Wednesday, October 19, 2016

Treat those pesky feelings like a reading light.

Oho. Tahan syliin tuli asken sellanen pieni Molleroinen venyyttelemaan ja tervehtimaan. Harvinaista! Molly osaa olla aika rauhallinen ikaisekseen. Yleensa tallaset 5 kk:n ikaset rotat on aikamoisia vauhtiraketteja. Kyllahan siis tuoki menee yleensa aika lujaa ja riehuu, mutta yllattaen sita saa myos valilla pitaa sylissa. Ehka siita tulee sellanen laiska aikuinen niinku Corneliasta :D Sohvaperunat on aina tervetulleita. Meian Samista on tullu vaha sellanen, etta se viihtyy nykyaan ihan sylissa ku tassa istuskellaan.

Eilen oli harvinaisen kiireinen tiistai toissa. Eli "harvinaisen kiireisella" tarkotan sita etta oli edes yks maksava asiakas :D Niita riitti jopa kolme. Halleluujaa :P Ei ollu tarpeeks rahaa laatikossa nii pomo joutuu tuoda mulle loput kotiovelle tanaan. Se tuo myos vaa'an nii saa punnita Raen, ku sita ei oo punnittu viela tassa kuussa. Mutta aika vankalta tuo tuntuu. Toivon etta se tulee kaymaan taalla sisalla nii se saa tavata rottuudet! Taalla on ihan sopivan siistia etta kehtais paastaa vieraita sisalle :D Se ei oo koskaan tavannu rotskuja, mutta se on kans sellanen super elaintyyppi, nii tiian etta se haluais naha ne joskus.

Eipa oo hetkeen tullu sellasia synkistelykohtauksia. Uskon etta silla on tekemista kahen eri jutun kans: saannolliset nukkumisajat. Nukkumaan 10-11 valilla, useimmiten just siina 10.30 aikaan, ja heraan aamulla seittemalta ja nousen heti. Enka oo muuten ollu paivisin edes vasynny, vasy tulee vasta illalla ku pitais muutenki olla alottelemassa sankyynmenohommia. Toinen juttu on se, etta oon muistanu/jaksanu teha kotihommia. Tiskit oon pessy pari kertaa viikossa, ja imuroinki pari kertaa viikossa. Rottien hakit tulee pestya kahesti viikossa. Harvemmin on siis sellanen olo etta paiva on menny hukkaan. Sehan saattaa hieman kohentaa olotilaa! Eika oo edes tullu nii kauheen sellanen yhyy-istun-sisalla-paivat-pitkat-olo, mut ei sita kerkee kylla miettia jos suunnittelee oman paivan tarpeeks hyvin, ja ilmeisesti oon onnistunu siina :D Mutta kylla tosta paivien hukkaan menemisesta tuli vaha se mieleen ku viime kuussa valittelin sita miten epasuomalainen oon ollu ku oon kaikki kivat paivat istunu sisalla ja yhtakkia syksy oliki jo ovella. Mut eipa tuokaan nyt enaa silleen haittaa ku talle viikolle on luvattu yli 30 asteen lampotiloja :D Iltasin tosin siina 15-16 etta jos meinaa koko paivan olla ulkona nii joutuu vaha pakata vaatetta mukaan.

Perjantaina tuli vihdoinki nahtya ne pikku babirussat! Ne oli hirveen sulosia! Mutta niita kylla vaha pelotti. Ei mikaan ihmekkaan, ku ne oli vasta vahan yli kuukauden ikasia. Kaytiin ilmeisesti tosi hyvaan aikaan koska aika monet niista elaimista oli tosi aktiivisia. Voi myos olla ku oli ihan hyva paiva, ei liian kuuma eika kylmakaan. Siella oli myos sellanen maailman komein lisko, jolla oli ihmisen silmat :D En oo ennen nahny matelijaa jolla olis niin kauniit silmat. Kaytiin siella kolibripuutarhassa, ja siella ei ollu ketaan muita ku me, nii istuttiin penkilla ja kateltiin niita kaikkia pikkulintuja ja kolibreja mita siella asustelee. Oli tosi kiva paiva elaintarhassa! Puuttu vaan pehmis :D Mut Robertin mielesta ei kannata elaintarhassa ostaa pehmista ku se on vitosen, mutta vaikka se onki aikamoista rahastusta nii ei se mua haittaa koska se raha menee suoraan elaintarhan toimintaan.

Alettiin kattoon Terror Firmermia yks ilta. Mietin etta millon katotaan loppuun, kerkesin jo kiinnostua. Robert sano etta ensimmaisista hetkista jo tietaa haluuko kattoo sen leffan, ku se on vaha sellanen acquired taste se leffa :D Se on siis sellanen kauhu/splatteri/komedia, b-luokan sellanen ja siina lentaa veri, yrjo ja myos paska ja nakyy pippeleita ja tisseja. Mua alko naurattaa heti alussa koska siina sellanen murhaaja nainen repasee miehelta jalan irti ku se mies alkaa ehotteleen sille kadulla. Ja sit se tietenki lyo sita miesta silla irtirevitylla jalalla. Joskus kylla tekee itekki mieli repia ehottelijoilta jalka irti ja hakata niita silla :D Onneks kukaan ei oo pitkiin aikoihin sanonu mitaan yokottavaa. Tosin pari iltaa sitte joku nainen rullas auton ikkunan alas ja pisti huulet totterolle ja teki sellasen muiskautus aanen. Aha. En ollu laheskaan niin imarreltu ku saattaisin olla jos nainen iskee. Ei vaan tuntunu kauheen kivalta etta tassa mieheni kanssa oon menossa kioskille ja ei voi ylittaa katua ilman etta joku rivo amma pusuttelee autosta. Joo'o. No mitas tuosta.

Tanaan on triviajuontajan synttarit, mut koska on keskiviikko nii en tiia kuka siella on tiskin takana nii en uskalla menna. Mut ei meilla kylla oo edes varaakaan lahtee mihinkaan ulos tanaan nii ei se mitaan. Kotona voi juoda kaljaa, ja vaikka vetaa omat karaoket. Mut huomenna! Huomenna on Robertilla vapaata, ja sit on myos vaha rahaaki ja aateltiin menna triviaan parin kaverin kans. Ou jee. Triviasta puheenollen, mun juontokeikka siirty. En oo yhtaan yllattyny, koska nain kavi viimeksi. Nyt meenki vasta ens kuun ensimmainen. Mut ei silla nyt oo nii valia etta millon, mut ois ollu kiva nyt tiistaina nii oisin sit ollu 5 tiistaita "toissa" :D Kun siis tuostahan saa rahaa. JA ILMASTA KALJAA.  Mut ihanaa naha kavereita. En oo hengannu naitten kans hetkeen. Viimeks oltiin niilla ku oli ne Awesome Fest bileet, mutta eihan siella kerenny kauheesti jutella niitten kans ku siella oli vaikka mita porukkaa.

Koska mulla pitaa aina itelleni olla joku sarja varattuna mita kattoa ku rotat leikkii tassa tai muuten vaan ku paivan hommat on hoidettu, nii aloin kattoon sellasta piirrettya ku Clone High. Se tuli MTV:lta joskus. Siis musiikki tv:lta. Olin joskus nahny jonku klipin ku naita tuli kait uusintoina tv:sta hiljattain, siis nain nyt viime vuoden aikana tms, ku meilla naky viela tv. Mut en tienny etta kenelle taa on suunnattu. Mut sit katoin jonku listan sarjoista jotka ei saannu ansaitsemaansa arvostusta ja taa oli siina ja kaviki ilmi etta tassa on aikamoista aikuishuumoria, nii aloin kattoon ja taa onki tosi hauska! Sit kun oon kattonu tan, aattelin kattoo toisen joka myos loyty samaiselta listalta, joka pyori kans MTV:lla, sellanen ku Undergrads. Piirretty seki. Ja sit sen jalkeen Downtown, seki MTV:lta ja sita oon kattonu ennenki ku se tuli kyseiselta kanavalta. Piirretyt forever.

Eikohan tassa ollu ihan tarpeeks tekstia talla kertaa.

No comments:

Post a Comment