosta mitkaan lifestyleblogit tai sellaset muutenkaan. Mutta parhaita ystaviahan multa loytyy useampi :D Ja tassa piti myos sanoa etta miksi tykkaa just niista tyypeista. No sehan sopii! Oon tosin kylla ennenki tehny tallasen, toisena ystavanpaivana, joten jos teen pikaversion tasta.

Robert - tama rakas mieheni jonka on nyt syyskuussa tuntenu jo 9 vuotta :D Mutta tammikuussa vasta ollaan oltu yhessa 9 vuotta. Robertissa parasta on se, etta se ei tuomitse ja on tosi ymmartavainen. Se taitaa itekki olla valilla aika yllattyny siita miten ymmartavainen se on, koska silla nyt ei oo silleen kauheesti kokemuksia pitka aikaisista suhteista. Se on niin rento tyyppi, ja sen kanssa tulee monenlainen tyyppi toimeen. Tykkaan siita myos miten rauhallinen se on, koska joskus on sellasia tyyppeja kenen kanssa ei vaan voi tulla toimeen, ketka vittuilee vaan vittuillakseen, ja Robert ei koskaan meneta malttiaan. Mun entinen sai mut tuntemaan oloni vaikeaks ihmiseks, Robert taas on nayttany etta oon ihan normaali tyyppi jolla on normaalit tunteet ja ongelmat, se vaan vaatii aikuisen kuka ymmartaa etta kaikilla on tallasia juttuja. Ja se on luotettava viela kaikenlisaks. Enka oo ikina tuntenu kilpailevani minkaan kiinnostuksen kohteen tai sen kavereiden kanssa. Enka oo ikina miettiny etta voi ei, nyt se lahtee jonkun muun mukaan. Kun ei tarvi. Ei tarvi koskaan miettia sellasta. Robertin kanssa voi vaan hengahtaa ja olla oma itsensa. Sitapaitsi, silla on maailman paras huumorintaju, ja en vois ikina olla kenenkaan kans kenen seurassa ei voi piereskella tai kaya paskalla vessan ovi auki :D Ei vaan pysty. Oho, tuli pitkasti, piti olla lyhyt.

Jessica - 4,5 vuotta nuorempi siskoni. Maailman paras tyyppi, tietenki. Mua harmittaa niiden puolesta kenella ei oo samanlainen suhde ku meilla. Kun olin ite teini ja Jessica vasta ottamassa askelia kohti teini ikaa, vitutti joitain kavereita se etta joku lapsi hengaili mun mukana. Ma en oikeen ymmartany etta missa vika oli, mahan nyt hengailin Jessican kans koko ajan! En edes ajatellu mitaan ikaeroa, vaikka siina iassahan se yleensa nakyy kaikista eniten. Ruotsissa asuessa musta tuntuu etta meista tuli viela laheisemmat koska me oltiin suurimmaks osaks toistemme ainoat kaverit. Siis olihan meilla kavereita, mutta useimmiten hengailtiin yhessa. Ja miksei? :D Ollaan tehty vaikka minkalaiset reissut yhessa. Jessica on se tyyppi kuka pitaa mun puolia oli mun syy olla vihanen miten naurettava tahansa. Puolustetaan aina toisiamme. Jos jostain syysta valit menis poikki muun perheen kans, niin Jessica ois viela jaljella. Pari paivaa sitte tumblrissa oli sellanen kuva kahesta vanhasta tadista, ja siina luki jotain etta ei enaa naha niin usein, mutta aina valilla tavataan ja juoruillaan ja tuomitaan muita, ja Jessica oli laittanu siihen tagin etta taa on varmaan mina ja Jenny vanhana. Kuulostaa kylla ihan meilta :D

Tytti - Tytti on mun vanhin ystava, ja tarkotan talla sita etta ollaan tunnettu siita asti ku olin 13. Mun syntymapaiva on meian friendiversary. Tytti on ihana siita, etta se on aina ollu oma ittensa, Tytti ei ikina koskaan yrita olla yhtaan mitaan muuta. En usko etta se olis edes mitenkaan mahdollista. Ja se on sellanen hard working woman, ja tietaa miten saavuttaa omat unelmat. Toivoisin joskus ite olevani samanlainen go getter. Tytti on luotettava. Mutta myos sellanen etta jos oikeesti on tarve vahan puhua kakkaa, niin kylla Tytista saa siihenki seuraa :D Tytti on maailman parhain synttarilahja ikina, koska tutustuttiin siis mun syntymapaivana!

Linda - Lindan oon tuntenu nyt 10 vuotta. Linda on tosi sellanen hyvaksyva ja yrittaa aina ajatella kivasti kaikista. Ja Lindalla on sellanen samanlainen hhohohoho-huumorintaju. Muistan kesan kun Lindan kanssa hengailtiin ensimmaista kertaa, ja oltiin kavelty jossain niin istuttiin jalkakaytavalle ja alettiin vaan piereskelemaan. Sanoisin etta siita tietaa etta nyt on hyva ystavyys syntynyt :D Lindalla on sellanen ihanan positiivinen asenne, muttei sellanen pakkopositiivinen-inspirational quotes-kay lenkilla niin voit paremmin-asenne :D Sellanen joka oikeasti tarttuu muihinki. Pirtea tyyppi!

Alan - Alaniin tutustuin meian vanhalla talolla vuonna 2008. Alan on hyva tyyppi siita etta se on ihan vaan normaali tyyppi. Ei sellanen allomies. Sille voi paska ja kuukautisjutuista ilman etta se muuntautuu pikkupojaks jonka mielesta naiset ei voi koskaan teha mitaan alloo, koska sit miehet ei tykkaa niista :D (Ois aika surkee juttu kylla jos ei sille vois puhua tollasia, ku se on sairaanhoitaja. Ois aika huono sairaanhoitaja :D) Alan on sellanen tyyppi etta jos on joku hullunkurinen idea niin se on ihan taysilla mukana. Vaikkei siita ideasta koskaan tulis mitaan, niin se on aina ihan etta JOO, JA SIT VOITAIS TEHA NAIN, JA TASTA TULEE KYLLA TOSI HYVA! Ja parasta on tietty se etta se on Robertinki paras kaveri, niin voidaan hengailla kolmestaan ja keksia kaikkea typeraa :D Alan on se isoveli jota oon aina toivonut.


Viimenen paiva!!! Ja taa oli taa vitun Humans of New York juttu. Ma en tykkaa Humans of New Yorkista ollenkaan. Musta on kylla ihan kivat tollaset missa otetaan ihan tavallisista random tyypeista kuvia jne, mutta ku siina on aina joku hemmetin elaman ohje, ja tassa nyt kysyttiin etta minka ohjeen antaisit. Kuka vittu oikeesti keksii on the spot jonku hyvan elaman ohjeen vai jutteleeko ne oikeesti niille kuvattaville jonku nelja tuntia kunnes se elaman ohje tulee sielta sitte ihan luonnollisesti? Ei MULTA, tyypilta joka ei saa edes passiaan uusittua, joka on unohtanu imuroida pariin paivaan niin etta ukko sai astmakohtauksen aamulla, joka heitti astianpesuaineen roskiin ku siina ei muka ollu enaa pesuainetta mutta olihan siina sittekki tarpeeks ainaki tuon kattilan pesemiseen, kannata tulla kyselemaan mitaan elaman ohjeita :D Mutta kuvan voin laittaa kylla jos loytyy joku tarpeeks edustava. Todennakosesti vanha, koska ei mulla oo mitaan uusia kuvia talla koneella, enka ota kauheesti sellasia nykyaan ku on niin paskat hiukset (elaman ohje: ala anna kaverin, joka on jo aikasemmin pilannut sun tukan, leikata sun tukkaa uudestaan.)

Siina on tollanen hjyymans of njyy joor tyylinen kuva. Nyt on blogtember ohi, ja voidaan palata tavalliseen ohjelmaamme. Eli saatiedotteisiin ja julkkisten peraan kuolaamiseen.

5 comments:

  1. Taas ollaan kuukausi lähempänä Joulua. Hyvin meni ja kiitos teksteistä, oli kivoja juttuja :)

    ReplyDelete
  2. Huh, ensin haluan kylla selviytya Halloweenista ja Thanksgivingsta :D Mutta joulua ootan innolla ja toivottavasti sen mukana tulevia ekstra tyovuoroja :D Kiitos ja kiva etta jaksoit lukea :D

    ReplyDelete
  3. nyyyhhh miten ihanasti kirjotettu 💞💞💞

    ReplyDelete
    Replies
    1. no koska oot nii ihana nii on helppo kirjottaa ihanasti <3

      Delete
  4. nyyyhhh miten ihanasti kirjotettu 💞💞💞

    ReplyDelete