Friday, November 3, 2017

Kova jatka.

Tiiatteko mika on ihan hirveen rasittavaa sellasessa maailmassa missa ei voida antaa kaikkien naisten vaan olla keta ne on? Se, etta joku toinen nainen vetaa sut mukaan sellaseen kilpailuun mihin sulla ei oo mitaan halua osallistua. Ja eihan se periaatteessa oo yhtaan sen naisen vika, etta siita tuntuu silta etta joutuu kilpailla paikastaan ryhmassa jossa on miehia ja naisia, mutta on se nyt aika rasittavaa silti ja jotenki tekee mieli ravistaa sita ihmista ja sanoa etta me ollaan kaikki ihan hyvia, ja saadaan tykata samoista ja myos eri asioista ja eri tasolla.

Mulla on yks sellanen kaveri. Oon tasta tyypista kirjotellu joskus, ja en ihan hirveesti hengaile sen kans enaa, koska miks pitais kiduttaa itteaan jatkuvasti olemalla sellasen ihmisen kans kuka arsyttaa tosi usein? Jotkut ihmiset on parempia pienissa maarissa. Mutta nyt se on melko selvasti yrittany vahan niinkun reach out, ja kohta meilla on peli-ilta tiedossa. Nain sita myos viikonloppuna hetken verran siella keilailuhommassa. Siella naky taustalla baseball ottelu, ja kysyin yhelta kaverilta etta pelaako Chase Utley vielaki Dodgersissa. Kiinnosti tietaa. Mutta sit tama Kilpaileva Nainen (trademark) esitti seuraavan kysymyksen mulle etta, ja lainaan tassa nyt ihan suoraan "girl, what do you know about that?"  Lueppa tuo muutaman kerran, niin tiedat miten epakohteliaalta tuo lause kuulostaa. Siina haiskahti heti sellanen "tassa ryhmassa voi vain olla yksi pimpsallinen pesisfani." En nyt menis sanomaan etta oon mikaan super fani, en tosiaankaan jaksais istua kotona yksin joku urheilukanava paalla monta tuntia pesiksen takia. Mutta tykkaan kayda peleissa ja yritan kayda ainaki kerran kaudessa ja jos baarissa nakyy joku kotipeli niin kylla ihan mielellani katon sita. Tai nyt ku oli World Series ja Dodgers pelas nii tuli valilla katottua. Eika oo yhtaan edes ensimmainen kerta. En tiia miks mun taytyy olla se vastentahtoinen kilpailija. En oo niinkun yhtaan signed up for this shit. Aina se mittailee kuka tykkaa enemman Star Warsista tai kuka tykkaa urheilusta tms. Se on just tata etta poikatytot on tosi khuuuuul, ja kuka on enemman khuuuul ja enemman sellanen aija ja blaalbblmdlgksmsd.

Tallanen painvastanen esimerkki on ku tan yhden parhaan ystavan kans ollaan miesporukassa. Monesti kay silleen et mennaan vaikka pelaan triviaa ja siella on 3 aijaa ja me 2. Eika oo mitaan ongelmaa. Kaikilla on kivaa, ei oo mitaan tollasta ihme kilpailua siita etta kuka on kova_jatka jne. Me puhutaan kaikki sekasin miehet ja naiset ja muut silta valilta, ja joitain kiinnostaa enemman joku toinen aihe ja toisia joku toinen. Jos haluan puhua meikeista nii se on kiva etta on sellanen mimmi kenen kans voi puhua meikeista eika tarvi koko ajan pullistella "mies" olemustaan. Tai sit jos just haluaa kysella pesiksesta, nii on siina kaveri kenelta voi kysya siita. Ja sit voi vaihtaa aihetta. Eika ne aijat valita jos nyt kysyn talta kaverilta jostain huulipunasta :D Ei ketaan kiinnosta ollenkaan.  Musta mitkaan kiinnostuksen kohteet nyt muutenkaan ei kuulu olla mitenkaan sukupuoliteltuja, niin en tajua miks yhtaan kenestakaan ryhmassa saa olla vaan yks sellanen naisellinen tyyppi kuka vaha tykkaa urheilusta ja "miesten jutuista" niinku scifista ja sarjakuvista.


Toisaalta mietin etta ollaanko me sitte nii samanlaisia sen kans, etta se asia hairitsee sita? Vai pitaisko vaan ottaa kohteliaisuutena etta oon sen mielesta niin makee tyyppi etta sita oikeen vituttaa olla mun seurassa kun se haluais olla niinkun ma? :DDD On helppo olla valittamatta sillon kun sita ei nae, mutta aina valilla senkin kans on pakko olla tekemisissa ja sillon on hirveen vaikee olla huomaamatta. Ite yritan vaan aina tulla kaikkien kans toimeen, ja musta on kivaa jos voi jokaisen kans loytaa jotain yhteista. Sellanen ihminen kenella on monia kiinnostuksen kohteita on helposti jututettavissa ja sellasiin on aina kiva tutustua. Niilla on rikas tuttavaympyra koska siihen mahtuu niin paljon kaikenlaisia tyyppeja. Ja se on ihan sama se onko ne tyypit sitten miehia tai naisia tai jotain muuta. Sukupuolella ei tosiaankaan oo valia. Ja sitapaitsi, en nyt voi vaittaa kokevani olevani hirveesti nainen, enka kylla mieskaan, etta mista helvetista sina oikeen kilpailet, nainen?

2 comments:

  1. tosi raivostuttavaa tollanen perseily :(

    tuttavaympyrä, ihana ! rupeen käyttää heti :) (täällä sanotaan ehkä tuttavapiiri mut toi on kivemman kuulonen !)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo, ja sit ku taa tyyppi on niinku vuosimallia 80, eli se on kaikkia muutaman vuoden vanhempi ja mua niinku seitteman vuotta vanhempi, nii jotenki alkaa mietityttamaan etta mites nyt tuossa iassa viela harrastetaan tallasta!

      no mun sanat nyt on aina vaha vaarin :D mut kunhan sanoma menee perille nii onko silla nyt nii valia :D mut ota vaan kayttoon :D

      Delete