Monday, October 24, 2016

H-E-double hockey sticks.

Vahan venahti tuo bloggaaminen taas. Ohhoh.

Juttelin tassa muutama paiva sitte mun vanhempien kans. Ne on lahettamassa pakettia talla viikolla! Ou jee! Sit siina menee ehka just se viikko, yleensa niitten paketit on tullu perille aika nopeeta. En malta oottaa. Paasee syomaan dippeja! Ja sulatejuustoa! En oo koskaan ollu kylla mikaan ihan hirvee sulatejuuston fani, mutta nykyaan oon kuitenki aikamoinen cheese lover, nii varmasti on sulatejuustollekki ihan uudenlainen arvostus kehittyny! Varsinki ku sita ei taalta saa, niin maistuu varmasti aivan ihanalle sekin. Ja sita voi heittaa keittoihin ja ajattelin kokeilla teha jonkulaista kastiketta siita. JA UUDET SHORTSIT. Jesss.

Sam tuolla taustalla syo meian posteja. Lupasin sille tanaan etta jos se jaksaa tammikuuhun asti, niin etta se saa taytettya 3, niin jarjestan sille synttarikemut :D Sam, nain rottana, ei tietenkaan kauheasti valita, mutta musta ois aika siistia. Voisin teha pienen kakun Samille, ja juhlajuomaks sille vaikka omenamehua. Ja sit tietenki synttarilahjoja. Ja pieni sellanen synttarihattu. Sam! Sam on hyva tyyppi.

Taalla sato asken kovaa, mutta tosi vahan aikaa. Sit jyrahteli kans hetken verran. No, silleen kaks-kolme kertaa ehka ja niitten valissa meni aika kauan. Sade on ihan ok, mutta ukkosesta en tykkaa yhtaan. Sillon ei uskalla teha yhtaan mitaan. Kerran olin vaivalla saannu pyoran tosta ruokailutilasta pihalle, ja olin just lahossa jonnekki ja sit nain salaman taivaalla ja aika nopeeta kylla sain tungettua pyoran takas sisalle :D Ei kiitos.

Kaytiin lauantaina jossain mega suuressa Walmartissa. Siella myytiin siis ihan kaikkea. En edes tienny etta Walmartistaki saa kankaita ja kaikkee askartelukamaa. Piti kattoo jos sielta loytyis kauramaitoa, koska nain netista etta ainaki Walmartin sivulta voi tilata kauramaitoa. Mut ei sit katottukkaan. Ostettiin uus kotipuhelin ku meian kahen dollarin kirpparipuhelin ei sit toiminukkaan. Nyt toimii eika maksanu ku joku 6 dollaria. Maki sain vihdoinki ostettua itelleni kauan kaipailemani uuden ripsivarin. Tosin sen ostin Targetista keskella tyopaivaa. E.L.Fin tuotteet oli kaikki hintaluokkaa 2-3 dollaria. En oo ikina ostanu nii halpoja meikkeja mitka on cruelty free ja viela hyvalaatusia. Oon nyt sit ihan taysin E.L.F koska mun eyeliner on niilta, mun kaikki meikkiharjat ja luomivari mita kaytan kaikista eniten ja nyt myos ripsari. Good shit.

Joo'o. Nyt meen paneroimaan tofua. Siita ei varmaan tuu yhtaan mitaan, mutta ei voi tietaa jos ei kokeile. Sam voi vaikka syoda noita posteja vaha lisaa tuossa. Hyvaa viikkoa vaan kaikille.

4 comments:

  1. walmart on kyl ehkä mun kaikista kaupoista suosikein (ikean jälkeen :D) !

    ReplyDelete
  2. se on kylla melko kateva paikka! ja halpa :D piti kerran kesken tyopaivaa loytaa joku puhdas paita joka ei maksanu paljoo ja onneks oli walmart vieressa nii sai senki hoidettua kaden kaanteessa :D

    ReplyDelete
  3. mäki haluaisin kokeilla nuita elf meikkejä mutku en tiiä mistä niitä täällä vois tilata :o apteekeissa kuulemma myydään mutta ei tietenkään kokkolassa -_-

    ReplyDelete
  4. no niinpa tietysti -__- En tajua miten ne on niin halpoja ku ne on jopa hyva laatusia! Ja just ku ne on cruelty free ja monet niitten harjat on kans vegaanisia. oisko mitaan niitten meikkeja specifically mita haluaisit kokeilla? jos vaikka amerikkalainen joulupukki loytais ;D

    ReplyDelete