Thursday, July 27, 2017

What will you do Joseph, will you fight the clitoris man?

Koska viime viikon torstai ja perjantai kilpaili tan viikon maanantain kans tittelista "maailman paskin paiva", tuli tiistai tarpeeseen. Tiistai oli just sellanen paiva mita kaipailin ja teki kylla oikeen hyvaa.

Me herattiin Robertin kans jo joskus kuuden aikaan, eika sit edes enaa vasyttany, niin kateltiin vaan kaikkia videoita sangyssa kunnes sit joskus kaheksalta paatettiin nousta. Sit vaan hengailtiin tassa seuraavat pari tuntia, kunnes veli kyseli etta tehaanko mitaan. Lahettiin sit kahville sen kans siina aamupaivalla.

Kaytiin kahvilla tossa ihan kavelymatkan paassa, sellasessa paikassa ku Coffee & Tea Collective. Ihan paska paikka. Ollaan kavelty sen ohi ennen, ja ne aukee tosi aikasin et sehan on tietty aina hyva juttu. Se on tossa meian viinakaupan vieressa jopa. Mutta se oli sellanen minimalistinen paikka, kaikki ketka oli siella toissa oli jotain sellasia 23-vuotiaita hipstereita kenella oli rumat hiukset ja vaatteet, ja niitten chai latte ei ollu hyvaa. Blaa. Miks kaikki kahvilat mita North Parkiin avataan on tollasia minimalistipaskoja missa hengaa kakskymppisia hipstereita? Tuli sellanen olo ettei me kuuluttu sinne yhtaan, ja etta jos meinaa istua sellasessa paikassa, nii pitais olla tyyliin kirjottamassa jotain kasikirjotusta johonki paskaan indieleffaan. Mut ei se mitaan, koska seura oli erinoimaista.

Siina hipsterikahvilassa istuessa, yhtakkia siella meni sahkot. Robert ei muka huomannu yhtaan. Meni tuulettimet ja valot pois paalta. Ku astuttiin pihalle, huomattiin etta oli kaikista ravintoloista ja muista bisneksista menny kans sahkot ja liikennevalot oli pois paalta. Hypattiin veljen autoon ja ajeltiin vaha North Parkin lapi, ja sit Normal Heightsin lapi, lapi Talmagden. Joka paikassa oli valot pois. 450 000 taloudelta oli sahkot pois. Orava oli tormanny johonki hokkeliin ja nain sitten katkaissu sahkot kaupungilta. Sahkokatkos ei kestany kylla muutakun ihan vaan pari tuntia, eika se vaikuttanu meihin mitenkaan kun ei oltu edes kotona, eika kotona onneks ollu tarpeeks kuuma etta ois rotille tarvinu jattaa tuulettimen paalle.

Mentiin veljen luo hengaan vahaks aikaa ja kaytiin lounaalla jossain delissa. Sellanen ihana perusdeli. Vanhanaikanen ja straight forward. Ei mitaan minimalistimenoa. Ja leivatki oli ihan hyvia, vaikka se kasvisvaihtoehto kuulostiki aika tylsalta (avocado, idut, kahta juustoa, tomaatti, sipuli, oljy, etikka, pippuri.) Kun oon kerran ollu niin reipas noitten kaljajuttujen suhteen, ajattelin kokeilla olla myos reipas ruokailun suhteen ja olla ahtaamatta sita leipaa kurkusta alas niin etta tulee ahky :D Nii jai sit toinen puolisko illemmalle. Se oli aika iso muutenki. Sit hengailtiin veljen luona ja katottiin jotain trailereita ja puhuttiin Star Warsista ja Preacherista ja Marvel Cinematic Universesta. Oon huomannu etta sillon ku me kolme ollaan muitten kavereitten kans nii me ollaan aika arsyttavia ku pitaa aina puhua tallasista dorkajutuista. Parempi kokoontua veljen luona keskustelemaan naista jutuista.

Neljan aikaan tultiin sit kotiin, ku piti valmistautua ja kattoo vahan et mihin aikaan tasta kannattais lahtea bussilla kohti keskustaa. Sopivasti oli aikaa. Bussin piti lahtee 6.12, mutta just ku tultiin pysakille siina 6.02, nii tuli bussi ja mentiin sit silla. Ne vissiin meni sit kymmenen minuutin valein. Tultiin keskustaan sen verran aikasin etta kerkes kayda ostamassa tupakka askin ja polttaakki yhen ja hengailla siella pihalla jonku aikaa.Teatterin pihalla, siis.

Oli paljo porukkaa, ja taa oli Book of Mormonin opening night. Siis tan kiertueen San Diego-pysakin ensi-ilta. Kumpikaan meista ei ollu ennen kaynny tassa teatterissa, ja oltiin molemmat yllattyneita miten iso ja hieno se oli. Meian istumapaikat oli ylimassa kerroksessa, mut eivat silti olleet ylimmat paikat, koska sit siina meian takana pysty menee viela ylemmaks. Me oltiin ihan nurkassa, ja meian takana ei ollu ketaan niin pysty sit kurkkiin kunnolla jos tuntu silta ettei naa hyvin!

Tiiatteko ku on oottanu jotain tosi kauan ja sit se tapahtuu ja tuntuu et se menee ihan hurauksessa ohi, eika siita sit edes meinaa oikeen muistaa mitaan ja se harmittaa? Silta tuntuu. Toki nyt jotain muistan, mut jotenki ei edes tunnu silta etta kavin kattoon ton Book of Mormonin. Olin jotenki niin jossain pilven reunalla iloitsemassa :D Mun suu oli hymyssa koko esityksen ajan, suunpielet ei niinku millaan liikkunu siita mihinkaan :D Ja aina ku tuli joku lempparibiisi nii Robert katto et miten mulla menee siina vieressa :DDD Sellaset biisit mitka on soundtrackilla ollu ok, oli aivan helvetin loistavia lavalla kaikkien kulissien yms takia, niinku Man Up oli aivan paras ja Spooky Mormon Hell Dream. Aivan mahtavaa set designia ja koreografiaa ja sit aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Turn It Off, ku oon niin oottanu sita etta naan ku ne steppaa ne mormoonit :DDD Rakastan steppaamista. Siis se nyt vaan oli aivan mahtava se koko naytelma. Yllattavan vaha dialoogia laulujen ulkopuolella, mutta se vahainen mita siina oli oli hyvaa filleria, koska se autto ymmartamaan tiettyja referensseja mita niissa lauluissa on jotka pelkastaan sita soundtrackia kuunnellessa oli vaha out of place. Se tytto kuka naytteli Nabulungia oli ihana ja silla oli tosi kaunis aani, ja meita vaha pelotti Robertin kans se etta onks ne nayttelijat yhtaan hyvia ku ollaan kuunneltu sita soundtrackia nii paljo ja siinahan on tietysti ne alkuperaset. Mut se Elder Cunningham oli just huippu ja musta se Elder Price oli kans just hyva! Ei ollu yhta hyva aani ku Andrew Rannellsilla (mutta kenella nyt ois ;D) mutta hyva aani silti, ja musta sen naytteli sen osan just miten kuvittelin sen :D Oli kylla ihanaa saada hymyilla inhottavan viikonlopun jalkeen. Tulin tosi hyvalle tuulelle. Eihan tata oo odotettu ku iiiiihan hetken vaan... :D Roberthan osti ne liput joululahjaks. Nahtiin et Hamilton on tulossa tammikuussa tohon teatteriin. Onnee vaan lippujen saamiseen. Varmaan loppuunmyyty jo :D Taitaa taas kayda niin etta menee pari vuotta ennen ku ite paasee kattoon Hamiltonia.

Musikaaleista puheenollen, se Falsettos on tulossa takas ens kuussa. Robert kysy etta meinaanko menna taas. Sanoin etta mahdollisesti kylla joo. Ma tykkasin siita tosi paljo. Kysy myos etta pitaisko sen lahtee mukaan tallakertaa. Sanoin etta hauskinta olis tietenki jos se tulis kans, mutta ei oo pakko. Menihan se ihan hyvin yksinki. Tosin se varmaan vaan haluaa tulla mukaan ku kerroin sille etta itkin koko second actin lapi :D Haluaa vaan nauraa mulle :P Sellasta. Eilen sit oli toita, ja Robert oli vapaalla. Ei tehty oikeen mitaan illalla, katottiin vaan uusin Preacher ja sit jatkettiin Parks & Recreationin kattomista. Ollaan se kohta katottu loppuun, viimenen kausi menossa. Ma katoin Smashin loppuun, nii nyt en tiia mita katon. Bloo. Ideoita otetaan vastaan!

3 comments:

  1. kiva kuulla et oli hauskaa mormonissa ! kai joskus iteki pääsen näkee sen :)

    alettiin kattoo netflixistä eilen jotain sarjaa jonka nimee en muista mut siinä on jason bateman ja se laundraa jonku huumepomon drug moneyja missourissa. pari jaksoo katottiin ja vaikutti hyvältä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyt kun sen nakis viela toistekki nii uuh ja aah!

      Ozark? Naytti hyvalta, nain jonku patkan siita! Pitaa varmaan kattoo, ku kiinnostaa naha et miten silta hoituu tollanen vaha synkempi rooli :D

      Delete
    2. just se, saatiin eilen katottua loppuun. kakkoskautta odotellessa :)

      Delete