Wednesday, November 15, 2017

Ämmä.

Oi voi. Bussissa on joskus sellanen ihan hirvee ämmä. Sellanen et se vaan puhuu ja puhuu ja jos joku sattuu kuunteleen nii jes. Ja ku se vaan valittaa IHAN KAIKESTA. Kaikki on aina nii helvetin huonosti. Noustaan samalla pysäkillä ja siinä on kahet liikennevalot missä joutuu oottaa ja se siinä alkaa aina soittaan suutaan taas. Monesti siinä on vaan me kaks ja se yrittää selvästi jutella mut ku mua ei kiinnosta joku valittava akka ja ku en oo sen kans samaa mieltä koskaan mistään nii oon kun koko tätiä ei ois olemassa. Joitain tyyppejä se huvittaa ja oon seissy siinä valoissa sellasten kans ketkä heittää kommentin että "olipa kitkerä täti" tms ja naureskelevat. Tänään meitä jäi 4 pois siinä pysäkillä: minä, maailman hirvein ämmämummu ja 2 jotain vanhempaa latinoherraa. Tädillä oli toooosi kiire jonnekki ja alko oikeen kiroileen. Portaissa kohti ostoskeskusta se alko huutaan sitä ku ne sedät meni niitä portaita liian hitaasti (ite olin jo kerenny parkkipaikan puoliväliin) vaikka se ämmä ite kävelee ku ammuttu lehmä. Sit yks niistä sedistä yskäs se huus siihen että "cover your fucking mouth! I'm tired of getting sick because of you people!" Olin jo aika kaukana niistä mut noin kovaa toi jaksaa huutaa. Viimenen asia minkä kuulin oli jotain laatuun "fucking Mexicans" missä vaiheessa oli pakko pysähtyä ja kääntyä ja suu auki tuijottaa. Jos se ois ollu ihan siinä takana oisin käskeny sen pitää ison ruman turpansa kiinni. Voi herre gud mitä porukkaa sitä joutuuki sietämään. Se on just sellanen akka että se selvästi ajattelee että sen omat mielipiteet ja jutut on ihan normaaleja.


No, ei sellanen mulkku pilaa päivää kun täällä on joulukoristeet laitettu jo. Thanksgivingiin asti ei sit jaksettu oottaa kuitenkaan vaikka se on jo ens viikolla. Meki ollaan Robertin kans virittäytymässä joulutunnelmaan. Puhuttiin joulukalentereista. Haluttiin joku sellanen yllärikalenteri mut mikään ei ollu hyvä. Päätettiin yhdistää joulusukka- ja joulukalenteriperinne ja 25 päivän sijaan tehä 12 days of Christmas ja laittaa 12 päivän ajan toiselle ylläri joulusukkaan. Eli alkaa 12 päivää ennen joulua. Saa nähä onnistuuko! Ei oo vieläkään mitään hajua mitä hankkisin joululahjaks Robertille. On muuten kiva että ens viikolla saa koota joulukuusen 😀

Muuten on taas aikamoinen menoviikko. Otin eilisen vapaaks ja meninki tänään hommiin. Eilen käytiin pizzalla ja Toronadon terassilla yhellä. San Diego Beer Week oli just nii siellä oli kaikkee uutta. Jotain hyvää gosea join. Tänään ois töitten jälkeen bänditreenit ja huomenna pitäis mennä syömään yhen kaverin kans ja perjantaina on yhet synttäribileet. Lauantaina vois vähä hengähtää ettei oo ihan poikki sunnuntaina. Ens viikolle ei oo mitään suunnitelmia muuta ku torstaina itsensä puhki syöminen niinku asiaan kuuluu.

Että sellasta.

No comments:

Post a Comment