Friday, June 16, 2017

Torstai 6/15.

Jaksoin taas nousta Robertin lahtiessa toihin. Koneelle tietysti heti suunta sen jalkeen, ja Gilmore Girlsit pyorimaan. Aamulla on ihan kiva vaan olla joskus. Muistin jossain vaiheessa etta meiltahan loytyy aamupalavarkkia, niin tein kaks paahtoleivansiivua; yhteen tuli muusattua avokaadoa, tomaatin siivuja ja suolaa ja pippuria, toiseen taas voita, cheddarjuustoa ja tomaattia. Oli yllattavan tayttavaa. En tajua miten paljo avokaadoja joku joka syo avokaadotoastia paivittain ostaa, koska mulla meni puolikas avokaadoa ihan vaan tuohon yhteen siivuun. Kallista lystia tollanen aamuinen herkuttelu varmasti jos sita joka paiva harrastaa!

Kymmenelta tietenki rotille ruokaa ja myos Clarencelle, ja sit takas pylly sohvalle. Yhentoistamaissa huomasin etta silmat yhtakkia alko meneen kiinni, ja arsytti koska ei ollu mitaan syyta tuntea olonsa vasyneeks kun oli menny hyvissa ajoin nukkumaan ja nukkunu viela tosi hyvin. Energiaa kaivattiin, ja paatin kerranki olla reipas ja joogata. Joogamiseen meni puoli tuntia, jonka jalkeen oli paljo pirteempi olo. Ja koska siina tuli melkonen hiki, paatin kerranki hypata suihkuun vahan aikasemmin. Kerranki tuli ns. "aikataulu" suunniteltua hyvin, niin kerkes sheivatakki ja leikata varpaankynnet :D Molemmat asiat jaa yleensa, koska meen suihkuun vasta joskus ennen kahta, ja kahelta yleensa pitais paastella rottia jalottelemaan.

En vaivautunu edes laittamaan mitaan kunnon vaatteita paalle suihkun jalkeen ku tiesin etten lahe tasta yhtaan mihinkaan. Heitin vaan puhtaan t-paidan ja alkkarit paalle ja samat pyjamashortsit ku aikasemmin. Kun sita aikaa nyt oli viela, niin paatin etta kokeilen yhen kaverin tofureseptia lounaaks. Hyvin sain puristettua tofuista nesteet pois, ja tein nopeen marinaadin jossa tofut kerkes kylpea 10 minuuttia ennen ku ne meni uuniin. Ois ehka pitany ottaa ne ensimmaisella kerralla jo pois, koska sillon kun maistoin, oli niissa tosi ihana rakenne, just niinkun kaupan uunitofulla, mutta mina typerana pistin ne takas uuniin viela 15 minuutiks, ja sit ne oliki ehka vahan liian rapsakoita. Siis, ihan syomakelposia olivat viela, mutta joissain oli pinta vahan liian tumma. Ens kerralla sit vaan se 15-20 minuuttia. Varmaan sekin autto, etta uuni oli kunnolla lammitetty ennen ku tofut meni sisaan ja oli tarpeeks asteita myos. Tofut syotiin pastan ja tomaatin kans. On niita parempiaki lounaita syoty, mutta myos huonompiaki.

Sit vaan lollein lisaa tassa sohvalla, kunnes piti rotat paastaa ulos. Siivosin niitten hakit niinkun on torstaisin tapana. Aika heikosti loyty puhtaita alustoja niitten hakkeihin, koska niitten pyykkeja ei oo pesty nyt hetkeen. Jouduin kayttaa muutamaa hyvaa riippumattoehdokasta alustoina, ja loysin omista laatikoista pari paitaa joita en oo kayttany pitkaan aikaan, jotka uhrasin sitte rotille. Tytot oli viela jonkun aikaa ulkona jalottelemassa kun Robert tuli kotiin.

Robert alko tekemaan ruokaa, ja pyysi mua muusamaan avokaadoa sen leivalle. Siina meni sitten se toinen avokaadonpuolikas. Robert teki kalaa uunissa ja uuniperunan mikrossa. Kay se niinki. Mun pyjamashortsit, joissa oli jo kylla entuudestaan kaks reikaa persposkien kohalla, repes ihan totaalisesti. Loppuilta meni paahtuen alushousuissa. Taalla sisalla oli vahan lammin, etta kavi se niinki. Kuudelta rotille valipalaa. Me katottiin Parks & Recreationia taas. Tiskasin myos vahan tassa valissa, koska Robert oli tiskannu toissapaivana, ja oli kiva etta oli kerranki puhtaita astioita, niinpa paatin tiskata omat kayttamani paivan tiskit.

Robertin alko tekeen mieli jotain jalkiruokaa, mutta meilla ei oo kummallakaan yhtaan rahaa, niin loydettiin keittiosta avaamaton tolkki dulce de leche'a. Se eraantyy tan kuun lopussa, etta oli jo aikaki avata se. Syotiin sita ihan vaan sielta tolkista lusikalla. Ainaki sai jotain makeaa. Sit vahan ajan paasta tehtiin popcornia, koska tarkotus oli taas vaan lollia tv:n edessa, nii popcorni maistu.

Ilta sit meni samaan malliin kun nuo edellisetki; Parks & Recreationia kunnes on aika menna nukkumaan. Tietty rotille ruokaa siina jossain vaiheessa ja peitot hakkien paalle ja Clarencen valo pois paalta. Ei edes otettu lapparia makuuhuoneeseen talla kertaa, mentiin vaan suoraan nukkumaan.

Tama paiva tuskin on kovin erilainen :D

No comments:

Post a Comment