Thursday, October 6, 2016

Aikainen aamu.

Se ihmeen gonna be the best day of my life biisi soi paassa. Se joku aija kuka laulaa sen. Sellanen biisi just mita kuulee kaikissa mainoksissa, joka soi aina jossain ruokakaupoissa. YHYY. Taa paiva nyt ei ihan tuu olemaan best day of my life, mutta ihan hyvin on alkanu! Saatiin nimittain vuokra maksettua heti aamusta! Jee! Ei tarvi enaa miettia sita ja stressata sita asiaa jne. Ja kello on vasta 8.20 aamulla. Reippaasti jaksettiin noustakki, ja tuli nukuttua oikeen hyvin. En muuten huomannu etta ois kumpikaan kertaakaan haukotellu sen jalkeen kun noustiin ja saatiin kaytya suihkussa. Nyt tosin kun asiaa ajattelen niin tietenki alkaa haukotuttaa... Niinpa tietysti :D

Ja koska sita ollaan jo hereilla ja pukeissa ja ties mita, niin sitahan sopii hoitaa vahan juttuja kotonaki. Rottien hakit siivota taas (yritan siivota ne 2 kertaa viikossa nyt, koska kokeillaan jos se helpottaa Robertin astmaa, ja on ilmeisesti helpottanu), imuroida sen jalkeen (seki helpottaa sita astmaa jos muistan imuroida tarpeeks usein) ja tiskata. Ja sit on se peli-ilta mita ootan innolla. Kiva teha jotain kavereitten kans, joka ei tarkota baariin menemista. Pitais hengailla toisten kampilla useemmin. Jos siivois taalla kunnolla nii sit vois kutsuu tannekki porukkaa vaihteeks. Musta ois kiva kutsua porukkaa tanne.

Taytyy kylla sanoa etta tuntu kerranki jotenki mukavalta herata aikasin ja olla liikkeella jo aamusta. Mut ehka mun on vaha parempi sanoa niin koska ma sain tulla kotiin koneelle, kun taas Robert joutu jatkaa eteenpain kohti toitaan.

Paaseen juontamaan triviaa taas tassa kuussa! 25 paiva nain alustavasti, mutta se paivamaara saattaa muuttua. Mut kuitenki! Se on 50 ylimaarasta dollaria mun taskuun! Varkkailin tuon trivia playlistin kans vahan kun se loppu kesken aika akkia viimeks. Nyt siina on lisaa biiseja. Yritan laittaa siihen kaikkee mika ei oo ihan perseesta joka ei kuitenkaan oo taysin vaan sita samantyylista musiikkia, ku kaikki nyt ei tietenkaan tykkaa samasta kun ma. Eli siina on jotain tollasia ysarijuttuja ja on siina Beastie Boysia ja sellasta. Ehka joskus jaan sen tanne. Haluaisin niin laittaa siihen joitain noita South Park biiseja kans :D Mut niita ei oo Spotifyssa ku joku 3. Tosin Cannibal! The Musicalin soundtrack loytyy, siitahan vois tietenki vetasta jonku hurjan biisin...Siella on myos Book of Mormonin soundtrack ja mun tekee mieli kuunnella sita vaikken oo nahny koko musikaalia viela (mut kesalla sit!) Mut oisko se vaha niinku spoilausta jos kuuntelee etukateen biisit? Siina on kysymys johon on hyva lopettaa.

No comments:

Post a Comment