Friday, June 2, 2017

It's a great big world and it's full of disappointment.

Diu. Ollaan Robertin kans tuijoteltu ylpeana meian jaakaapin ovea nyt kaks paivaa. Siina roikkuu magneetista Book of Mormon-liput, mitka saatiin printattua vihdoinki viime kuussa (ja ne ostettiin siis jo joulukuussa) ja as of pari paivaa sitte, liput Vandals'in keikalle. Ou jee. Se on sellanen keikka minne ei tarvi edes raahata eraantyneita henkkareitaan jos ei meinaa juoda kaljaa, ja kun ne nyt kerran on eraantyny niin en sit varmaan juo kaljaa siella :D Mut kiva! Koska en oo ikina nahny Vandals'ia ja etta tuli keikka minne voi menna pitkasta aikaa ja sellasta. Se on nyt sit tan kuun viimenen paiva tuo keikka.

Viime viikolla yks tuttu kyseli meian osotteen peraan, ja mun arvaus oli etta ne on menossa naimisiin ja kutsu ois tulossa kohta. No, nyt aamulla tassa ku nousin niin nain etta ne oli jakanu facebookiin niitten haasivun, eli oikeassa olin. Vituttaa/on ihan kiva myos etta niilla on dresscode sinne haihin; late 50's/early 60's cocktail blablabla. Robertia lahinna vitutti kuulla asiasta, mut se kun on tollanen miestenvaatteidenkayttaja, nii sille pitais olla aika helppo hankkia jotkut asiaan kuuluvat vaatteet, kun se itekki sano etta on vaikee erottaa mika on vintagea ja mika ei tuohon liittyen, ku miehet kayttaa edelleenki samaa settia. Jos ite meinasin olla naisten vaatteissa, nii menee sit vaha vittumaisemmaks. Joutuu oikeen ostaa jotain ja hiuksiinki panostaa ja ma en osaa teha mun hiuksille YHTAAN MITAAN. Mun idea "nateista" ja naisellisista hiuksista on se ku laitan paplarit paahan ja tuikkaan ihan helvetisti hiuslakkaa sekaan. Mut mitapas jos makin menisin puvussa? Naa kemut ei oo ku vasta ens vuoden maaliskuussa, etta mitapa naita nyt alkaa hikoilemaan viela. Meinaa sita etta voi pikkuhiljaa kerata osia asuihin :D Musta ois kylla kiva laittaa Robertin hiukset jotenki! Tai hankkia sille sellanen papparaislakki :D Parasta naissa haissa on se, etta ne jo sano etta niilla on kaikki mita ne tarvii nii ei tarvi ostaa mitaan! Ja sit et ne on tassa North Parkissa, nii me voidaan Robertin kans kavella! (Menee sit tietty mun hiukset pilalle jne.) Voi ottaa pari ylimaarasta lasia skumppaa....

Kemuista puheenollen, on tana iltana yhen kaverin yllarisynttarit. Jatka tayttaa vaan 33, ja sille heitetaan yllarikemut. Ma taytin 30, ja mun piti ite jarkata koko paska -__-  Ne on naa mun lahipiirin tyypit kaikki yhta saamattomia ku mina ite :D Jos jotain haluaa teha, ja kunnolla, niin sen saa teha sitte ite. Eiko se niin mee? Mut ihan kiva vaha kemuilla tuttujen seassa pitkasta aikaa. Ja ne alkaa tuossa hotellilla mika on tuossa semilahella. Jee! Naihin kemuihin ei sentaan tarvi miettia mitaan vaatevaihtoehtoja. Mutta ehka vois vaikka sheivata kainaloita pitkasta aikaa saavuttaakseen juhlatunnelman :D


Eilen Robertin teki mieli menna kavelylle ja olin ihan etta :OOOO koska yleensa ma ehdotan sita. Mut oli kiva! Kaytiin vaha pyorahtamassa tuossa Normal Heightsissa vanhoilla huudeilla. Sit tultiin kotiin ja otettiin pari kaljaa ja sit Robert kysy etta olinko miettiny illallista ollenkaan ja ennen ku kerkesin listata etta mita meilla on jaakapissa mita vois teha ruoaks, nii se sano etta "ei kiinalaista, ku just syotiin sita, mut thai ois hyvaa - maksaa tosin liikaa kotiinkuljetus, eli hampurilaiset tai meksikolainen." Mentiinki sit Fat Boy'sista hakeen sellaset mega sandwichit ja tultiin kotiin syomaan ja kattoon Jeopardya ja sit nukkuun. Ei varmaan hyva menna heti noin tuhdin ruokailun jalkeen nukkuun, mut ihan sama.

Kysyttiin tan viikon alussa etta sopisko mikaan paiva talla viikolla tulla toihin tohon toiseen liikkeeseen, ja sanoin et mika vaan mut ei lauantai. Nyt on perjantai eika oo pyydetty toihin. Se meinaa joko sita etta tulot on ollu niin surkeet, ettei mulle voida maksaa, tai sit sita etta pyydetaan huomenna vaikka oon sanonu ettei huominen kay. Pitaa varmaan kysella et onks ollu huono viikko. En yhtaan ihmettelis jos ois ollu. Huoh. Ehka se tasta ku kesa lahtee kayntiin... Kohta monilla on vapata ja aikaa kayda ostoksilla.

Nyt vois syoda sita aamupalaa vaikka. Kello on 7.20. Oon reipas!

2 comments:

  1. kuuntelin pari biisii tubesta tota vandalsii, ihan jees, varsinkin queen coveri <3

    aikasin tulee häätiedote jos vasta maaliskuussa juhlat ! ainaki kaikille luulis sopivan ku saa jo nyt kalenteriin :D

    älä sheivaa haavoja !

    ReplyDelete
    Replies
    1. uu, kiva et tykkasit!

      no sita minaki vaha mietein, et jopas on aikasin! mut sit aloin miettiin et kylla musta kaikkien muittenki kaverettein haatiedotteet ja myos kutsut on tullu super aikasin, et ehka se on joku amerikkalainen juttu :D mut ainaki on aikaa fundeerata tuota dresscode hommaa!

      yritan olla sheivaamatta! mut oon yleensa aika taitava, ettei kainaloihin tuu haavoja! muualle kyllakin -__-

      Delete