Wednesday, June 14, 2017

Tiistai 6/13.

Tiistaina Robertilla oli vapaapaiva, niin saatiin nukkua vahan pidempaan, eika edes haitannu etta mentiinki vahan myohemmin edellisiltana nukkumaan. Herattiin joskus kaheksan aikohin ja kolloteltiin sangyssa kattomalla jotain youtube-videoita niinkun yleensa tulee tehtya vapaapaivina kun ei tarvi ihan heti nousta sangysta. Mulla tosin oli tyopaiva, muttei herasin onneks tunnin ennen kun tarvi alkaa valmistautumaan ja ei tarvinu lahtee bussilla.

Yheksalta hyppasin sangysta ja menin laittamaan rotille ruokaa ja myos Clarencelle. Meian Molly on ollu tosi sellanen sulonen joka aamu nyt, etta se on ihanan vasyny ja sita saa rapsutella ja se tykkaa. Maeve oli kans sellanen yhessa vaiheessa, nyt se pistaa ittensa rullalle, ettei paata nay ollenkaan ja menee rapsutukset vaha pilalle. Fester taas tykkaa kun se saa kaden nuoltavaks, ja se pesee sen sit oikeen kunnolla :D Ja jos kuvittelit ettei kaloilla oo minkaanlaista luonnetta, nii meian Clarence hyppii riemusta kun se nakee etta ruokkija on avannu akvaarion kannen, ja samalla puhaltelee kuplia. Nuo taistelukalat on ihan hauskoja tyyppeja :D

Lasten aamuruokailun jalkeen menin suoraan suihkuun jonka jalkeen heitin paivan meikit naamaan, samalla ku soitin sita musikaaliplaylistia, koska olin tassa valissa kerenny jo vahan arsyyntya, ja ajattelin etta kylla se paiva tasta lahtee viela kayntiin. Silla valin ku meikkasin, kavi Robert suihkussa. Lahettiin taalta ihan hyvissa ajoin, mutta moottoritiella oli hidasta ilman mitaan syyta, niin kello oli tasan kymmenen ku tulin toihin. Robert tuli liikkeeseen hengaamaan vahaks aikaa, ja annoin sille bensarahaa etta se voi kayda tankkaamassa kotimatkalla.

Sit vaan istuskelin toissa, kattelin videoita youtubesta, ja selailin sosiaalista mediaa. Kavihan siina aina valilla muutama asiakaskin. Siihen yhenmaissa alko oleen ihan jarkyttava nalka, niin pistin luukun kiinni ja menin Targetista hakemaan mikropizzan. Meilla on sellanen toaster oven toissa, niin siihen kelpaa heittaa pizzan. Lounas meni vaha pilalle kylla ku joku tuli siihen kyseleen kaikkee ja osti useamman jutun. Mika on tietty ihan kiva, mut sellanen lukewarm pizza ei oo. Oli se ihan hyvaa silti. En siita sit enaa lahteny mihinkaan, paitsi vessaan aina valilla. Muuten istuin tuolillani kannykkaa selaillen, ja aina valilla palvellen asiakkaita. Paivan saldo oli 215 dollaria, mika on tosi hyvin kun aattelee etta oli tiistai. Tiistait on yleensa aika huonoja paivia. Piti muka vahtia toistaki liiketta, mutta koska siita ei maksettu, niin heitin vaan lapun ikkunaan etta tuu naapuriin jos tarviit jotain. Eihan siella ketaan kaynny koko paivana. 0 saldo.

Siina vahan ennen kuutta pistin paikat kiinni, ja venalainen mies Boris tuli siihen taas selittamaan jotain. Onkohan se unohtanu etta yleensa vaan sanon sille pari sanaa venajaks? Ku se on nyt viime aikoina tullu selittamaan kaikkee enka tiia yhtaan mita se sanoo. Kavelin bussille, bussi oli 3 minuuttia myohassa. Luin saastamiani artikkeleita, Star Warsiin liittyen ja bussimatkalla Listverse-kirjaa.

Bussi pysahty tohon mun pysakille joskus seitteman aikaan. Robert oli vastassa ja kaveltiin kioskille ostamaan tupakkaa. Sit kotiin syomaan ja laittamaan rotille valipalaa. Paistoin perunoita, mut ei sit ollukkaan nalka. Join kaljan. Piti laittaa strumpbyxaa paalle, koska ulkona oli illalla kylma. Lahettiin Gilly'sia kohti koska kaheksalta alko Star Wars trivia.

Triviassa kaveri tarjos pari kannua kaljaa. Triviassa tuli voitettua, mika oli tietenki kiva juttu. Lahettiin sielta kotiin kioskin kautta, Robert halus raaputusarvan. Ei tainnu voittaa, meni siina sit 3 dollaria hukkaan. Mika on vaha perseesta ku meilla on nyt sit vaan 10 dollaria kunnes jompikumpi saa palkan talla viikolla :D Eika oo edes varma etta Robertin kortti toimii palkan jalkeen, koska ollaan just maksettu vuokra viime viikolla ja on aha miinustilanne, ja mulle ei oo maksettu ylimaarasta vaikka ehka pitais -__- Bloo. Mentiin heti nukkumaan, vaikka ois ehka pitany syoda ne jaakaappiin viskatut paistetut perunat. Ei kylla edellenkaan tee mieli syoda niita vaikka ne ois tuolla valmiina menemaan....Tai nukkumaan ja nukkumaan, vaha aikaa siina jotain juteltiin, ja lahetin Tytille viestia ku olin aikasemmin kysyny silta etta lahtisko se Robertin kans kattoon Stiff Little Fingersia sillon ku se on taalla kun ma en voi. Vastaus oli etta kylla! Jee!  Sellanen tiistai.

No comments:

Post a Comment