Wednesday, October 12, 2016

Paivat sekasin.

Nyt on vasta keskiviikko, ja paivat on ihan sekasin. En tiia mista johtuu. Viikonlopusta asti tuntunu silta etta ollaan paivan edella. Koko ajan siis harmittaa ettei oo vielakaan mitaan sarjoja katottavana :D Oon ootellu sita etta sarjat palaa niiden viikon tauolta. Ash vs. Evil Dead palas, nii se tuli katottua jo. Uusin SNL tuli katottua myos. Lin-Manuel Miranda oli loistava! A+ todellaki. Ja koska on keskiviikko nii South Park palaa ruutuun tanaan, ja sit tulee Modern Family. En enaa edes muista etta millon Scream Queens tulee, varmaan huomenna? Blooo. Oottelen tassa etta kello on 10.30 nii ois ainaki Salkkarit katottavana. En eilen nahny koska olin toissa ja vaikka ennen pystyin kattoo puhelimellaki, nii nyt en enaa voi, ku se menee jonku toisen sivun kautta nykyaan eika oo suoraan ladattu siihen sivulle mista sita ennen pysty kattoo.

Pelattiin korttia yks ilta. En oo pelannu korttia pitkaan aikaan. Kiva teha jotain muuta valilla :D Robert meni aika pahasti haviolle. Taalla kotona on myos semi siistia for once, ku oon jaksanu siivoilla viime aikoina! Jee! Toki siivottavaa riittais, mutta nainki on ihan kiva, etta tanne viittis jopa kutsua kylailijoita.

Eilen oli siis toita. Olipa taas tylsa paiva. Miksei tiistaisin kukaan osta mitaan? Tuli jonku verran porukkaa kaymaan mutta kukaan ei ilmeisesti ota kukkaroa mukaan tiistaisin...Sama vanha tiistaimeno. Sunnuntaina uus yritys. Sunnuntait on ihan hyvia ostoksille.

Robert yritti menna pitkasta aikaa plasmaa luovuttamaan toissapaivana, mutta koska siita oli jo nii pitka aika ku se kavi viimeks etta niitten piti teha sille uus terveystarkastus, mutta niilla ei ollu tarpeeks aikaa niin ne pyysi sita tulemaan perjantaina uudestaan. Perjantai on sen vapaapaiva, ja tarkotus oli menna elaintarhaan koska viime kuun alussa sinne synty kaks pienta babirussan, eli hirvisian, poikasta ja oon halunnu menna kattoon niita. Ne on siis nyt vahan yli kuukauden vanhoja. Mut ei sit ehka paastakkaan jos se menee sinne plasmahommaan ja siella aina kestaa, varsinki jos niitten tarvii siella kuunnella sen sydanta ja mitata pituus ja paino ja kaikki tallaset. Silla on ens keskiviikkona vapaata kans, nii ehka ne babirussat nakee sitte. Pikku possuja <3

On ens kuussa tarjottu rahaa kissojen hoitamisesta. Kaveri lahtee jollekki tyomatkalle pariks paivaks ja jonku tarvii kayda syottamassa sen kissoja. No minahan menen! Tama kaverin on kattonu meian rottien peraan ennen nii tottakai katon sen kissojen peraan. Ei sen rahaa ois edes tarvinu tarjota, mutta se tietaa etta sita rahaa on aika heikosti meilla, nii oli tosi kiva etta se ehdotti. En tietenkaan kieltaydy tarjouksesta.

Mitakohan sita tanaan tekis? Kun ei oo just mitaan kateltavaa, ja vaikka ois siivottavaa niin en siltikaan keksi etta mita sita tekis :D Ei oo mitaan suunnitelmaa. Koitan keksia jonku leffan mita kattoa, noitahan nyt on vaikka mita mut kun ei ikina tuu mitaan mieleen.

Yks tuttu menee tietaakseni naimisiin tassa kuussa, ja se on yks veljen lahimmista ystavista, ja mietin etta onko veli tulossa tanne San Diegoon sillon. Tiian etta silla varmaan on tosi tight schedule jos tulee, mut ois tosi kiva jos sita kerkeis nahda edes hetken verran. Kayda vaikka syomassa tai kaljalla. Niinku joku tollanen nopee hengailuki kavis. En vaan viitti viestitella ku jos sit oonki ihan vaarassa :D

JAA'A. Mitas sita tana iltana keksis? Jotain ruokaa ja varmaan televiisiota, jos Robert vaikka keksis jotain mita taalta koneelta vois laittaa pyorimaan. Sita soppaa sielta kosherhyllylta ei oo vielakaan jaksettu teha. Oisko tanaan hyva kosherkeittoilta? Eilen tehtiin juustomakaroonit. Tuli kaytya vaha paremmin kaupassa sunnuntaina. Tosin tuntuu jo melkeen silta etta on syoty kaikki ruoat. Oho. Porsaat.

No jos sita ottais edes vahan aamupalaa ja sit fundeerais etta mitas tanaan. Oon niin jannittava tyyppi.


Niin ja onnittelut kaikille tyypeille ketka uskalsivat eilen ulos kaapista. Eilen oli nimittain sellanen paiva ku Coming Out Day. Ja erityisesti onnittelut eraalle tarkealle ihmiselle kuka teki just niin! <3

2 comments:

  1. oli pakko googlaa toi babirussa, en ollu ikinä kuullukaan ! jännän näkönen tyyppi :)

    ReplyDelete
  2. makaan en tienny niitten olemassaolosta kun vasta kun satuin vahingossa kavelemaan niitten ohi elaintarhassa kerran :D meilla on sen verran iso toi elaintarha etta siella tulee vastaan kaikennakosta mista ei oo koskaan kuullukkaan!

    ReplyDelete