Wednesday, July 12, 2017

He's a queen, I'm a queen. Where's my crown? I'm breaking down.

Se oli sit Robertin synttariviikonloppu nyt viime viikonloppuna! Synttarit oli lauantaina, me otettiin vaha starttia ja torstaina jo vaanneettiin burgerit ja kateltiin Preacheria. Perjantaina juhlittiin kaikista eniten. Herattiin aikasin, lahettiin kattoon uus Spiderman. Oli muuten hyva! Oonkohan edes nahny mitaan leffaa pitkiin aikoihin mika ei ollu hyva? Musta toi Tom Holland on just hyva Spiderman/Peter Parker. And I would know, ku oon niita sarjakuvia lukenu. Leffan jalkeen lahettiin lounaalle Robertin aidin kans. Kaytiin syomassa thaimaalaista. Oli aikamoista herkkua. Oltiin myos vuokrattu Logan, nii ku tultiin kotiin katottiin se. Piti ottaa kesken leffan paivaunet, mutta saatiin se silti katottua. Meilla oli seittemaks poytavaraus sushipaikkaan kavereitten kans, niin piti viela kereta sinne. Niilla on sellanen diili, etta synttareiden aikaan on viikon verran aikaa saada 15 dollarin edesta ruokaa. Aina joku kaveri tai me ite mennaan sinne viettaan synttareita. Oli siis aika taynna aasialaista ruokaa ja sarjakuvaleffoja tama paiva. Sushien jalkeen mentiin yhen kaverin luo ja juotiin kaljaa ja vaan hengailtiin. Ihan kivaa!

Lauantaina oli sit Robertin oikeet synttarit. Eipa me oikeestaan tehty mitaan, mika oli Robertin mielesta hyva juttu. Kateltiin vaan kaikkee netista ja juotiin kaljaa ja sit illemmalla tilattiin pizzat. Rotat tuli siihen sukeltelemaan pakasteherneiden peraan. Taalla sisalla on ollu kuuminta hottia, nii on kiva laittaa niille sellanen pieni allas tayteen vetta ja sinne sekaan pakasteherneita ja porkkanoita joita ne viileentaa itteaan sukeltelemalla sinne altaaseen ja saa samalla herkkuja itelleen!

Meian yks kala toissa, George, kuka oli ollu siella jo ennen kun ma alotin tuolla, kuoli pari paivaa sitte :( Samoihin aikoihin meian kala Clarence, alko kayttaytya omituisesti, ja huolestuin etta jos sillaki ois taa sama ongelma. Clarence tosin on vielaki elossa, ja nayttaa piristyneen. Sita ei oo ruokittu pariin paivaan nyt, minka pitais helpottaa sen ongelmaa. Sille on luvassa erikoisherkkua tanaan, koska annan sille herneen. Sen pitais helpottaa ruoansulatusta. Jannaa. Ihan kiva paaston jalkeen sen syoda jotain erityista mita normaalisti ei tarjoilla :D

Ostettiin uus tuuletin tanne olohuoneeseen, ooohhhhh. Tekee kuulkaa eetvarttia :P Paljo hiljasempi ja katevampi kun edellinen, eika se on taynna polya jota on mahdotonta putsata pois. Edellisesta puuttu se "kansi" tai se etuosa, niin ne siivet sit ratisi ja piti kauheesti metelia. Ja siita propellin keskelta oli tippunu se sellanen korkki, niin jos sita tuuletinta piti kolmosvaiheella (HIRVEE meteli) nii naytti silta etta se propelli lentaa siita kokonaan pois. Nyt on tollanen torni joka pyorii sivulta toiselle ja siina on napit mita painaa tuossa paalla ja tuulettaa oikeen mukavasti. Toimii myos oikeen hyvin rottien hakkien tuulettajana. Pitais hankkia pari lisaa tuuletinta. Makuuhuoneessa on vaan sellanen pieni tavallinen, ja seki on pitany laittaa silleen etta se puhaltaa suoraan sankyyn.

Nyt on muuten Gilmore Girlsit katottu ihan kokonaan lapi. Se revival jopa. Mika muuten oli musta ihan hyva! Paitsi etta miten voi olla, etta Roryn aani on jotenki kovempi yhtakkia? Se puhu ne kaikki 7 kautta jotenki tosi hiljaa ja sillee semimumisten, ja sit tuossa uudessa se oli jotenki unohtanu miten olla Rory ja puhu kovaa? En tiia. Musta siina kaikista parasta oli Lorelain ja Emilyn valit, miten ne sit lopulta korjaantu, ja miten Emily paatti menna eteenpain elamassaan. Monet oli pettyneita siihen miten Roryn elama meniki, mut musta se oli aika silleen realistisesti esitetty etta aina ei mee hommat suunnitelmien mukaan, etta sellanen ns. "taydellinenki" ihminen mokaa ja tekee typeria paatoksia. Sean Gunn oli muuten tosi komee siina <3 UUHH. Oli aika hyvin ikaantyneet monet naista nayttelijoista :D Ma en ehka tykanny sarjan viimesista sanoista, mutta oon kuullu etta koska taa revival oli kunnon hitti, nii ne tekee viela toisenki. Makes sense, ku se kerran loppu tolleen. Siina oli myos kummallisia sellasia ylimaarasia stylized-kamerajuttuja, esim. se ku Rory viettaa viimesta iltaa Life or Death Brigaden kans ja ne poseeraa eri tavoilla. Se oli ehka vaha arsyttavaa ja turhaa ja vei aikaa. Mutta overall, koko sarja, kaikkine kausineen oli ihan hyva. Ois tietty voinnu olla enemman Sean Gunnia :DD Nyt katon Smashia, sellanen sarja Broadwaymusikaalista ja sellasta. Mulle just hyva :D

Broadwaysta puheenollen, tanaan meen kattoon Falsettos'ia. Se on sellanen musical revival, ja silla oli limited run viime vuoden lopusta tan vuoden tammikuuhun asti. Se ei siis oo menossa maankattavalle kiertueelle, mutta se nauhotettiin ja nyt, limited time, naytetaan leffateattereissa. Tai, sellasissa pienteattereissa. Eli jos meinas naha Falsettos'in ja ei sattunu asumaan New Yorkissa, niin tassa on nyt mahdollisuus. Pitaa siis menna! Andrew Rannells on mun lemppari Broadwaynayttelija forever. Sen vastanayttelija Christian Borle on tossa Smash-sarjassa mita nyt aloin kattoon :D Kahen viikon paasta on myos se Book of Mormon! Kohta!!! Mut seki kaks viikkoo tuntuu jotenki tosi kaukaiselta. Ois jo!

Meilla on nyt lauantaina toissa sellanen tapahtuma taas. Monet meidan myyjista tulee paikalle, joku sellanen tosi suosittu leggingsmerkki tulee kaymaan, kahvibaari loytyy, livemusiikkia, arvontaa, herkkuja ja juomia, alennuksia ja kaikkee tallasta mita tapahtumalta odottaa. Kivaa! Jos en joudu sillon paivalla oleen toissa, niin aattelin menna kattoon taas Pride-paraatia. Tiedan etta illasta ainaki saan maksua, ou jee. Jos oisin paivallaki toissa nii tulis kylla aika kivasti rahaa. Mut ihan sama oikeestaan. Oon tanaanki toissa, mut vaan neljaan ku pitaa kereta sinne Falsettosiin. Tai kotiin ensin ja sit sinne.

Aika menee jotenki nopeesti mut samalla ei tarpeeks nopeesti. Aatelkaa, kohta Tytti on taalla taas! Syyskuun alussa. Hurjaa. Mut nyt meen kylla ottaan vaha jatskia aamupalaks. Ei tasta muuten tuu yhtaan mitaan.

No comments:

Post a Comment