Thursday, November 9, 2017

I will send a fully armed battalion to remind you of my love.

Noniin, nyt tuntuu etta blogittelu on palautunut tavalliseen tahtiinsa, eli muutaman paivan valein tulee kirjoteltua :D Ettei oo sellasta jatkuvaa tykitysta. Mutta eihan tuolla nyt oikeesti oo yhtaan mitaan valia :D Itteani lahinna vaan arsyttaa se ku jatkuvasti on napyttelemassa jotain jolla ei oo mitaan pointtia.


Eilen oli ensimmaiset banditreenit ikina. Ma en oo VUOSIIN soittanu kenenkaan toisen tyypin kans. Itekseni lahinna rampytelly bassoa ja sit kiinnostus haviaa aika akkia ku ei sita lopulta sit oo enaa nii kiva soittaa yksin. Tai siis tykkaan kylla soittaa, mut ku tuntuu aina silta ettei kukaan ikina halua soittaa mun kans, nii sit se yksinki soittaminen tuntuu tylsalta ja paamaarattomalta. Nyt tosin kaverin miesystava halus alottaa toisen bandin (silla on jo yks bandi missa se laulaa, mutta se haluais nyt palata takas rumpujen soittoon) niin kaikki jarjesty ihan itestaan :D Eilen silla oli akustinen kitara mukana ja alettiin heti tyostaan biiseja. Robertin oli tarkotus soittaa ja kitaraa ja laulaa, mutta se ei oo soittanu kitaraa piiiitkaan aikaan eika silla oo omaa milla harjotella, nii ollaan viela vahan on the fence siita etta miten tuo menee. Se laulaa ainaki, mutta noista muista jarjestelyista en tiia viela. Oli kivaa!



Huomenna ois sitte peli-ilta kaverin luona! Toivottavasti on kivaa. Tama on se, kuka valilla kiristelee hermoja. Onhan senki kans toki valilla kivaa, ja tuntuu etta se on viime aikoina yrittany ojentaa kattaan entiselle porukalleen, eli meille kun ei hirveesti hengailla nykyaan. Voin tosin sanoa etta omalta osalta se johtuu aikalailla siita etten vaan jaksa sen juttuja aina. Mutta yleensa meilla on tosi kivaa sen peli-illoissa, ja sinne tulee vissiin myos jotain sen lapsuuden kavereita, niin tulee olemaan sellanen melko mixed group. Sitapaitsi siella on aina ihan jarjettomat tarjoilut, ja ihan helvetin hyvia juustoja aina :D Kysyinki jo etta oisko mitaan juustoja tiedossa :DD Oli kolmee sorttia kuulemma. Naissa meian peli/karaokeilloissa ja myos uuden vuoden juhlissa on aina kaikkia eri dippeja ja sit juustoja, ja ne on niinku kaikkien lemppari jutut. Kuka nyt ei tykkaa juustoista ja dipeista? Vegaanitki syo niita niitten juustojaan, hei. Ja dippailee. Ainaki sipsikaljahenkiset vegaanit.


Melko rahaton meininki just nyt, etta kun muut joi eilen kaljaa banditreeneissa, nii meilla ei juotu ku kirsikka kolaa ja vetta :D Ja tanaan voi sit ottaa melko rennosti ja huomennakaan ei tuu sit siella peli-illassa otettua mitaan ellei talon emanta tarjoa jotain koktailia. Lauantaina en tiia yhtaan etta mita sita keksis teha. Sunnuntaina toita ja sit on jonkun verran rahaa. Haluaisin vaihtaa mun tiistain keskiviikkoon ens viikolla, niin paastais Robertin kans nauttimaan ilmasista museoista ja viettamaan yhteista vapaapaivaa. Silla oli talla viikolla tiistai vapaata, eika hirveesti saatu hengailtua koska olin toissa ja sit kun tulin kotiin niin Robert oli rimpsalla sen siskon ja siskon vittumaisen "mies"ystavan kans. Sanon noin, koska se on sellanen kontrolloiva paska. Muutama esimerkki: uhkas jattavansa sen jos se sisko hankkii uuden tatuoinnin. Kuka nyt enaa aikuisena uhittelee millaan tollasella? :D Vain kontrolloivat paskat-jutut. Ja sit se oli suuttunu siita kun silla siskolla on nyt uus tyopaikka (nii, ku se oli tyoton tyyliin vuoden. Etta oli jo aikaki) ja kaikkee tallasta typeraa. AI NII JOO, ja se jatti sen kerran sen takia ku se ei voinnu lahtee sen luo sopimaan jotain riitaa. Tai jotain tollasta tosi lapsellista, etta se ei vastannu puhelimeen tarpeeks nopeeta tms. Jotain jonku riidan takia, jota ei saatu sovittua HETI nii se sit jatti sen. Naurettava mies. Se myos bingotti Robertia siita etta miks meilla ei oo lapsia kuulemma :D Siita onki aikaa ku kukaan on bingottanu aiheesta! No joka tapauksessa, Robert tuli siina vasta kaheksan maissa kotiin ja meni jo yheksalta nukkumaan nii ei hirveesti keretty hengailla. Makin tulin vasta seittemalta kotiin. Muuten nyt samalla ku napyttelin tata tassa niin sain pyynnon tulla hommiin lauantaina. Etta nyt sitte tiian mita teen sillon :D Kiva ku nyt voi saastaa sit vaha rahaaki ku on yks ylimaaranen tyovuoro! Ja saan ostettua meikinpoistopyyhkeita vihdoinki ettei tarvi vedella ja tavallisella pyyhkeella joka ilta sutia :P


Joo'o. Millonkahan se Robertin arparaha oikeen tulee? Siita on nyt yli 5 viikkoa sitte ku se on jatetty se larpake sinne arpajaisvirastoon. Sit kuun lopussa tulee viela bonukset, nii ei oo hetkeen sit mitaan hataa ja voi ehka teha jotain kivaaki! Menna vaikka Disneylandiin ku kavereilla on nyt noi vuosikortit sinne, nii niitten kans ku menee ei tarvi maksaa parkkipaikasta. Ja meillaki ois sit varaa kayda pitkasta aikaa. Toivon etta tan kuun loppupuolella ja ens kuussa saan taas ylimaarasia vuoroja, niinku viime vuonna ja sita edellisena. Liikkeessa alkaa vilske ja kiire, ja koska mun pomo myy myos kasintehtyja juttuja netissa, nii silla on aina tuohon aikaan ihan hirveesti tilauksia, mitka pitaa teha kasin ihan alusta loppuun asti ja se tekee ne yksin, niin silla ei oo yleensa aikaa hoitaa nettitilauksia JA liiketta samaan aikaan, niin ma oon sit yleensa ollu siella liikkeessa senki paivina. Loppuvuosi ja alkuvuosi oli tosi hyvia koska olin just joulukuussa tosi paljo hommissa nii sain ihan mukavasti rahaa siita ja sit ne lahti Pariisiin kaheks ja puoleks viikoks viela tammikuussa ja tulivat vasta helmikuun puolella takas nii siita rapsahti kans ihan hyvat palkat. En nyt tiia onko niilla mitaan reissuja suunnitteilla, mutta toivon etta jommalta kummalta puolelta tulee nyt joulun aikaan paljon tyotarjouksia :) Olin aika yllattyny etta nyt tuli sukkaliikkeesta pyynto, ku en oo ollu siella hommissa sen jalkeen ku Tytti oli taalla :s Ei oo pyydetty.


Njoo. Ens viikolla oiski sitte viela yhet synttaribileet mihin menna. Tuntuu etta tassa on joka viikko ollu jotain tapahtumaa mihin on pitany menna. Mut ihan kiva! Jos edes kerran viikossa ois jotain tekemista, nii ma oisin ihan tyytyvainen :D Sit voi hoivailla sosiaalista darraansa loppuviikon. Ja keskiviikko on nyt ilmeisesti virallinen banditreenipaiva. Etta ens viikko on sit aika samanlainen, Robertilla tiistai vapaa (ja saa nyt naha miten teen), keskiviikko treenit ja perjantaina jotain kaverin luona.


Tahan on hyva lopettaa. Rotatki tais menna nokosille ja niitten hakki pitaa pesta.

No comments:

Post a Comment