Tuesday, November 1, 2016

You and me, but mostly me.

Huuuh. Nyt on tiistai, paiva Halloweenin jalkeen, eli trivia! Vahan kylla jannittaa, vaikka viime kerta meniki tosi hyvin ja tuli pelkkia kehuja! Mutta koska nyt on Halloweenin jalkeinen paiva, niin se baarimimmi oli sita mielta ettei tanaan valttamatta tuu ketaan paikalle koska monet on viettany Halloweenia perjantaista eiliseen asti. Keta ne sellaset on kenella on varaa ja aikaa bilettaa nelja paivaa perakkain? :D Tai jaksaa edes. Varmaan jotain 21 vuotiaita. Hohoh. Mutta oon tietenki pyytany kaikkia kavereita paikanpaalle, niin katotaan nyt keta sinne tulee. Ja sit se kylla sano sitaki etta han ei ehka oo edes tiskin takana, etta joku muu on. Nii seki vaha vaivaa, koska on nuo henkkarit eraantyny jne. Se kylla sano etta han kertoo tuuraajalle etta oon tulossa juontamaan ja missa mennaan jne, mutta sehan ei aina esta niita kattomasta niita papereita. Mutta toivotaan etta on se normaali tiistai tyyppi tiskin takana. Kuvista paatellen silla oli aika rento Halloween, ainaki eilen. Mjoo'o. Katotaan nyt mita tastaki tulee...Jannittaa ehka enemman kuitenki se etta tuleeko tasta juontokeikasta mitaan.

Jos ei tuu, niin ei kait se mitaan! Koska oon menossa toihin :D Niin sita rahaa tulee tanaan joka tapauksessa. Sain ens tiistainki itelleni. Siis mitakohan vittua tuo tiistai tyyppi oikeen tekee? Tuurasin sita 4 viikkoa putkeen, sit se oli YHEN tiistain sen jalkeen toissa, eli viime tiistaina. Ja nyt tuuraan sita taas tanaan ja ens viikolla. En siis valita, tietenkaan, kiva mulle. Mutta siis mita jarkee edes olla tuolla jos jatkuvasti ottaa vapaata? Missa tahansa muussa tyossa se ois saannu kenkaa jo, tai ois joutunu irtosanomaan ittensa jos se tarvii noin paljo aikaa itelleen. Joopa joo.

Halloween oli ja meni siis. Ei vietetty kylla oikeen mitenkaan. Perjantaina oli kemut, mut en sit mennykkaan. Robert oli huonolla tuulella, niin se ei halunnu menna, mut en sit viittiny menna kavereitten kans koska en tienny etta miten oisin paassy kotiin. Menin sit nukkumaan tyyliin puol kymmenelta. Lauantaina istuttiin koko paiva kotona, ja hetkittain alko vahan tympimaan, mutta ei meilla ollu kylla mitaan rahaa mihinkaan tekemisiin, niin siinahan se meni. Vasytti koko paivan just sen takia ku ei ollu mitaan tekemista. Tein sudokuja ja otin nokoset. Taidettiin me kavella tohon mun bussipysakille kattomaan etta vaikuttaako joku tapahtuma mun bussin reittiin. Ei vaikuttanu. Jes. Ja sunnuntaina olin sit toissa ja kait sita voi sanoa etta tama on ainoa ilta ku tuli edes jollain tapaa vietettya Halloweenia. Koska me juotiin 12 pack puoliks ja laulettiin karaokea. Vedin taysilla vaha Book of Mormon biiseja, ou jee :D Eilen ei ollu niin kiva olo. Halpa kalja tekee sen. Eilen kavin uusimassa mun Planned Parenthoodista saaman vakuutuksen niin etta saan jatkossaki e-pillerit ilmaseks. Piti jattaa 2 paivaa valista koska vakuutus oli eraantyny enka saannu haettua niita pillereita apteekista koska ne makso ja ei ollu tarpeeks rahaa. Mut sit soitin niitten hotlineen ja joku kiva sairaanhoitaja kerto miten otan ne nyt jatkossa ku jai kaks paivaa valiin. Onneks ei tullu harrastettua mitaan elimilla sohimista viikonloppuna tai placebo viikolla. HUH. Sit Robert tuli kotiin ja kerettiin vahan aikaa hengailla kotona, kunnes triviajuontajakaveri viestitteli etta vois tulla kaymaan sen luona. Mentiin sinne ja hiottiin kysymyksia ja otettiin pari kaljaa. Sit tultiin kotiin ja Robert teki meille hyvat grilled cheese't joissa oli havartia ja mulla pippuri "kalkkunaa" ja silla jotain buffalo chicken leikkeletta ja sit katottiin uusin Ash vs. Evil Dead, mika oli muuten tosi hyva. Menee kylla aika jannaks! Oon siis viettany parempiaki Halloweeneja, mutta myos paskempiaki. I give this one a 3 out of 5.

Oisin kerenny helposti pesta rottien hakit nyt aamulla ennen ku lahen toihin mutta aina ei voi jaksaa...Mutta onneks ne ei haise viela, ja on viela ihan suht. siistit. Nyt pitaa varmaan teha muita ennen-toihin-menoa-juttuja. Nailla hiuksilla en oo menossa yhtaan mihinkaan..

No comments:

Post a Comment