Wednesday, October 5, 2016

The sky was a lot more blue when I was on top of you.

No voihan pippeli. Nyt tuntuu ihan silta kun sairastuminen ois tapahtumaisillaan. Eilen jo oli vaha sellanen kahea-kurkku-fiilis, etta tuli yskittya valilla, vaikkei kylla ollu edes ihan yska. Ja sitte herasin yolla ja kurkku tuntu epamukavalta, mutta veikkailin etta se johtu siita etta olin vaha laattaillu ennen kun menin nukkumaan (pelattiin vaha triviaa eilen ja joku ois voinnu jattaa sen viimesen tuopin juomatta, mutta kun joku niin ihanasti oli sen jo maksanu...kiitos vaan, triviajuontaja) ja siita etta herasin kuivan kurkun takia. Mutta eipa se tunne oo kauheesti tasta kadonnu. Onneks se ei sentaan oo ihan kipea, mutta sellanen hei-sairastun-ihan-just. Muutenki tanaan ollu sellanen kuumottava olo ja heikko olo, eika taa kylla ihan heti muistuta mitaan perus darratunnelmaa. Ensimmaisena tuli sellanen EIKA, EI KAIT VAAN OO FLUNSSA TULOSSA olo. YHYY. En halua.

Arsyttaa, etta joudutaan oottaa huomisaamuun tuon vuokran kans, koska me joudutaan nyt jo maksaa ylimaarasta koska viimeks oltiin useampi paiva myohassa. Ja nyt joudutaan TAAS ens kuussa maksamaan ylimaarasta koska ollaan taas myohassa. Mut Robertin palkka tulee tana iltana, nii se on vaha pakko. Oon reippaasti saastelly rahoja toista. On siita valilla pitany Robertille antaa bensarahaa ja sellasta, mutta kylla tuonne ihan kivasti on kertyny rahaa. Ajattelin ensin etta sit kun on vuokra maksettu, niin voidaan alkaa katteleen ostoksia Halloweenpukuja varten. No nyt ei sit kylla varmaan kay sekaan, etta kannattaa varmaan unohtaa kaikki Halloweenpuvut sun muut. Ja nyt ois aika paljo toita tiedossa mutta ei voi taaskaan ostaa itelleen yhtaan mitaan ku pitaa ajatella kaikkee tallasta paskaa niinku ylimaaraset maksut vuokraan. BLAA. Ois niin siistia kun tasta paasis muuttamaan johonki halvempaan vaihtoehtoon, mutta kun se nyt vaan ei onnistu, niin joutuu joka kuukausi pistaa rahaa jemmaan ja tiukkailla. Siis ihan hanurista etta menee kaikki muu elaminen kokonaan hukkaan ku pitaa kaikki rahat saastaa siihen etta on jossain missa asua. Ihan helvetista koko homma.

Huomenna on sentaan muutaki ajateltavaa kun vuokra koska kaveri jarjestaa peli-illan, Niin on jotain kivaaki tekemista! Sita tassa ootellaan kovasti. Robertilla on perjantaina vapaapaiva, voin kuvitella etta istutaan vaan kotona koko paivan. Sehan sopii, paitsi etta ei oo mitaan hyvaa katottavaa koska South Park ei tuu tanaan (niilla on viikon tauko) eika Ash vs. Evil Deadkaan tuu ku vasta 9 paiva. On sentaan tuo SNL viela katottavana. En tosin jaksais enaa yhtaan AVGN videoo ku Robert ei talla hetkella kato melkeen mitaan muuta -__- Ja vaikka ma tykkaan kylla James Rolfesta ja sen jutuista, nii en jaksa kattoo kahta enempaa. Onneks nyt on tosin kaijuttimet taas niin voin menna tonne makuuhuoneen puolelle kattoon jotain DVD:ta vaikka.

Pitais juoda lisaa vetta mutta ei yhtaan tee mieli. En pahemmin valita veden juomisesta. Ei oo mitaan niin tylsaa juomaa olemassa kun vesi, enka ymmarra sellasia tyyppeja ketka ihan mielellaan vaan juo vetta paivat pitakt. Juon vetta vaan sen takia koska on pakko. Jos vesi ei ois niin hemmetin tarkeaa niin en ikina koskaan jois vetta. Robertki vei sellasen ruuttaus homman mukanaan niin en voi edes lisata mitaan makua tahan veteen. Siina makuhommassa oli sitapaitsi kofeiinia, ja se ois tehny teraa just nyt. Mutta nyt pitaa parjata ilman. Hoh.

No comments:

Post a Comment