Monday, November 6, 2017

Oh my god, the hammer pulled you off?!

Huomenta! Oon 2 viimesta yota nukkunu erittain hyvin! Ja jaksanu jopa nousta seittemalta taas vaihteeks. Tehny hyvaa tama kellojen kaantaminen. Ja myos kaljottelematta oleminen varmaan :D Mutta ehka kellojen kaantaminen enemman :P Ehka. Tiedan etta Suomessa ne kellot kaannettiin jo jonku aikaa sitte, mutta taalla ne kaannettiin nyt viikonloppuna, lauantain ja sunnuntain valisena yona. Hyvaa siina on se, etta aamulla on aika valosaa jopa jo seitteman aikaan, huonoa on se, etta kun lahen toista kuudenmaissa niin on jo pimeaa. Blooo. Ja kylma, tuloksena.

Nyt on siis ihan oikeesti taallakin syksy (tai miten niin taallakin, Suomessa nayttais talvi kovasti tekevan tuloaan jo, etta me ollaan vaha jaljessa naissa vuodenajoissa.) Ne viimeset helleaallot oli ja meni ja sillon oli sellasta melkeen neljaakymmenta astetta lamminta. Mutta eipa oo sen jalkeen nakyny ja saatiedotteetki on lupaillu tasasta sen jalkeen. Naa viimeset kaks viikkoa on kelit ollu samaa rataa. Jokainen asiakas ja niitten mummut tyyliin tulee hehkuttamaan etta onpas kiva kun ei oo enaa kuuma, ja mun sielu itkee verta joka kerta ku joutuu vetaa vaha strumpbyxaa jalkaan ennen ku lahtee mihinkaan. No ei vaan, vaikken kylmasta nyt yhtaan tykkaakkaan, nii kylla sita lokakuussa alkaa jo vaha miettimaan etta meinaako ne vuodenajat vaihtua ollenkaan. Sita jotenki alkaa oottelemaan etta vahan viilenee, vaikkei siita tykkaiskaan. Sehan kuitenki kuuluu asiaan. Se mika syksyssa ja kevaassa tosin ottaa vahan paasta on se, etta paivalla kay ihan hyvin ohuemmat sukkahousut ja vaikka joku villatakki, mut sit illemmalla saiski jo olla toinen pari sukkahousuja tai paksummat sellaset, ja huppari ois parempi vaihtoehto ku villatakki, tai sit siihen paalle pitais saada joku takki. Mutta kun ei paivalla viitti harrastaa mitaan megakerrospukeutumista, ku niita sukkahousuja ei oikeen viitti tuolla ku on menossa alkaa repimaan pois paalta ja sit laittamaan paalle uudestaan myohemmin. Eilenki meni toissa ihan kivasti ku oli villatakki, t-paita, hame, tavalliset sukkahousut ja skeittisukat. Kunnes taas kello loi 6 ja yhtakkia oli pimeeta ja kylma. Sukkien ja hameen valinen osio oli jaassa koska siina oli vaan nama tavalliset sukkapoxyt out in the elements and villatakkiinki hiippaili kylma ilma. Pyjamashortsitki on vaihettu fleece pyjamahousuihin. Ties minkalaisen varustuksen sita joutuu laittaa huomenna paalle ku pitaa tulla bussilla kotiin tuolta hommista.


Ei sita kylmaa nii hirveesti tarvinu murehtia kuitenkaan, ku istu leffateatterissa sellaset 2,5 tuntia eilen. Kaytiin kattoon se uus Thor-leffa. OLI HYVA. Mahdankohan sanoa nain kaikista Marvel leffoista? Hyvin mahdollista. Mutta kun taa nyt oli oikeesti tosi hyva! Oli hauska, ihanan varikas, hyvin kaytetty musiikkia tassa, hyvat hahmot, hyva juoni...Kaikki toimi oikeen hyvin. Ja sit siina oli se yks ihana mimmi kenen hahmo oli sellanen tays juoppo ja se lensi kaikkia siisteja aluksia ja ampu siisteilla aseilla. Dream boat. Bonukset siita etta oli vaha sellanen deeku :D RRRRikitgt nice! Kattoisin uudestaan. Sitapaitsi se ohjaaja on siis niinku ihan mahoton tyyppi :D Sellanen hahmo itekki. Seuraava onki sit Black Panther ja se tulee teattereihin kaks paivaa ennen mun synttareita. Seki nayttaa tosi hyvalta. JJJJa sit sen jalkeen ei enaa mee kauaa nii tulee se Avengers: Infinity War ja siina tulee varmaan itse kullakin housuun ku sita on vaha niinku ooteltu ja silleen. Aikamoinen spektaakkeli tulee olemaan. Alkaa antako mun enaa ikina puhua elokuvista jos puhun talleen, miten taa paragraafi tassa on kirjotettu.



Mitas muuta on mielessain? Joo, oon miettiny etta pitaisko myos alottaa blogi ruotsiks. Ruotsalainen kaveri ehdotti, koska se yllapitaa kielta kirjottamalla blogia aktiivisesti. Oon jossain helgonissa pitanykki, mutta ei sinne jaksa koskaan kirjautua, ja oon sinne kirjotellu jotain masentavia juttuja ja kannissa ja ei sellasia viitti lukea :DDd Tai siis kyllahan tannekki tulee tietysti kirjotettua masentavia juttuja, mutta ehka silleen vahan hillittymmin :D Ettei mitaan sellasta yhyy plz kill me asiaa. Mut sit taas nii miten kiva se nyt ois yhtaan kenenkaan lukea kahta blogia missa puhutaan samoista asioista, mut vaan eri kielilla. Siis sehan ois aika tylsaa. En valttamatta ite vaivautuis. Nii tuntuu etta silla pitais olla joku oma juttu. Mut kun en osaa kirjottaa yhtaan mistaan muusta kun itsestani :DD Joo'o.



Mitakohan sita tanaan keksis? Alotin ton South Park pelin uudestaan pari paivaa sitte. Oon jo puolessa valissa. Menny vaha nopeempaa talla kertaa se pelaaminen :P Se uus peli tuli viime kuussa, nii toivon etta joulupukki tuo sen mulle. Tosin sen joutuu hankkia PC:lle, koska meilla on Xbox 360, ja siihenhan ei enaa teha mitaan peleja. Jos jotain uutta haluaa nii joutuu hankkii uudet konsolit/ Joko Playstation nelosen tai sit Xbox One'in. MUT KU SE FAKKING ONE EI OO CROSS COMPATIBLE niinku noi uudet oli aina ennen nii sit ei voi pelata naita 360 peleja ollenkaan, tai joutuu hook up useamman consolin ja ay dios mio. Ma luulin etta pleikka nelonen oli cross compatible ku ne entiset ainaki oli, mutta Robert vaittaa ettei sekaan oo. Nii. Et en sit tiia kannattaako kumpaakaan hankkia. Meista tulee sellasia PC dorkia nyt sitte, ilmeisesti. Ei me kumpikaan olla mitaan hardcore gamereita kuitenkaan, nii tallasella nyt ei oo nii hirveesti valia. Ainoat uudet pelit mitka mua edes kiinnostaa talla hetkella on tuo South Park (minka tosiaanki voi hankkia PC:lle, eli hyva veto niilta) ja Moss, mita en tuu varmaan ikina pelaamaan koska se tulee PS4 VR:lle ja kenella nyt muka on sellanen (mun kavereiden kamppiksella. Joillain youtube rahoilla varmaan ostettu ku silla on green screeniki ja kaikkee. Maki haluun youtube rahaa, mut en oo tarpeeks hauska tai mielenkiintonen. Hoh.) En menis edes sanomaan etta ollaan gamereita ollenkaan. Pelataan molemmat jotain tyyliin kerran vuodessa, ja joskus kahestaan tulee hakattua jotain Marvel vs. Capcomia TAI Miljonaaria. Samaiset kaverit, ketka tassa mainittiin, on hc pelinortteja, ja ne streamaa ja kaikkee, ja ne sano etta mun pitais alkaa tekeen niin kans koska naiset ketka pelaa keraa paljo katsojia ja siita voi tienata rahaa. Raha ois hyva juttu ja aikaa riittaa, mutta ei kiitos. Ensinnakaan mua ei nyt ihan hirveesti kiinnosta sellaset pelit mita tallaset hikikammenet pelailee yleensa, ja en myoskaan jaksais tehda tyokseni mitaan sellasta missa eri jaba ehdottelee joka paiva tissien nayttamista. En tiia miten se naisosapuoli tasta jaksaa. Ihan satavarmasti sillekki ehotelleen. Ihan sama milta nayttaa, jos on vaan naisen nakonen ja kuulostaa silta, nii siella on jonossa kaikenmaailman stevet ja johnit ja mita naita nyt on.



Jospa tama nyt ois tassa. Pitais syoda aamupalaa ku on ollu hereilla seittemasta asti ja kello on jo 9.30. OHO. Etta jos nyt kokeilisin sita syomista ensin.

2 comments:

  1. voithan kirjottaa tänneki ruotsiks ? tai sit ku huvittaa ni suomeks, sit ku huvittaa ni ruotsiks :)
    ei taida käydä pleikkaneloseen muut ku ne nelos-pelit.
    musta kelloja ei tarttis siirtää ollenkaan. koskaan. ikinä. meen ihan sekasin jo siitä tunnin veivauksesta :(
    ostin thor-liput ens lauantaille, kiva jos se on hyvä :) mennään sellaseen lounge-nimiseen saliin ja siellä on isot penkit mis voi maata ja tyynyt ja peitot ni voi olla että kyllä nukahdan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mietein kans tota mut en tiiä tykkäänkö ideasta 😀
      Mustaki vähä turhaa tuo kellojen siirtäminen ku suurinosa väestä ei oi mitään farmareita enää.
      Kuulostaapa aika vaaralliselta laittaa peitot ja tyynyt saliin koska joo, siinä menee leffa ihan ohi 😀 jos Robertin arparahat tulee kohta nii meinattiin mennä uudestaan mut tällä kertaa sellaseen megasuper saliin missä on kunnon mega screen ja mahottomat soundit ja kaikkee 😀

      Delete