Friday, November 24, 2017

Poi E.

No nyt on juhlat juhlittu jne. Jaakaappi taynna rasioita joissa on ruokaa, ku ei siella ollukkaan ku mina, Robert, sen vanhemmat, keskimmainen sisko ja sen lapsi (ku ne kaks asuu myos siella vanhempien luona.) Ja se isa on sellanen picky eater, lapsi on viela pahempi ja siskolla hirveet ruoka allergiat nii ei aiti sit viittiny saastella hirveesti ruokia nii anto meille ihan kauheet maarat sita. Saatiin koko green bean casserole mukaan, koska se oli viela uunissa ku syotiin, eika sit jaksettu syoda sita, eika sita syo muut ku aiti, Robert ja mina. Kaikennakosta. Saatiin myos melkeen kokonainen kurpitsa piirakka kotiin kans, Robertin aiti vaan leikkas siita itelleen yhen palan, ja me otettiin loput. Robertin vanhin sisko vietti miesystavansa, molempien lasten kans ja sen miesystavan siskon kans, ja sit keskimmaisen pieruperse oli varmaan omien lastensa kans, ku sillaki on sellasia, vaikka on vaikee uskoo ku se on aina menossa ton siskon kans, ihan ku joku vitun teini-ikanen.

Ei ollu edes kiusallista, puhuttiin matkustelusta ja katottiin kuvia ku ne oli hiljattain palannu Etela-Afrikan reissulta. Sain huivin ja rannekorun, ja Robert sai t-paidan. Afrikan tuliaisia. Siskon lapsi oli arsyttava koska ei ollu selvastikkaan ottanu ADHD laakkeitaan, nii sen piti patea ja selittaa koko ajan. Yhessa vaiheessa meinasin vaha hermostua ja sanoin sille etta kuule, oon minaki siella elaintarhassa kaynny, etta se ei oo pelkastaan sellanen lasten juttu. Se alottaa vissiin jonku ryhmaterapian kohta missa opetellaan keskustelua, ku se ei oikeen meinaa antaa muille puheenvuoroa (hyva etta menee harjottelemaan tata, ettei siita tuu sellanen Mies (trademark) ja sen pitaa tunkea sellasta ylimaarasta tietoa ja patea tosi paljo koko ajan. Kay joskus vaha saaliks sita ku silla nyt ei oo mitkaan maailman parhaimmat vanhemmat (sen isa varsinki on sellanen aika turha tyyppi) mutta ainaki silla on isovanhemmat ketka tekee parhaansa.

Tultiin kotiin ja jotenki vaikka oliki jo taynna nii mahtu vaha karkkia viela mahaan :D Yritettiin juoda yhet kaljat mutta se ei sit onnistunukkaan. Robert oli ollu tosi aikasesta asti hereilla, nii se nukahti sohvalle jo 8.30 ja ma menin sankyyn joskus yheksan aikaan. Katoin kylla viela Standupia hetken mut menin silti aika aikasin nukkuun. Herasin jopa tanaan viidelta ku Robertki heras ja nousin sen kans! Sit menin sohvalle ja siina seitteman maissa alko vaha vintti pimeneen ja seuraavan kerran kelloa katoin yheksalta. Oho. Ei pitany menna nain. En sit oo tietenkaan saannu yhtaan mitaan aikaseks. Tytin kans viestittelin tassa suuren osan aamua ja aamupaivaa ja silleen. Rottien kans hengailtiin. Katottiin Uus-Seelantilainen indie leffa, Boy. Oli ihan hyva. Siina oli tietenki (ja sen oli ohjannu) hot hot hot Taika Waititi. Tietenki. Siina oli aika makee viimenen scene, ku ne tanssi sellaselle Maori biisille Thriller tanssia jonka seassa oli vaha sellasta hakaa. Jy nou, ku niila Maoreilla on se haka juttu, et ne tanssii ja irvistelee ja sellasta. Oon muuten nahny sellasta livena, koska Polyneesialainen kulttuurikeskus, 2014. Kiitos, Oahu.


Huomenna paasee PUSSIKALJALLE PUISTOON ja ette kuule tiiakkaan kuinka paljo ootan tata. Mulla on forever ikava pussikaljottelua, ku sita on vaha hankala taalla harrastaa, mutta ku Balboa Parkissa ON kuitenki muutama sellanen spotti mihin voi menna kaljotteleen ihan julkisesti, ja yks kaveri vaan laitto eilen viestia etta lahetteko lauantai iltapaivana kaljalle Balboa Parkiin. Sanoin etta no totta helvetissa me lahetaan, etta eihan tallasesta nyt noin vaan kieltaydyta ku on vapaat ja kaikki :D Oon ehka kolme kertaa koko San Diegon asuinajassani kaynny puistossa kaljottelemassa. Kerran ku Tytti oli kaymassa, ja oli jotku post Awesome Fest jamit Balboa Parkissa, toisen kerran ku vitun narkkari Steve soitti jotain urkuhommaa siella ja se oli sellanen iso performanssi juttu, nii istuttiin sita urkua vastapaata isolla porukalla juomassa kaljaa, ja sit nyt viimeks ku Tytti oli taalla. Tosin meilla oli mimosat urheilujuomapulloissa, eika me istuttu vaan siina nurmikolla, vaan me mentiin botanical gardensiin ja sit ryypattiin Suomen talon pihalla ja kaikkee tallasta jannittavaa.


Nyt ku on thanksgivingit ohi, nii vissiin "sais" laittaa joulukoristeita esille. Haluaisin kovasti, ja olin sanonu etta ootan VAHINTAAN siihen etta on thanksgiving juhlittu. Mut nyt tuntuu silti jotenki vaaralta alkaa laittaan kuusta pystyyn ku ei oo edes joulukuu. Eli muuten se seisoo tuossa marraskuun lopusta tammikuun alkuun. Se on aika pitka aika. Eika mulla oo siihen mitaan valojakaan. Viela. On sit ku aidin ja isan paketti tulee, ku aiti lupas uudet valot ku Maeve vaha innostu noista viime vuotisista. Vois joulukuu olla jo.


Paatinpa etta nyt varjaan taas uudella varilla hiukset. Kaikista parasta on, etta se uus vari loyty jo kotoa. Nyt ei tarvi ku hankkia vaan uudet litkut milla blondaa, ku juuret nakyy aika pahasti. Nii ja sit sellanen erikois shampoo siihen kaupanpaalle. Niilla pitais parjata. On ehka vaha liian tumma se vari, mutta se on sita samaa merkkia mita tama pinkkiki oli, eli se kuluu tosi nopeesti, ja se on tassa tapauksessa ihan hyva juttu. Luulis tasta tulevan ihan hyva. Nyt vois oikeestaan menna harjaamaan hiukset ku sain selvitettya vaha rastoja auki :P Ku niita tuppaa kasvaa aina valilla tonne taakse ku oon vaha surkee hoitaan hiuksiani, eika se oikeestaan kauheesti edes kiinnosta se hiusten hoito. Ei silla oo mulle nii valia onko ne minka kuntoset, kunhan ne on hyvan variset ja hiustyyliki on ihan siedettava. Nyt tykkaan ihan hiustyylista, ite leikkasin naista sillon sellaset polkkamalliset, ja en oo otsatukkaa leikannu piiiiitkaan aikaan, ja yleensa vihaan sivuotsista, mutta naa on ollu tosi hyvat. Etta enpa muuten anna enaa ikina kenenkaan leikella mun hiuksia yhtaan mitenkaan, ku itekki osaa ja niista tulee ihan hyvat :D

Nyt meen lammittaan jotain eilisen jamia. Kuulostaa tosi hyvalta. Vasyttaa myos, ja se vahan hairitsee. Pitais jotenki saada vasy pois. Ei oo kahvia tms, nii joutuu improvisoimaan. Jos vaha heiluttais persetta?

No comments:

Post a Comment