Monday, October 10, 2016

Hello!

Huomenta! Sita ollaan kuulkaas oltu hereilla jo kuudesta asti tanaan. Eika edes vasyta. Eika kylla vasyttany kauheesti sillonkaan. Oishan sita tietty voinnu jaada muhimaan sinne sangyn pohjalle ja nukahtaa uudestaan, mut ei. Kavinpa jo suihkussaki.

Oli kiva se peli-ilta torstaina. Pelattiin Mall Madness'ia. Sellanen kasaripeli :D Pelattiin sita joku kolme tuntia koska kukaan ei tajunnu ettei niita kaikkia ostoksia tarvi hankkia, vaan se kuka saa ensimmaiset kuus voittaa :D Me tosin voitettiin Robertin kans, meilla oli melkeen kaikki tavarat. Pelattiin niinku tiimina. Pizzaaki oli tarjolla ja sita sai tuoda kotiin, ou jee. Sit oli myos naa La Croix-veden maistiaiset. No, sellasiahan ne oli. Eri makusia kuplavesia. Musta ne on kaikki hyvia. Ne maut on aika samanlaisia, mutta tykkaan niista kuitenki.

Olin toissa eilen ja oli vihdoinki ihan tavallinen sunnuntai. Nelja maksavaa asiakasta paivan paatteeks ja ei mitaan kummallisia tyyppeja. Just niinku sunnuntait yleensa on. Ei vaan oo ollu talleen pariin viikkoon. Pomo heittayty anteliaaks ja kaski ottaa ylimaaraset 10 dollaria palkaks! Kaytiin niilla rahoilla ruokakaupassa heti toitten jalkeen. Huomenna uudestaan. Toivottavasti huomennaki on ihan kiva paiva. Pitais sit viela ens tiistainaki tuurata, ja sita seuraavana tiistaina on myos toita, MUTTA iltatoita, koska trivia!! Pitais ehka alkaa miettiin niita kysymyksia.

Sainpa muuten siivottua meian olohuoneen! Ei oo enaa kaikenmaailman papereita ympari lattiaa tms. Imuroitu on jne. Taalla on ihan kiva olla nyt. Tanaan pitaa muistaa imuroida makuuhuoneesta ja pesta pyykkia ja siivota rottien hakit. Ja mahdollisesti varjata hiukset uusiks ku naa nyt on vaha tallaset paskan nakoset. Naa on kasvanu tosi paljo, nii nailla on tallanen hirvee awkward phase menossa ja vituttaa. Yks kiva nainen kuka asuu muutaman talon paassa toi mulle lilan peruukin :D Ja sehan sattu just hyvaan saumaan ku vihaan tata tukkaa nii saa valilla leikkia olevansa hot hot hot. Mikaan hattu/lakki ei oikeen nayta hyvalta taman pitusen tukan kans, MUTTA kokeilin kaverin sellasta papparaislakkia, ja se sopi tosi hyvin. Nyt yks kaveri Floridasta on lahettamassa mulle sen vanhan sellasen, ku sen ei mahtunukkaan sille :D Ei tarvi sit aina olla peruukki paassa! En oo sita kylla kayttany muuten julkisesti ku torstaina siella peli-illassa. Se on sellanen tosi feikin nakonen kylla. Trimmailin otsatukkaa vahan, taisin trimmailla vahan liikaa ehka. No, eipa tuolla oo niin valia, ku naa on nyt muutenki niin typeran nakoset :D Sais kasvaa vahan nopeempaa.

Ihanaa etta talla viikolla tulee kaikki sarjat taas. Viime viikolla ei tullu Scream Queensia, Ash vs. Evil Deadia tai South Parkia. Katottiin eilen uus Ash vs. Evil Dead. Oli kylla tosi hyva :D Onneks viime viikolla tuli sentaan Modern Family, ja tais tulla myos uus Hansen vs. Predator :DDDD Ootteko koskaan kattonu sita To Catch A Predator ohjelmaa? Se tuli ainaki Ruotsissa muistaakseni joskus miljoona vuotta sitte ja katottiin sita Jessican kans, ja sit ku tapasin Robertin nii sain tietaa etta seki kattoo sita, ja sit se ohjelma loppu, mut nyt Chris Hansenilla, eli silla juontajalla, on uus samantyyppinen sarja. Youtubesta nakyy jaksot. Ei oo mitaan niin tyydyttavaa ku naha ku tollaset yokot miehet jaa kiinni :D Varsinki sillon ku Chris Hansen lukee niille ne niitten lahettamat seksiviestit :D Mahtaa olla kiusallista!

Nyt meen koska ei jaksa olla hereilla nain pitkaan ilman mitaan aamupalaa. Aamupala tosin saattaa olla nuudelikeitto. Mut onko silla nii valia mita sita syo kunhan syo jotain? Vois myos taas soittaa sita Book of Mormon soundtrackia koska ai helvetti se on niin hyva! Jaa kaikki biisit paahan soimaan.

No comments:

Post a Comment