Wednesday, November 22, 2017

Lastochka.

Muistaako joku, kun tassa hiljattain sanoin sellasta etta nyt ois sitte vuoden viimeset helteet ollu ja syksy tuli yon yli jne? YLLARIII, se oli silkkaa valetta. NYT on vuoden viimeset helleaallot. No ei naakaan varmaan oo ne viimeset, nyt narraan taas. Ens kuussa kuitenki on taas joku viikko ku aurinko paistaa ja joutuu sheivaamaan saaret. Taas tallanen kuumint hottii pyhapaiva tiedossa.

Oltiin perheillallisella maanantaina. Olipa muuten harvinaisen kiusallista. Yleensa kylla on ihan mukavaa, vaikka siella ne siskokset ei tuu toimeen ja joku aina onnistuu ottamaan jonku poliittisen asian puheeks jne. Mut ku nyt kavi nain, etta vanhin sisko ja keskimmaisen siskon kontrolloiva paskahousu miesystava (jonka taytyy aina olla mukana kaikessa, vaikkei kukaan siita tykkaakkaan) alko jotain vaantaan jostain mediahommasta. Ja sit naitten isa hermostu, ku vanhin sisko ei muka antanu talle paskahousulle puheenvuoroa, vaikka se kylla antoki, nii sit se vanhin sisko napaytti sita jotenki, ja sitte isa oli silleen etta MINAHAN EN KUUNTELE KUN SINA PUHUT MINULLE NAIN ja sit se vanhin sisko oli silleen etta JA MINULLEKKAAN EI TARVITSE PUHUA KUIN LAPSELLE. Ja bloo. Se niitten isa, vaikka mukava onki, nii on ehka vahan eri vuosikymmenelta. Sellanen "miehilla on lyhyet siistit hiukset ja parta pitaa aina ajaa kokonana pois" mies. Ja myos mahdollisesti autistinen, nii silla nuo sosiaaliset hommat on vaha hukassa valilla. Nii oli sit vaha hiljasta hetken. Sit itekki vaha karahdin siina, ku keskimmainen sisko ja paskahousu naureskeli sita ku niitten kaveri oli kutsunu ne ja jonku toisen pariskunnan grillibileisiin, ja toisen pariskunnan naisosapuoli on kasvissyoja, nii sit sille oltiin tarjottu vihanneksia. Sanoin et oikeesti? Et vihanneksiako VAAN? Ja ne oli molemmat silleen justiin etta "no mita muuta te muka syotte?" samalla ku ite tungin siina SAMALLA KASTIKKEELLA MAUSTETTUA tofua ku siis mita niilla oli niitten kanojen ja possujen paalla. En oo oikeesti tosi pitkaan aikaan joutunu kuuntelemaan mitaan paskaa hohohoh-kasvissyojat on pupuja-lappaa, nii meni tietenki hermot. Sit oli vaha (kirjaimellisesti) perseesta se, etta tuli heti ruoan jalkeen ripuli :D Joka jatku heti seuraavaan aamuun asti. Hieno suoritus. Nyt en uskalla jamiani syoda, mutta kaitpa ne pitaa. Ilmasta ruokaa kato. Se ripuli ei edes ollu se pahin siita, vaan ne pierut. Tuntu etta siina laihtu useamman kilon ku oli paastany niita pieruja ulos. Etta oli pari kiloa ilmaa sisalla. Huh huh, kuulkaa.


Huomenna on Thanksgiving, ja ei yhtaan huvita. Jos kiinnitit huomiota edelliseen patkaan tuossa, niin tiedat kylla miksi. Mista muuten vetoa, etta se paskahousuki on siella? Eiko silla oo joku omaki perhe kenen luo lahtee massailemaan? Ku toi vanhin siskokaan ei tuo omaa miestystavaansa mihinkaan perhejuttuihin, vaikka ne onki vakavassa suhteessa (paljo vakavampi ku taa toinen) ku ne nyt muutti yhteenki ja kaikkee. Tosin ihan ymmarrettavaa jos ei se halua tuoda sita perhepaivallisille jos meno on sellasta etta yks kakara ei haluu maistaa mitaan uusia ruokia ja laattaa ruokapyodassa (tallanen vuosien varrelta poimittu thanksgiving klassikko, missa siskon poika teki just nain), yhet riitelee jostain vaivasesta, me Robertin kans istutaan hiljaa ja mietitaan kuin monta kaljaa pitaa juoda kotiin tullessa, etta unohtuu tama kiusallinen paivallinen jne. No ei, on niita kivojaki paivallisia ollu. Minahan tietenkin pidan huolen kaikkien naurattamisesta ;DDDDD


Nyt kun tassa on tollanen venajankielinen titteli, nii varmasti tulee taas yhtakkia ihan helvetisti trafiikkia tanne blogiin sieltapain maailmaa. Joo'o. Tieda mika tassa nyt on nii kiinnostavaa jollekki ulkomaalaiselle kuka ei lue suomea. Tai en tiia. Kaitpa siella on niita suomalaisiakin. Kerran vaan nain etta joku oli kaantany tan blogin etta ymmarsivat lukea. Taisin sulkea kaannokset sen jalkeen, koska jotenki it weirded me out. En tiia miks :D Siis eihan siina nyt oo mitaan vikaa, mut jotenki ahdisti se fakta etta jotain kiinnosti tama blogi nii paljo, etta piti oikeen kaantaa se omalle kielelle etta sai luettua.


Viime tekstissa ajattelin uusia vaatteita ja niin muuten ajattelen nytki! Ku haluun sellasen lesbopaidan. Siis ne on miesten paitoja, mutta monilla sellasilla semi butcheilla mimmeilla on niita kans, ja ku se on sellanen perfect cut se sen tyylinen paita. Lindallaki on niita varmaan miljoona ja ne nayttaa jokaikinen tosi hyvalta sen paalla. Nii sellanen pitais nyt saada yhtakkia. Sit eilen yhella nuorella naisella oli niiiiiiiiiin kivat housut paalla, etta menin heti kehumaan niita ja unohin tietysti kysya etta mistas tallasia housuja saa. Ne oli sellaset tumman siniset vakosametti caprit. Nyt yhtakkia oon kiinnostunu housuista taas, vaan koska nain nuo housut. Tulin siihen tulokseen, etten oo vaan loytany sellasia housuja, mitka olis mun tyyppiset. Sit mietein, etta oiskohan noi tollaset hyvannakoset sellasen tyypin paalla, kenella on vaha lollo maha. Nii tulin siihen tulokseen etta ei varmaan. Etta ei ne kylla mulle varmaan sopis kuitenkaan. Silla naisella ei ollut lolloa mahaa. Niin. Etta housujahti jatkukoot. Kylla minakin viela tapaan SEN OIKEAN (parin housuja.)


Jaa'a. Kuvittelin etta tanaan vois olla vaha reipas. Heitin pyykit koneeseen ja narulle. Mut arvatkaa mita? En oo tehny mitaan muuta sen jalkeen. Muuta ku kattonu Taika Waititi haastatteluja. Siina on muuten hyvin puketuva mies. Niinku ne Uus-Seelantilaiset sanois nii SKUX. Aivan vitun skux aija oikeesti. Silla on kans tollasia hyvia paitoja. Joskus tosin silla on sellasia takkeja, mitka nayttaa silta etta nyt on kayty aidin luona kylassa, otettu sielta joku poytaliina mukaan, kyselty kotona vaimolta etta mitas luulet, saisko tasta takin, ja sit vaimo on pyorayttany poytaliinasta miehen suunniteleman takin ja voila. Tassa sita ollaan. Nii tai ehka ite on pyoraytetty se takki, ja vaimolla ei ollu osaa eika arpaa naissa hirveissa muotipaatoksissa. Se on muuten ollu mun veckans bejb viimeset kolme viikkoa. Etta sellasta. Manadens bejb ehka enemmanki.

Ei oo taas banditreeneja. Miten faaaakkkiiiiing vaikeeta on oikeesti treenata? Ku jos on paatetty etta KESKIVITUNVIIKKONA on treenit, nii voisko ne sit olla keskiviikkona, eika "mut joskus viikonloppuna sit"????? Taas. Taas vaihteeks nain. Etta piti treenata miljoona kertaa, ei sit tapahtunu mitaan, sit YHTENA viikkona saatiin treenit kasaan ja jammailtiin monta tuntia. Sit sen jalkeen ei olla treenattu yhtaan mitaan. Jatkuvasti on aijalla jotain menoo. Ei siina, viime viikolla ei nyt hirveesti haitannu ku olin vaihtanu tyovuorot, mut oisin silti ollu valmis treenaamaan. Ei nyt varmaan sit tallakaan viikolla haittaa ihan kauheesti ku Robertilla on nii aikaset tyovuorot ja huomenna on thanksgiving ja blaabadiblaa. Hohhoijaa. Ehdotti etta jos joskus viikonloppuna nyt sitte. Sanoin etta katotaan mita Robert sanoo, lauantai on sen ensimmainen vapaapaiva kymmeneen paivaan nii ei ehka viitti sillon. Perjantai vois olla kiva, ku on just seuraava paiva vapaata ja silleen.


Tallasta huutoa tanaan. Piti alkaa jumppaamaan, tai no joogaamaan taas, ku on vaha sellanen epakiintea ja "I've let myself go" olo, koska on vaha otettu kaljaa ja nykyaan tulee harvemmin kaveltya ympariinsa tai edes mentya mihinkaan pyoralla nii on kunto vaha perseesta ja lihakset jossain piilossa oottelemassa etta joku tulee niita herattelemaan. Mutku...! Nii. Tallasta taa on. Mut naa roskat ja tolkit ja pullot kylla voin tasta kerata, ei siina! Sita tekemaan siis.

No comments:

Post a Comment