Saturday, July 22, 2017

Sokeri.

Aj helvetes jävlar ku väsyttää yhtäkkiä. Johtuu varmaan siitä että söin kaks megasokerista donitsia hiljattain ja nyt crashaa ku sokerikiksit on koettu. Nukuin kyllä tosi hyvin viime yönä ja menin ihan hyvissä ajoin nukkuun jopa ja oon tässä viimesen viikon ajan ollu jopa ihan semi reipas ja raitis nii ei pitäis olla mitään sellasta.

Meiän fisu sairastu ihan vähä aikaa sitte ja eilen se sit nukkui pois. Yritin sitä hoitaa kuntoon lääkkeillä ja suolakylvyillä mut lopulta sairaus vei voiton. Harmittaa ja tuntuu kun olis oma vika et nyt kävi näin.

Sit tänä aamuna Fester käyttäyty erikoisesti. En usko että se nukkuu pois sillä välin kun oon töissä mutta ootan sitä että Robert tulee kotiin nii se voi vähä kattoo sen perään. JOS nyt kävis se pahin mahdollinen niin sain ainaki pitää sitä sylissä aamulla ja se jopa viihty siinä hyvin ja sanoin sille että rakastan sitä. Että silleen.

Huomenna töitä taas, maanantaina vapaapäivä ja sit on onneks tiistai ja Book of Mormon!!!!! Oon niin oottanu tota päivää. Kohta!!!

Nyt meen hakeen jotain lounasta. Jos vähä olo kohenis siitä.

2 comments:

  1. Osaanotto kalan puolesta ja toivottavasti Fester paranee❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3 Festerin olo taitaa johtua sen kirppulaakkeesta, joten asialle voi ehka jopa tehda jotain. Se selviaa huomenna :)

      Delete