Saturday, October 1, 2016

Schpadoinkle.

Nyt voi taas kirjotella niita naita. Tai kyllahan noita pysty blogtemberinki aikaan kirjotella, mutta ei vaan oikeen huvittanu ku ei ollu mitaan jannaa kirjoteltavaa. En tiia onko nytkaan, mutta teki mieli :D Keskiviikkona kaytiin pesismatsissa. Padres vs. Dodgers, 6-5. Oli aika tiukka peli! Kiitos Hunter Renfroe ja maailman mahtavin homerun! Suurena It's Always Sunny in Philadelphia fanina nauratti ku Chase Utley yhtakkia pelaski Dodgersissa. Chase Utley loi homerunin. Buu. Mut ei se mitaan, koska me voitettiin kuitenki! En ees tienny etta meilla on ilotulitukset ja kaikki jos Padres voittaa. Huomaa miten vahan oon kaynny hyvissa peleissa :D Kaverin perheella on kausiliput ja sit niilla on sellanen stadionkortti mihin voi ladata rahaa ja sita voi kayttaa eri ruokakojuilla siella ja myos virallisessa Padreskaupassa, ja koska taa oli viimenen kotipeli mihin niilla oli liput, nii piti kuluttaa sita stadiumkorttiaki vahasen, nii tuli vaha massailtya siella sitte. Pizzaa ja nachoja ja kaikkee sellasta hyvaa. Pizza Portilla on oma koju siella, ja ne on San Diegon laanissa tunnettuja hyvasta oluesta ja pizzasta, paitsi se pizza oli kylla just sellasta stadion pizzaa, etta ehka ihan niissa Pizza Portin omissa ravintoloissa se maistuu vaha paremmalle. Ei se siis mitaan pahaa ollu, mutta just sellasta perus pizzaa mita saa mista tahansa jos se pizza on ollu jonku sellasen hehkulampun alla hetken. Limppari refillinki saatiin ilmaseks vaikkei stadionilla kuulemma saa ilmasia sellasia. Se tati oli etta "voin laittaa tahan JAAVETTA ilmaseks" ja sanoin etta okei, ja ihmettelin etta miks se jaavesi oli sellasta colan varista, ja sit se teki sellasen "shhh" liikkeen ja se oliki Coca Colaa. Ou jee. Keskiviikko oli muutenki hyva paiva, koska sain tehtya kaikennakosta taalla kotona! Feelin' good on a Wednesday, jne.

Katoin tanaan yhen mun lemppari leffoista ikina, Cannibal! The Musical'in. Viimeks kattonu sen kaks vuotta sitte ku Tytti oli kaymassa. Ensimmaisen kerran nain sen ku tulin tapaamaan Robertia ensimmaista kertaa ikina. Katottiin se Robertin olohuoneen lattialla ja syotiin jatskia. Musta taa leffa on hauskempi joka kerralla. Sellasta vaan etta se on Trey Parkerin ja Matt Stonen tekema leffa, ja ne on itekki siina. Soi kaikki ne hyvat biisit siita paassa koko loppupaivan :D Sit kavin myos kaverilla kattomassa vaha Catfishia. Oli kivaa. Tulipa muuten noista kahesta herrasta sellanen mieleen, etta niitten musikaali, Book of Mormon, palaa San Diegoon ens kesana ja haluaisin niiiiiiiiiiiiiiin menna kattoon sen. Oon jopa valinnu jo paivan millon haluan naha sen. Mut mietin etta pitaisko niita lippuja olla ostelemassa jo, ku eiks tollaset myy loppuun yleensa? Halvimmat oli 55 dollaria. Jaa sunnuntai palkasta yks dollari kateen, mut kylla valilla pitaa teha vaha jotain erilaista ja kivaa! Ja siina nyt kuitenki menee varmaan sellaset 3 tuntia, nii kylla musta 55 dollaria on ihan vaarti summa. Ostaisko joulupukki mulle lipun? Menisin varmasti yksinki jos ei kukaan haluu kuluttaa sellasia rahoja. Kulkeehan noi bussit ihan katevasti North Parkin ja keskustan valilla. Kuuntelinpa myos huvikseni Cannibalin kommentit mita ne laitto sille DVD:lle ja oli ihan hurjan hauskat koska miehet vaan veti kaljaa, viinia ja skotti viskia :D Ja siella piereskeltiin kovaa kyytia. My people.

Joulusta tuli mieleen nyt Halloween, joka onki tan kuun lopussa. Me ollaan ihan oikeesti aateltu pukeutua tana vuonna. Yleensa ei pukeuduta mikskaan. Mutta Robert halus olla Mint Berry Crunch South Parkista ja ma haluaisin olla Mysterion, myos South Parkista :D Pitais alkaa vaha sunnittelemaan toteutusta. Ei oo niin hirveen vaikeet asut, mutta pitaa ostella muutamia juttuja naiden toteuttamiseen. Saa naha onnistuuko. Ois kiva kerranki kylla vetaa joku puku paalle, ja muutenki ku ne silleen on samasta jutusta. Alunperin olin aatellu olla Jesse Custer Preacherista kunnes Robert ilmas kiinnostusta pukeutumiseen. 28 paiva on kaverilla Halloweenbileet niin siella tulee varmaan pyorahdettya. Myos sitte maanantaina, eli Halloweenina varmaan tulee tehtya jotain. Kaveri tayttaa myos sillon 32. Robertin toissa ne saa olla Halloweenasuissa jos haluavat nii se aatteli etta menis Mint Berry Crunchina toihin ja ma aattelin etta sillon se sunnuntai ennen Halloweenia vois itekki menna Halloweenpuvussa toihin!

Mitas muuta? Rae on viela, yllattaen, elossa. Laakkeet on nyt puolessa valissa. Ois aika siistia jos se sois tan pullon tyhjaks ja sais soittaa elainlaakarille ja kertoa etta hei...nyt tarvis lisaa laaketta koska taa rotta senkuun elaa :D Sam on myos viela elossa ja voi tosi hyvin vaikka se onki jo 2 vuotta ja 8 kuukautta. Ja pennut tayttaa 5 kuukautta huomenna. Fester on sama vanha Fester. Toivon etta ku se tayttaa 2 helmikuussa siita tulee kivempi nii se voi muuttaa tyttojen kans asumaan. Tallasia ihmeita sattuu aina valilla. Koettu on! Maeve soi meian paskat vanhat kaijuttimet rikki, ja tanaan sain kaverin vanhat. Ne sano etta naa on huonot, mutta kyllahan nailla kuuntelee musiikkia.

Nain loppu syyskuu ja alko lokakuu.

2 comments:

  1. lähtisin mielellään sun kanssa teatteriin, harmi vaan ku oon eri mantereella o_O kuulostaa kyl ihan perusmusikaalin hinnalta, jää aika usein kattomatta täälläkin kaikki isot produktiot ku on niin hintavia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. no niinpa! maki aattelin etta kylla toi varmaan on ihan perus hinta, ja tosta sit nousee vaan. meiltaki jaanny moni paitsi ku ei oo viittiny maksaa, mutta tosta kylla maksaisin ihan mielellani :D

      Delete