Saturday, June 17, 2017

Perjantai 6/16.

Paiva alko taas silla etta nousin aikasin, kun Robert oli menossa toihin. Koneelle tietenki heti ensimmaisena :P Facebookit sun muut tulee aina katottua aamusin, ja sen jalkeen vaha Netflixia, kunnes oli aika laittaa rotille ruokaa. Jotain tassa koneella varkkailin hetken aikaa, joko Netflixia tai Youtubea, ei mitaan hirveen kiinnostavaa. Soin aamupalaa jossain vaiheessa. Sit yheltatoista alko taas jotenki vasyttamaan niin oli hyva hetki hypata joogamatolle ja kuluttaa puolituntia siina hikoillessa.

Olin muutenki reipas ja vein roskat ja tiskasin vahan lisaa. Imuroinki. Aattelin etta naa on hyva teha viela ku on hikinen, ku imuroimen ja tiskaaminen on jotenki hikista hommaa aina valilla :P Taalla sisalla on muutenki ollu jarkyttavan lammin koska ulkona on vihdoinki kesa! Kotihommien jalkeen kavin suihkussa, ja sen jalkeen paastin rotat ulos. Fester on ollu jotenki kummallinen viime aikoina. Pitaa varmaan viettaa vahan ekstra aikaa sen kans. Ei tehny mieli kattoo Netflixia enaa, nii katoin ruudusta Pohjantahden alla, oli kaks jaksoa mita en ollu nahny viela. Sit tiskasin viela vaha lisaa. Ai niin ja kokeilin meian spiral cutteria ensimmaista kertaa. Ei toiminu kylla musta tarpeeks hyvin. Ihan hyvalta maistu kylla pitkat peruna"nuudelit" mitka paistoin pannulla oljyssa.

Katoin etta kerkeis viela teha jotain ennen ku Robert tulee kotiin, ja olin kuunnellu jotain noita Dear Evan Hansen biiseja, ja teki mieli laulaa :D Niin pistin ikkunat kiinni ja yritin opetella sita Waving Through a Window-biisia. Meni huonosti. Alko vituttaa, nii pistin vaan punkit soimaan ja menin takas tiskaushommiin.


Robert tuli kotiin, ja joku kiva tyokaveri oli antanu sille pari tupakkaa, niin paasi rookillekki ensimmaista kertaa pariin paivaan :P Vaikka eihan se tietysti oo mikaan huono juttu ettei oo saannu poltettua, ja ihan hyvin on menny ilmanki. Nythan vois vaikka koittaa lopettaa sen takia. Vi far se..
Robert teki ruokaa, niin tein sitte minaki. Pussimuusia jossa oli soijapekonia ja sit tein taas uunitofua. Parempi marinaadi talla kertaa, ja jatin ne lyhyemmaks aikaa uuniin. Soisin uudestaan. Kysyin myos et voisinko hakea huomisen palkan jo tanaan, etta paastais kauppaan, mutta ei kuulemma ollu kassassa. Parempi ois olla huomenna koska minahan en mitaan ilmaistoita meinaa teha. Ei sit pystytty menemaan kauppaan koska ei oo YHTAAN rahaa. En edes paasis toihin huomenna ellei joku ihana ihminen ois tarjoutunu viemaan.

Robertiakaan ei huvittanu vaan istua ja kattoa Netflixia koko illan, nii se alko pelaamaan xboxia. Nii ja laitoinhan siina valissa valipalaa lapsille. Pelattiin vaha Dr. Robotnik's Mean Bean Machinea ja havisin aika kurjasti, koska en osannu yhtaan keskittya. Typerat asiat alko taas vaivaamaan, koska on yhen tyypin synttarit tanaan. Alko vituttamaan niin hirveesti taas. Enka tienny yhtaan etta mita sita tekis koska ei oo mitaan kirjaa luettavana, Netflix kyllastyttaa jne. Olin huonolla tuulella ja oli tylsaa, niin paatin menna joogaamaan makuuhuoneeseen. Ja kylla se auttoki, kunnes Robert paukkas huoneeseen ja tarvi lapparia. Joogassa ois ollu viela 10 minuuttia jaljella ja meni tunnelma ihan taysin hajalle, joten ne 10 minuuttia sai sit jaada. Robert joutu varkkailla jotain molemmilla koneilla ku talta oli kadonnu joku albumi, ja blablabla. Siina kesti jonku verran, niin kavin taas suihkussa, ja aloin kirjottamaan tata. Nyt se pelaa Destroy All Humans'ia, mika on hauska peli. Ja ma istun tassa, napyttelemassa tata reaaliajassa. Kello on nyt 9.37 illalla, ja koska se vitutus nyt ei sitten mennykkaan ohi kun jai vitutuksen poistaminen kesken, enka keksi mitaan kivempaakaan tekemista. Ei kait sita tahan aikaan oikeestaan tarvikkaan mitaan kauheen jannaa tekemista. Harmittaa kun olin paivalla tosi hyvalla tuulella ja sain kaikkee tehtyaki.

Nyt paivittelen tata jo seuraavana aamuna. Tuon jalkeen huomasin etta on nalka ja viela kerkeaa kylla syodakki, niin kavin paistamassa grilled cheese sandwichin. Se oli jopa onnistunu! Tai viime aikoina kun oon tehny niita juustoraasteella, niin se raaste ei oo sulanu oikeen siita keskelta, ja kun sita leipaa ei viitti pitaa pannulla yhtaan liikaa ettei siita tuu ihan musta. Mutta nyt oli sulanu keskelta ja leipaki oli kullanruskeaa ja hyvaa! Robertille tuli nalka ku se katto vieresta, niin se lammitti aikasemmin tehtya perunamuusia. Sit mentiin sankyyn ja katottiin jakso Parks & Recreationia ja mentiin nukkumaan. Tanaan onki tyopaiva ja on heratty hyvin mielin, joten tasta tulee varmasti vahan erilaisempi paiva :)

No comments:

Post a Comment