Monday, June 19, 2017

Sunnuntai 6/18.

Heratys oli samaan aikaan kun edellisina aamuina. Robert lahti toihin taas seitteman aikaan, ja paastin heti rotat ulos. Sunnuntaiaamut on siita hyvia, etta vaikka pitaaki toihin, jos nousen aikasin, kerkean hyvin paasta ne ulos tunniks per hakki. Kattelin samalla Gilmore Girlsia ja soin aamupalaa. Festerki sai vahan mun aamupalasta; juustoa ja tomaattia pikku herralle. Tyttojen kans leikittiin dinosauruksella josta kuuluu piip-aani jos sita puristaa. Siita riitti huvia. Samalla myos meikit naamaan ja sellasta. Laitoin Clarencen akvaarioon sellasta suolaa, ku sita fish keeperia ei enaa oo. Tan pitais myos auttaa.

Bussi lahti kymmenelta, ja tulin ostoskeskukseen tarpeeks ajoissa etta kerkesin kayda Walmartista hakemassa purkkaa ennen ku avasin kaupan, koska yyyaaah, en kerenny pesta hampaita aamulla. Toissa oli aika uneventful meininki, koska taalla oli isanpaiva. Tai, siella oli ihan kivasti porukkaa, mut ehka eniten sen takia etta monet oli syomassa tai elokuvissa isanpaivan kunniaks. Kavihan niita asiakkaita sit muutama kuitenki siina paivan mittaan. Naapurissa ei niinkaan. Hain meksikolaista lounaaks, ja oli ihan torkeen kallista, etta enpa taida jatkossa kayda tuolla, vaikka ruoka onki tosi hyvaa. Sairaan hyvat enchiladat, tulinen salsa, ja hyvat riisit ja pavut.

Robert tuli hakeen toista ja ehdotti etta kun mulla on viela se Burger King kortti, etta kaytais siella. Ajettiin Mission Valleyn Burgerin Kingiin ja kortilta paljastuki vaha yli kolme dollaria :D Luulin ettei siina olis enaa mitaan jaljella. Joskus kun on kasvissyoja, ei oo mitaan jarkee menna sellaseen paikkaan missa on tyyliin yks kasvisvaihtoehto, ellei se vaihtoehto sit oo tosi hyva. Ja mun mielesta se niitten vegehamppari on tosi hyva. Unelmoin aina valilla Burger Kingista :P Meian huudien BK meni kiinni pari vuotta sitte, jonka tilalle tuli Sonic, joka on ehhhhhh.

Koska siina vieressa oli Ralph's, kaytiin hakeen vaha lisaa ruokaa kaupasta. Toivottiin etta meian yks kaveri ois ollu Ralph'sin Starbucksissa toissa, mut ei se ollukkaan. Taalla Vons- ja Ralph's ruokakaupoissa on Starbucksit. Joissain Targeteissa myos. Ostettiin tarkeita juttuja, niinkun jatskia ja sipseja :D Priorities!

Tultiin kotiin, ja laitoin rotille valipalaa. Taalla sisalla ei ollukkaan sit niin kuuma niinkun olin ajatellu, niin sain ottaa rottien jaapullot pois niitten hakeista. Niita ei tarvinu laittaa yokskaan, koska taalla oli just sopivasti asteita. Tykkaan kuumista kesapaivista, ja on ne lampimat illatki ihan kivoja, mutta jos taalla sisalla vois aina olla tolleen sopivasti asteita niin kaikilla ois mukavempi olo. Mutta kohta se ei oo edes vaihtoehto, koska mita enemman lahestytaan keskikesaa, sita kuumemmat olosuhteet. Taalla sisallakin, siis.

Syotiin sit vaan jatskia ja katottiin youtubevideoita. Robert ois varmaan halunnu kaljaa, koska meilla oli molemmilla maanantai vapaata, mutta olin niin taynna etten pystyny edes ajattelemaan kaljaa. Nukahdettiin sohvalle 9.40 illalla, herattiin tunti myohemmin. Ite nousin ja laitoin rotille ruoat ja sammuttelin valoja ja sellasta ja menin lapparin kans makuuhuoneeseen. Yhen jakson Gilmore Girlsia jaksoin kattoa, sit pistin lapparin kiinni ja menin takas nukkumaan. Robert tuli ehka tunnin myohemmin sohvalta sankyyn.

Nain paattyy tama arkihaaste. Sori tylsasta elamasta :D Sitahan ois voinnu varittaa jollain tapaa, niinkun siis koittamalla kirjottaa jotenki kivasti, mutta bloo. Antaa arjen olla sita mita se monesti on :P

2 comments:

  1. kiitos viikosta, oli siinä kuitenkin kaikkee tekemistä ettei vaan joka päivä himassa netin seurassa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vähä kyllä huolestutti että kannattaako kirjottaa jos vaan istuu koneella joka päivä 😀

      Delete