Thursday, October 13, 2016

1 vuosi.

Tanaan siita on tasan vuosi kun alotin tyot tassa pienessa putiikissa! Ja sita juhlistan olemalla toissa :D Pomo kirjotteli tana aamuna etta haluaisinko tulla toihin. No tottakai halusin ja aikaaki oli riittavasti niin etta kerkes ruokkia rotat, antaa Raelle laakkeet, kayda suihkussa, pukeutua ja laittaa maalit naamaan. Otin lapparin kerranki mukaan, koska Robertilla on puhelin mukana toissa koska en oo yleensa torstaisin toissa. En muista millon oisin viimeks ollu just torstain. Varmaan joskus joulun aikaan? Mahdollisesti joskus tammikuussa. Mut kiva kuitenki! Robertia tietty varmaan tympii ku tulee kotiin ja lappandeer on viety, ku silla ois kerranki aikaa istuskella rauhassa koneella, mutta oh well...Silla on huomenna vapaapaiva, eika se meekkaan sinne plasmahommaan nii paastaan kattoon niita babirussan poikasia :D JEE!

Koska on lappari mukana nii sitahan vois jopa kattoo jotain leffaa tanaan! Ensin taytyy vaan keksia etta mita. Linda suositteli Ellen Pagen sarjaa Gaycation, ja katoin eilen 2 jaksoa. Jokaisella kaudella on vaan 4 jaksoa, eli oon kattonu jo puolet tuosta ensimmaisesta kaudesta. Aika liikuttavaa materiaalia, taytyy sanoa.

Meilla on taalla liikkeessa mun kaverin tekemia juttuja nyt. Se toi niita tanne tiistaina. Toivottaasti menee kaupaks. Tosi natteja kauluksia mitka voi laittaa t-paidan paalle. Haluaisin ite ainaki kahet niista, mut en ikina uskalla kuluttaa nii paljo rahaa itteeni (paitsi ens kuussa, ku droppaan kunnolla rahaa musikaalilippuun, ou jee.)

Musikaaleista puheenollen, nii tuun varmaan osaamaan kaikki ne biisit ulkoa sit ku naen sen. Robert sano etta en saa laulaa mukana :D Sanoin etta matkin vaan suulla sitte :D Haha.

On nalka, ja toin mikropizzan ja omenan mukanani, mut mitas sitte lounaaks jos nyt alan syomaan? Tekis mieli kylla rikkoo vaha rahaaki et sais haettuu jotain muuta, mut ku taalla ei oo rahaa, ja Robert meni ja kulutti melkeen koko sen 60 eilen. No ei nyt koko, mut se osti niita helvetin raaputusarpoja ja sanoin etta ALA OSTA NAITA PALJO ja sit se vaan sano etta "ostan vaan niita halvempia" mut ku neki maksaa paljo jos niista ostaa sen jonku miljoona. Ostettiin myos kaljaa, mutta se nyt ei haittaa :P Ne helvetin raaputusarvat. Nii en nyt sit tiia etta viittinko. Mutta toisaalta, miks sen taytyy aina olla mun vastuu etta saastetaan rahaa? Kait maki saan olla vaha huolimaton joskus? Kyllastyttaa sellanen. Niin etta mina kayn hakemassa keittoa, sit kun palkka tulee. Syon pizzaa nyt sitte. Take that, responsibilities. Sitapaitsi, onhan joku sopan hakeminen lounaaks nyt paljo jarkevampaa ku joku viiskytseittemansataa kahen dollarin paska arpaa. Nii kerta.

Tulispa asiakkaita. Ei ollu yhtaan asiakasta tiistaina eika ilmeisesti eilenkaan. Mitakohan helvettia?!

2 comments:

  1. semmonen leffa ku captain fantastic oli aika mielenkiintonen jos saat jostain käsiis.

    ReplyDelete
  2. Miten taa kuulostaa jotenki tosi tutulta? Mista kertoo/keta siina oli?

    ReplyDelete