Monday, July 24, 2017

Kylma kivi.

Festerin kanssa kaytiin elainlaakarissa, ja kotiin Fester tuli pyyhkeeseen kaarittyna, eli on ollut aika itkuinen aamupaiva. Oli toinenki vaihtoehto, mutta sekaan ei kuulostanu hirvean hyvalta. Enemman siita sitten joskus kun on energiaa selittaa.

Ihan nain taysin toinen juttu joka vei ajatukset muualle hetkeks, etta nyt vasta, vaikka suomalainen oonkin, niin kuulin sellasesta ilmiosta kun Jaakko ja kylma kivi. Siis etta heinakuun 25 paiva Jaakko heittaa kylman kiven veteen ja samalla loppuu Suomen uimakausi, mutta etta sita paivaa on siirretty etta se onkin vasta elokuun viides paiva. Mutta mita nyt oon ymmartanyt blogeista ja kavereiden jutuista, niin ei siella Suomessa nyt kylla edes oo kauheesti mitaan uimakautta ollutkaan. Mahtaakohan sita kesaa tulla sinne ollenkaan? Ei siina, taallaki kesa on ollu vaha erikoinen. Iltasin joutuu laittaa pitkahihasta paalle, ja ku taalla pitais kesailtojen olla sellasia ihanan lampimia etta tarkenis ihan bikineissaki vaikka onki pimeaa iltasin. Eipa oo nakyny eika kuulunu. Mut ei kannata valittaa koska naitten koleiden iltojen myota meian kamppa on just sopivan olonen, ja se tekee rottienki ja hikisen mamman olon paljo mukavammaks! Etta kiitos vaan siita. Paivisinhan nyt tietenki on sit ihan kesakelit. Ite en oo edes korkannu uimakautta. En oo kaynny meressa enka edes kenenkaan uima-altaalla. Yhen kutsun oon altaalle saannu, mutta tuli huonoon aikaan niin piti vastata kielteisesti.


On kylla ollu ihan helvetin rankkaa viimeset pari paivaa. Alko torstaina. Torstaina siis oli Festerin elainlaakari, eika siina mitaan, mut sit oli sairas kala, ja silla oli aika roughi paiva koska se meni lavuaarista alas ja Robert joutu putkihommiin ja pelasti sen. Se sen seikkailu ei sentaan tappanu sita, vaan sit seuraavana paivana sillavalin kun se oli hoitavassa kylvyssa niin se meni huonoon kuntoon. Ja sit Festerin tila huononi lauantaina ja tassa sita nyt ollaan. Ei vois tuo Book of Mormon tulla yhtaan parempaan saumaan. Nyt tarvitaan naurua ja hilpeaa musiikkia. Ja onneks otin huomisen vapaaks sen takia. Nyt ei niinkun yhtaan huvittais menna toihin, niin senki takia tuli sopivasti.

Koska Robertilla oli tanaan toita ja taa Festerin elainlaakarikaynti oli vaha tallanen hatakaynti, olin jo eilisiltana pyytany kaverilta kyytia talle aamulle. Oltiin 10 minuuttia myohassa koska meian eessa mottoritiella oli just ehka minuutin tai kaks ennen meian saapumista tapahtunu onnettomuus. Mut muuten kavi aika nopeeta. Kaveripariskunta oli tosi ihana, ne ei antanu mun tyrkyttaa niille bensarahaa, ja menivat kahvilan kautta ja tarjos kahvin ja keksin, vaikkei ois tarvinu.

Katoin tanaan Avengers: Infinity War trailerin. Sen mista netissa on puhuttu ihan helvetisti, mita ei oo edes julkastu. Oli aika synkkaa toimintaa. Ootan tata leffaa innolla. Ehka jos katon sen viela sellaset viiskyt kertaa tanaan nii tulee parempi mieli :P Mietin etta pitaisko tanaan ottaa kaljaa, mutta ku tulee nykyaan aina kaljanjuonnista yks tietty kohta kipeeks tassa oikealla puolella, nii en tiia kannattaako. Ei se oo mitenkaan sillee AAAAI APUA kipee, mut sillee jaykasti kipee. Varmaan joku elin joka haluaa rajahtaa jos juon yhtaan enempaa kaljaa :P Hei vaan, vanhentumisen ilot.

3 comments:

  1. RIP sun eläimet ja tsemppipeukku ja halaus.

    ReplyDelete
  2. ^^ei hitto miten julmalta kuulostaa :( mutta henegssä mukana siis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha nauratti vahan koska se kuulosti sellaselta yritykselta :D mut kiitos <3

      Delete