Sunday, June 18, 2017

Lauantai 6/17.

Nousin kun Robertki nousi ja kun se lähti töihin, päästin rotat jalottelemaan. Tosin vaan puoleks tunniks per häkki. Sen jälkeen piti laittaa itteään valmiiks. Pääsin kavereiden kyydillä töihin ku ei ollu bussirahaa.

Kauppa kävi töissä heti aamusta. Juttelin siinä työkaverin/pomon kans koko aamupäivän ja käytiin sit iltapäivällä hakeen pakastepizzat Targetista lounaaks. Viideltä alko oleen vähä hälinää koska meilla piti olla joku event. Robertki ilmesty paikalle. Asiakkaita näytti riittävän. Ois oikeesti pitäny olla iltaan asti just sen tapahtuman takia mut ku kello alko lähestyä puoli seittemää eikä mitään näyttäny tapahtuvan, päätettiin Robertin kans sit lähteä. Mentiin Ralph'sin kautta että sai vähä lisää ruokaa jääkaappiin. Ja niillä oli niitä Quornin valmisvegeburgereita! Se on kiva ki kasvissyöjänäki voi heittää hampparin mikroon ja herkutella. Ostettiin jotain kaljaa joka oli alennuksessa. Ymmärrän miks; se oli aika paskaa.

Kotona tietenki rotille välipalaa ja sit juotiin sitä huonoa kaljaa. Piti ostaa siihen päälle yhet Coors"it. Laulettiin vähä "karaokee." sain esittää mun uusimmat Broadway rakkaudet The Games I Play musikaalista Falsettos ja Waving Through a Window musikaalista Dear Evan Hansen 😀

Mentiin myöhään nukkumaan eikä muistettu syödä blää.

No comments:

Post a Comment