Tuesday, June 13, 2017

Maanantai 6/12.

Jou. Ajattelin napata taas itelleni haasteen. Linkittäisin muuten blogiin josta sen repäsin, mutta puhelimella se on tosi ärsyttävää ja hankalaa. Ja jee, löysin hiljattain puhelimesta ääkköset, mutta ei kannata totutella siihen että niitä näkee tässä blogissa sillä harvemmin blogaan kännykällä.

Mennäänpä asiaan! Tarkotus on kirjottaa arjestaan viikon verran. Siinä oonki aika hyvä yleensä mutta viime aikoina on ollu aika hiljasta täällä niin ehkä tää vähä auttaa.

Eli maanantai: Robert lähti seittemän aikoihin töihin ja saatoin sen ovelle jonka jälkeen menin vielä hetkeks nukkumaan. Heräsin 8.30 ja raahasin itteni sängystä olohuoneeseen. Koska Tony Awardsit oli ollu edellisiltana, hyppäsin heti läppärin pariin kattomaan että mistä musikaaleista esitettiin kappaleet ja että voittiko mun lemppari Andrew Rannells palkinnon. No ei voittanu mutta Falsettos esiintyminen oli kiva ja ihastuin aivan täysin Dear Evan Hansenista otettuun biisiin Waving Through a Window. Sori Robert, mutta ens karaokeissa joudut kuuntelemaan entistä enemmän Broadway hoilotusta.

Toki tuli myös katottua päivän Salkkarit. Kymmenenmaissa tuli ruokittua lapset ja vedin ite siinä samalla aamupalat. Rottien häkit kaipaili pesua ja siinä samallahan ne pääsi jalottelemaan. Soitin taustalla mun musikaaliplaylistiä et sai vähä säikytellä naapureita samalla.

Kun rotskut meni päiväunille, aloin imuroimaan. Ettei mitään epämääräsiä papanoita jäänny hengaamaan mihinkään. Vein siinä roskatki ja rottien käytetyt laatikot.

Robert tuli kotiin ennen viittä ja muistin etten ollu kerenny suihkuun missään vaiheessa niin päätin hoitaa sen pois alta. Robertilla oli kauhee nälkä ja alko itekki vähän nälättämään niin väänsin äkkiä soijauhelihakastikkeen ja pussimuusin päivälliseks. Katottiin samalla Parks and Recreation'ia ja siinä se koko ilta sit meniki silleen. Kuudelta rotille välipala, Robert otti nokoset jossain vaiheessa ja mä vaihdoin Gilmore Girlsiin hetkeks kunnes Robert sit heräs. Tehtiin popcornia ja jatkettiin Parks & Recin kattomista. Yheltätoista laitoin rotille iltapalan ja häkit peitteiden alle yöks ja Clarence-kalan valo sammutettiin. Me ei sit kyllä ite menty nukkuun kun vasta tunti myöhemmin. Tietty läppärin kans ja sama sarja pyörien.

Ei nyt mitään hirveen jännää, mutta ihan hyvä alku viikolle kuitenki!

No comments:

Post a Comment