Monday, November 13, 2017

Hey giiiirrrrllll.

Tuntuu jotenki silta, etta oon vahan vetaytynyt sellasten tosi henkilokohtasten tekstien kirjottamisesta, vaikka se MeToo juttu oli kylla niinku sellanen TODELLA henkilokohtanen, etta sen paremmaks on vaikea vetaa :P Tai pahemmaks, ihan miten vaan. Tassa vahan lisaa henk.koht. bloo. uikutiuikuti.


Tanaan on dysfoorinen olo. Mun mielesta en saa kayttaa tuota sanaa, koska en ole transhenkilo. Ja en ole transhenkilo, koska en koe olevani eri sukupuolta kun se mihin nyt satuin syntymaan. MUTTA KUN en oikeen silti viihdy sellasessa kropassa joka on tosi selvasti jotain tiettya sukupuolta. Jotenki ahdistaa valilla se kun on lihonnu, niin sellanen naiseus nakyy kilometrien paahan. Ei mulla muuten niita kiloja oo mitaan vastaan, mutta kun on niin selvat 715517 sun muut aina kaikissa vaatteissa. Tai, taa oli ehka nyt vaha kontsasti muotoiltu. Etta ei kropassa niin vikaa, voi sita kattoo peilista ja olla silleen OU JEE, OON HOT ja ihan rannallekki viittin lahtea talla vekottimella, mutta siis etta aina ei halua olla naisbody. Alla varmaan parempi selitys. Ehka. (Tulin lisaamaan tan tahan myohemmin.)

Tunnen oloni niin typeraks joskus kun ajattelen tata asiaa. Kun mulla on niin sellanen tyttomainen maku monen asian suhteen, nain ulkoisesti. Musta on monesti tosi kiva pitaa nimeomaan hameita, vaikka ne on ihan selvasti "naisten vaatteita." Ja meikkaan, koska meikkaaminenki on ihan kivaa ja se kohentaa mun jo ennestaan mielestani hienoja silmiani. Mutta ne viestii sitten tietenkin sita etta taalta tulee NAINEN. Sitapaitsi mun tyyli on todella nuorentava, ja sekin arsyttaa ja ahdistaa. Se herattaa miesten huomiota, ja ajattelen aina automaattisesti etta jaha, tuo aija taas aattelee etta tuossa on joku joka on just paassy lukiosta. No ehka ma nyt naytan kuitenki vaha vanhemmalta mutta silti. Samalla ajattelen etta minkas ihminen maulleen voi. Sita ei voi pakottaa muuttumaan, se kehittyy omaa tahtia. Luulis etta nama tallaset sukupuoli mietinnat tosin ois hieman vauhdittanu asiaa.... Joinain paivina tietenki on ihan hyva olo tissipaidoissa ja sellasissa, ettei siina. Mut musta ois kiva jos tuntuis silta etta voi oikeesti valita millon haluaa olla Rouva Nainen ja sit seuraavana paivana jos haluaa olla vaan Tyyppi nii sit on vaan nimeomaan Tyyppi. Joskus haluan laittaa tissit piiloon, ja joskus ne on ihan kiva olla esilla koska kylla neki nayttaa ihan hyvilta joskus jossain kivassa paidassa :D

On typera olo, koska tulee sellanen tumblr-teini olo. Etta tallasia asioita miettii vaan nuoret, koska se on "in" miettia sellasia asioita. Musta tuntu muuten ihan samalta kun olin 16 ja aloin ihan oikeasti miettia etta saatanko olla biseksuaali. Nimittain just sillon oli aika "hottia" tulla ulos kaapista biseksuaalisena. Mutta monestihan asian laita on se, etta jos yks ihminen tulee ulos kaapista, niin sit sellanen tyyppi, kuka on hetken miettiny asiaa, ehka uskaltaa tulla myos. Tai oppii, etta sille tunteelle mita on miettiny aamuin illoin, loytyy nimike. Jne.


Typera olo tulee siita, etta yritan miettia asialle syyta koko ajan. Onko se vihdoinki purassut kovaa se, etta maailmaan tuntuu mahtuvan vaan tietynlaisia naisia ja muille ei anneta tilaa? Vai onko se sellasta patoutunutta alintajuntaista naisvihaa, etta on niin kurjaa olla nainen etta on parempi vaan unohtaa kaikki sukupuoleen liittyvat asiat? Vaiko niin, etta talla hetkella oman elaman murheet masentaa niin paljo, etta oisin mielummin joku toinen ihminen, joku khuulimpi, hauskempi, reippaampi tyyppi? Joku ihan toinen, joka on mahdollisimman kaukana Jennysta.


Siinapa on monta kysymysta. En tosin mieti sita, etta miks tykkaan miehista ja naisista, koska miks? :D Jotkut tykkaa. Mutta jotenki tama on eri asia, ja sita pitaa miettia puhki ja ahistaa ja blaablaablaa. Sit taas ahdistaa se, etta jos tasta puhuu jollekki, nii tulee sellasia saantoja ja kaikki on jotenki sekavaa. Oon sekava ihminen. Rouvittelu on ok, mutta tytottely ei jne. Niinkun onko tallanen mitenkaan validia? Vahemmastakin menee paa sekasin ja ahdistaa.


Yritin tassa keksia etta mita laitan paalle tanaan. Kyllastytti samat t-paidat ku aina, ja ajattelin etta ois kiva pukea paalle jotain sellasta mita tulee harvemmin pidettya paalla, mutta ainoa mita loyty kaapista oli mekot. Nyt ei oo yhtaan sellanen mekkopaiva, kuten saattaa tuolta alusta paatella. Kokeilin Robertin housuja :DDDDDDDDDddddddd Oon ihan liian laski sen poksyihin, mutta nain muuten naytin pitkatukkaselta isalta, joka harrastaa veneilya. Cool. Raitapaita vaan puuttu. En ite oikeen omista housuja. Tai, on mulla yhet, mutta en tykkaa niista koska ne on muka pillihousut, mutta ne ei oo yhtaan kireet, ja en oikeen osaa kayttaa mitaan housuja mitka ei oo pillihousut. Joutuu varmaan opetella. On myos yhet tyohousut jotka on aivan liian suorat ja tylsat. Ne kylla sopii muuten tosi hyvin jalkaan. Shortseissa on monesti ihan hyva, sellanen neutraali olo, mutta nyt kun on syksy, niin joutuu laittaa shortsien alle sukkahousut ja niista tulee sellanen yyyhhh nainen-olo ja sellanen olo etta toiset kattoo saaria. Pitaa varmaan hankkia housuja, jos opettelis kayttamaan sellasia taas :P Se on aika janna kun ennen kaytin oikeastaan VAAN housuja. Etta kun me Robertin kans tavattiin, niin mulla oli ehka 4-5 eri paria housuja, kaikki tosi kireita sellasia. Sit ennen kun muutin tanne/tulin tanne yhtena kesana hankein itelleni hameita ja meni hetken ennen kun mulla oli YHET shortsit. Nii ne ajat vaan muuttuu. Siina taas nakee maun luonnollisen kulun.


Meni vahan sekavaks, etta parempi vaan pistaa ajatuksien korkki kiinni. Tama teksti on varmasti vahintaan yhta sekava kun taman paivainen olotila. Pahoittelisin, mutta ei kannata alkaa pyytelemaan anteeks sita etta "nyt tunnen vahan tunteita tassa." Siis oikeesti, hei.



Ai jaa, kato voi tan sanoo silleen ihan suoraanki ku tuolla nyt jotain horistaan etta kun en oo mies mut kun en oo nainen blaablaa. Siis etta ihan vaan niinkun etta sukupuolet kokonaan vaan helvettiin. Se on niinku se juttu. Tervemenoa vaan jne. Bon voyage. Ala kutsu mua tyttojen iltaan pliis. Uskaaltakohan tanaan lahtea kaljalle ollenkaan kun on niin erikoinen olo?

No comments:

Post a Comment