Monday, July 17, 2017

Top 10: Sarjojen tunnarit.

Taa on istunu draftseissa jonkun aikaa, koska ensin tuli 6 naista paahan, ja sit meni pari kuukautta ennen kun keksein seuraavat 2, toinen kuukausi ennen kun paastiin numeroon 9, ja vasta viime viikolla tuli viimenen muistiin. Joistain tunnareista sita vaan tykkaa, jy nou.

10. Angel

Ma en itseasiassa kattonu Angelia, mutta tykkasin aina tasta tunnarista, koska mulla on sellanen soft spot celloilulle. Tykkasin tasta sen verran, etta tama oli soittoaanena joskus yla-asteella mulla kannykassa :D Enpa ollut tata kuullu moneen vuoteen, ja nyt kun taman tahan laitoin muistin etta sehan on nimenomaan se cello mika tassa on se juttu.


9. Devious Maids

Katoin tan sarjan ensimmaista kertaa viime vuonna. Oon suuri Desperate Housewives fani, ja katon sen sarjan lapi kerran vuodessa, ja koska se jattaa aina suuren reian mun sydammeen (RIP Mike ja kaikki muut yhyyyy) niin keksein etta tamahan on myos Marc Cherryn tekemisia, ja katoin tan. Itse sarja oli loistava, ja tunnari sopii hyvin sarjan menoon; hauska, nopea, vahan mystinen ja silleen. Ja koska sarja kasittelee latinanaisia, niin tottakai, pitaa olla vaha sellanen lattarimeininki. Musta taa on aika hauska, lyhyt ja ytimekas. Sellanen kun sen kuulee nii ajattelee heti etta uuuh, mitakohan tassa jaksossa tapahtuu! (ps. Evelyn Powell <3333333333333333333333333333)


8. Star Trek: The Original Series

Taa on ihanan retro. Mulla oli taa muuten hetken myos soittoaanena, tosin taalla asuessani. Lyhyt, mutta hoitaa tehtavansa. Tassa on sellanen perus 60-luvun avaruusihannesound. Sellanen 60-luvun avaruushuuma on jotenki ihanaa, ja tama kuulostaa ihan silta.


7. Curb Your Enthusiasm

Jos on kattonu tata sarjaa, niin tietaa etta tama tunnari kuulostaa just silta mita Larryn elama on. Tama tunnari + Larryn naama jos se on mokannu = taydellinen yhdistelma. Taa on hauska, pirtea ja jaa paahan. Ja sopii sarjaan erityisen hyvin.


6. Unbreakable Kimmy Schmidt

Tasta on vaikee olla tykkaamatta, koska tassa on taas valittu tunnari hyvin. Sopii hyvin paahahmon pirteaan olemukseen ja elamankatsomukseen. Ihanan pirtea, ja jaa paahan ja tulee hyvalle tuulelle. Joskus tunnari myy sarjaansa, tassa on onnistuttu siina. En oo kun sen ensimmaisen kauden tasta kattonu, pitais varmaan kattoo loputkin joskus. Sais hymyn huulille varmasti!


5. Freaks & Geeks

Tan ei periaatteessa pitais olla tassa, koska talle sarjalle ei ollu original theme'a, vaan tassa kaytettiin Joan Jettin Bad Reputationia. MUTTA se on hyva biisi, Joan Jett on kova, ja taa itse sarjan avaus on just paras, koska jokaisen koulukuva kertoo jotain siita hahmosta ja minkalaisia ne on sarjassa. Parempaa yhdistelmaa saa hakea.


4. Archer

Ei loytyny parempaa kun tallanen 15 minuutin loop, yhyy. Tassa on kans vahan sellanen retromeininki, josta tykkaan. Sellanen retrovakoojameno, mika nyt tietenkin sopii sarjaan. Tallaset instrumentaalit on yleensa mun lemppareita. Se lopputekstienki musiikki on tosi hyva, etta melken ois senkin voinnu valita, koska se on sellanen ihanan meneva jazznumero. Archerista puheenollen, loppupa huonosti se uusin kausi.


3. The Critic

Jos ei oo tata sarjaa nahnyt, niin suosittelen lampimasti! Koko sarjaa loytyy helposti ihan vaan youtubesta! Tykkaan tasta koska se on meneva, ja hyva tunnari jaa paahan :D Ja bonus etta se on instrumentaali.


2. Mighty Morphin Power Rangers


Tiedan etta joku taman lukija joka tuntee mut hyvin saattaa ajatella etta miten tama ei ollu ykkosena :DD Mitas tahan sanois? :D Olin aikoinaan suuri Power Rangers fani, joten talla tulee forever and ever olemaan paikka mun sydammessa :D Ja musta tasta kylla tulee vielaki sellanen pumped up feeling. Mitapa sita tallasia "klassikoita" menna vaihtamaan jollain uusilla :D RIP Trini.


1. Fargo (season 1)

Niinkun tassa on jo mainittu, niin tietynlaiset instrumentaalit on uuuuuhhhhhhhhhhhhhhh. Tasta tulee kylmat vareet. Sopii sarjan joskin hieman traagiseen tunnelmaan, ja muistuttaa etta sarjan huumorista huolimatta, aihe on synkka ja kohtalot epavakaalla tiella. Piti mainita etta tama on ensimmaisen kauden main theme, mutta huomasin kun tassa katottiin uusiks kakkoskautta, etta taa ilmenee lopputeksteissa ja myos DVD:n valikoissa aina valilla, etta se on siis jaannyt mukaan. En oo viela uusinta kautta kattonu, niin en tieda etta onko tama siinaki. Oikeestaan en tiia mita tassa hopisen, kun on nain kaunis tunnari, ja voit itsekkin kuunnella sen!

4 comments:

  1. go go power rangers :D hyviä biisejä olit valinnu mukaan :) itellä olis varmaan gummibears ja mitähän muita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos! oi joo, gummibears on kans kova! pitaa varmaan joskus teha osa 2 :D

      Delete
  2. I didn't even remember that the Angel theme was so good! :D
    also, now I really hope you do top 10 worst theme songs xD I sure would have a long list of those :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. I've been hanging on to that Angel theme for years :DD

      oh trust me, I'm already thinking of stuff for a top 10 worst list and I already have my number one thought out :DDD

      Delete