Thursday, June 15, 2017

Keskiviikko 6/14.

Yoh. Tiesitteko etta eilen oli maailman yokottavimman presidentin synttarit? En tiia miks edes mainitsin asiasta, mutta nain on nappylat.

Robert ei meinannu millaan herata vaikka heratyskello soitti vihaista savelmaansa. Muutaman kerran painoin snoozea, mutta alko vahan huolestuttaan kun miesta ei nayttany kiinnostavan. Kysyin sitte etta eiko nyt pitais nousta, ja Robert luuli etta silla oli vapaata. Muistutin etta ei, eilen oli se vapaapaiva. Se sitte pomppas aika akkia sangysta ylos ja ryhty aamutoimiin kun taas ite makoilin viela sangyssa. Nousin saattamaan Robertin ovelle, ja aattelin menna viela nukkumaan hetkeks, mutta kun paasin takas sankyyn, ei uni oikeen meinannukkaan tulla ja paatinki ottaa peiton ja tyynyn mukaan sohvalle ja kattoa vaha Gilmore Girlsia. Ja sit tietenki nukahdin hetkeks.

Herattyani laitoin rotille ja Clarencelle ruokaa. Clarencen pitais oikeesti olla sellasella hoitavalla kuurilla just nyt, mutta meilta loppu se aine kesken, eika oo varaa ostaa lisaa. Blaa.

Sit vaan kattelin tassa Netflixia niinku tapana on, kunnes yhtakkia sain paahani jarjestella hyllyja. Meilla on tassa olohuoneessa kolme eri tollasta kirjahyllya. Pienimmassa on kaikki tv-sarjat, konsolipelit ja cd't, keskikokosessa oli esilla kaikki mun paakallot sun muut kerailyn kohteet, mutta myos yhessa hyllyssa vinyylit ja toisessa keittokirjat ja sellaset, ja isoimmassa oli DVD't ja kaikki kirjat. Pienimpaa en lahteny sorkkimaan ku se on ihan hyva noin, mutta keskikokonen ja iso vaihto asukkaita, niin etta keskikokoseen tuli kahteen hyllyyn mahdutettua kaikki elokuvat, ja neljaan muuhun hyllyyn tungin kaikki kirjat. Ja se nayttaa ihan kivalta, koska nyt se nayttaa silta etta me ollaan tosi sellasia movie buffs/lukutoukkia :D Isoon kirjahyllyyn meni sit kaikki mitka oli tuossa toisessa ennen. Vinyylit alahyllylla, ja muut on sit levitetty toisille hyllyille. Sai meian kaikki lelutki ihan oman hyllynsa :D Se ei kylla tuu toimimaan kauheen hyvin sit jos ostetaan lisaa kirjoja ja elokuvia, mutta vaihtelu virkistaa! Ja oon hiljattain varkkailly myos tuon meian ruokailutilan kans ja nyt seki nayttaa kivalta, nii ehka en kohta vihaa oman kotini ulkonakoa :P

Jarkkailyyn meni melkeen 2 tuntia, ja sit huomasin etta kello on aika paljo, ja pitais kayda suihkussa ja paastaa rotat ulos. Keskiviikko on hiustenpesupaiva, joten hoidin sen siina akkia pois alta. Rotat tuli hengailemaan tahan. Molly tykkaa jyrsia mun leukaa, ja se harrasteli sita jonkun verran. En oikeen ymmarra etta miks. Mut tytot kayttayty oikeen natisti, eika niita tarvinu jatkuvasti hakea keittiosta :D Olin nahny aamulla pahaa unta Festerista, niin halusin pusutella sita. Se ei oikeen tykanny, mutta anto silti hetken pitaa sylissa ja nuoli kasia. Ku laitoin sen takas hakkiin, jai se jumiin yhteen reikaan mika oli muodostunu yhteen sen riippumatoista. Se oli aikamoinen operaatio saada se irti siita, ja ku ressukka oli vapautunu, revein sen reian niin ettei oo enaa reikaa.

Rottailuitten jalkeen tein ruokaa, ja Robert tuli just sillon kotiin. Tein pastaa ja quorn-kanaa. Koska meilta oli oljy loppunu ja piti paistaa voissa, oli se vaha kuivaa se "kana" :( Tuikkasin sinne ihan hirveesti valkosipulia. Robert soi riisia ja lihapullia bbq-kastikkeella. Kuulostaa oudolta, mutta se naytti ihan hyvalta.

Meilla oli kymppi kulutettavaks ja paatettiin menna halpamarkettiin ostoksille, etta sais jotain ruokaa tanne kotiin. Ei me mun mielesta ostettu kylla yhtaan tarpeeks ruokaa. Joku 1,5 lbs tomaatteja. En tiia mita me niin monella tomaatilla tehaan, mutta aattelin etta vois olla kiva laittaa vaikka sekottimeen niita valkosipulin kans tai jotain. Ostettiin sita oljya ja perunoita jotka haluan laittaa mun spiral cutterin lapi. Curly fries! Sit ne vois heittaa air fryeriin. Nyt on myos leipaa ja juustoa nii saa valipalaa/aamupalaa. Ja toki pari muutaki juttua. Mut kuitenki aika heikosti. Tultiin kotiin, juotiin yhet kaljat, ja kaveltiin Vonsiin ku jai 2 dollaria ja meita jai harmittamaan se ettei ostettu mehua halpamarketista. Vonsissa mehu oli kallista, niin ostettiin molemmille omat kuplavesipullot. Sit tultiin kotiin ja juotiin viela yhet kaljat ja vaan hengailtiin. Mentiin hyvissa ajoin sankyyn ja pistettiin vaha Parks & Recreationia paalle, mutta ei me kylla katottu ku yks jakso ja sit alko vasyttaan ja piti laittaa silmat kiinni.

No comments:

Post a Comment