Sunday, June 11, 2017

Saatan olla naurettava.

Hohhoijaa. Jotenki erikoinen paiva! En osaa oikeen sanoa etta mika siina on erikoista, mutta joku tuntuu erikoiselta.

Viime yona herasin siihen etta latuuksissa oleva puhelin alko soittaa Facebook messengerin soittoaanta. Joku siis kehtas oikeen soittaa keskella yota. Se oli naapuri, jolle ensin laitoin luurin korvaan. Robert ehdotti etta ehka se oli kannissa hukannu avaimensa ja se tarvi sohvapaikkaa yoks etta voi selvittaa asiat aamulla, niin soitin sit takas. Ei ollukkaan mitaan tarkeeta asiaa, vahingossa oli soittanu. Sellasta sattuu, mutta mika asiassa vitutti oli se, etta se lahetti sit sellaset 5 viestia peraan, ja yks oli etta "_____ halus etta kerron sulle tan asian" kun se tyyppi ois ite voinnu lahettaa viestin. Sitapaitsi tama kuka ois itekki voinnu lahettaa viestia, tietaa etta meilla kylla nukutaan jo kello yhelta, ettei sillon kannata oottaa vastauksia. En yleensa heraa pelkkaan viestin aaneen, mutta nyt olin siis jo heranny, ja vitutti etta heti peraan keskella yota kehdattiin lahettaa ei-tarkeita-viesteja ja viela jonkun toisen puolesta, kuka ois voinnu itekki lahettaa, tai vaikka napata sen puhelimen sen naapurin kadesta ja kertoa yhella kertaa. Sit itse kaveri kenen ois kuulunu viesti lahettaa lahetti viela peraan pari viestia. Meni tunti ennen ku sai unen paasta taas kiinni ja aamulla ku vastasin, taisin olla hieman nyrpea. Ottaa vaan koko tilanne paasta kun naa ei ikina kutsu mua mukaan mihinkaan juttuihin, ja sit ehdotellaan varovasti jos nama miehet voi olla mukana meian projektissa. Vastaus on ei, ainaki jos asiasta yritetaan kysya keskella yota, viela kun mulla ja Robertilla on toita seuraavana paivana ja noustaan siina kuuden ja seitteman valilla. Huoh.

No asiahan ei hirveasti tuntunu paraantuvan silla etta ulkona sato aamulla. Se kuitenki kerkes onneks loppua ennen kun piti lahtea harpomaan kohti bussia. Bussissa oli nainen kuka oli menossa tan paivan LGBTQ+ Equality Marchiin ja silla oli kiva sateenkaarikyltti mukana ja se hymyili ystvallisesti mua kohti kun katoin sen kylttia niin ei sit voinnu muuta kun itekkin hymyilla.

Toissaki on yhtakkia ollu kiiretta. Mun ei oikeesti kuuluis olla toissa molemmissa liikkeissa tanaan, tasta ei oltu sovittu, eika tasta oo tulossa mitaan lisaliksaakaan, mutta siellakin paassa on kiiretta pitany. Molemmissa, itseasiassa. Lapsasin vaan kyltin oveen etta naapurista saa tulla hakemaan jos on asiaa liikkeeseen. Normaalisti jos on maksullinen tuplavuoro (siis on sovittu asiasta ja saan palkkaa molemmista) pidan molempien ovet avoina ja istun tossa pihalla keskella etta voin pitaa molempia silmalla yhtaaikaa. Mutta nain siis tanaan. Ja nyt venalainen mies tassa hopottaa, koska se tietaa etta puhun iiiiihan vahan venajaa, mutta en tiia yhtaan mita se yrittaa tuossa sanoa. Jotain kristalleista varmaan, ku se niita osotteli.

Sain ottaa lapparin mukaan tanaan, koska Robert tulee toista suoraan tanne, nii se ei tarvi sita kotona. Oon kyylanny Netflixia koko paivan :D Ostarin wifilla ei toimi, mutta hahhhaaa, Ceramic Cafen wifillapa toimiiki! Etta ihan lepposasti on aika menny kylla tanaan.

Mut muuten on kylla vaha blooo olo. Vituttaa edelleenki nama ihmissuhdehommat. Mietin etta pitaako koko rojekti pistaa hyllylle taas. Ei sita kylla oikeen kenenkaan muunkaan kans voi teha, mut jotenki oma kiinnostus alkaa pikkuhiljaa hiipua. Maanantai on projektipaiva yleensa, mutta aattelin olla menematta huomenna. Aattelin silti olla reipas ja teha kotona vaha juttuja, joista on enemman hyotya. Esim. imuroida :P Pitaneet keksia jotain muuta luovaa itelleni, ku tasta ei nyt oikeen tuu mitaan.

Enaa kolme tuntia, ja sit kotia kohti ja Parks & Recreationia kattoon Robertin kans, ku ei oo varaa teha muutakaan :D

Ps. Pieni kyyhkynen lensi tanaan tanne sisalle, ja se ei oikeen keksiny ite et miten taalta paasee ulos, nii nappasin sen paidan avulla ja vein pihalle. Tulee siis valilla tarpeeseen naa mun linnun pitelykyvyt jotka opein Project Wildlifella ollessa :D

No comments:

Post a Comment