Wednesday, July 5, 2017

Spektaakkeleita.

Eilen oli itsenaisyyspaiva. Kerranki saatiin Robertin kans tehtya jotain kivaa kyseisena paivana, koska kaveripariskunta kutsu grillbileisiin. Tykkaan siita etta ne asuu lahella ja etta ne tykkaa juhlistaa kaikkee tallasta kotonaan, nii yleensa mennaan sit niitten luo ku niilla on bileet. Siella ei tosin ollu hirveesti porukkaa, mut ei siina mitaan! Lepposa meininki ja kaljaa. Siella oli yks yokottava tyyppi kuka vahan aikaa sitte yritti lisata instagramissa. Se ei ehka ensin tajunnu keta me ollaan, koska se kovasti yritti jutella Robertille. Sit mainitsin veljen nimen yhteen vaiheeseen, ja se oli aika hiljanen sen jalkeen. Mika taa juttu on, etta yhtakkia kaikkia naita inhottavia tyyppeja on joka puolella ja ne haluaa kaveerata? Blaaa. Sit yks semituttu, kenen luona vietettiin tan kaveripariskunnan miesosapuolen 30-vuotissynttareita helmikuussa tuli sinne kans, ja se on ihan mukava tyyppi, ja tavallaan kiva etta "tunnettiin" joku siella. Hengattiin ja juotiin kaljaa, ja ne grillipippaloorat oli taysin veget, muttei syoty mitaan. Tai, Roberthan ei oo vege, ja sille kylla maistuu kans vegeruoat, mutta sita ei kiinnostanu kyseinen tarjoilu. Lahettiin kotiin joskus kaheksalta. Kotimatkalla tormattiin tuttuun. Sen hiuskommentit vitutti. Nahtiin se perjantain keikalla, jollon se luuli etta sen mielipiteella on yhtaan mitaan valttia. Siis hiuksista taas. Fuck youuuuuuuuu~

Kotona oli vegaanimakkaraa, ja sit tein kuppiperunaa. Eli just sellanen hyva "grillaus" pyharuoka. Vaha amerikkalaista ja suomalaista yhessa. Oli tosi hyvaa. Sit olin vaha kurjalla tuulella, mutta Robert oli lohduttava ja ihana ja mentiin nukkuun jo yheksalta ja nukuin tosi hyvin ja nain kivoja unia. Robertista :DD Ei siis mitaan seksiunia, mutta siis oli vaan kivaa unissa yhessa ja aina kun herasin niin se oli siina, mika vaan piristi entista enemman. Hymy huulilla hereille aamulla.

Menin tanaan toihin, koska ei viittitty kukaan menna toihin eilen. Ei ollu kauheen hyva paiva. Itseasiassa, mun paivat on kaikki ollu tosi tosi tosi paskoja. Mun pomot myy enemman ku ma yhtakkia. Ja ma oon aina ollu top seller. Alkaa huolestuttaa :s  Mutta tanaan en nyt hirveesti olettanukkaan myymani hirveesti, koska on paiva pyhan jalkeen. Facetaimasin sit Lindan kans melkeen koko iltapaivan aivan sulkemiseen asti, ja se oli kivaa :D

Samalla ku juttelin Lindan kans, huomasin miehen kuka istu liikkeen ulkopuolella. En nyt aatellu mitaan sen kummempaa asiasta. Naapuriliike on sellanen kannykkaliike, etta ne korjaa nayttoja ja myy kuoria yms, ja monesti ku ne korjailee juttuja, istuu asiakkaat siina ulkona penkilla. Piti poiketa Walmartiin akkia, ja tajusin etta ehkei se ookkaan naapurin asiakas, koska naapurilla oli tyttokaveri ja sen isa kylassa ja ne jutteli siina eika nayttany yhtaan kiireiselta. En silti aatellu asiasta yhtaan mitaan. Menin Walmartiin, ja olin siella ehka vaha alle 10 minuuttia, ja ku tulin sielta, sama seta istu siina Walmartin edessa. Alko vaha kummastuttamaan, mutta ajattelin etta mitapa tuosta. Mut sit heti ku paasin takas toihin niin tama mies tuli takas siihen samalle penkille missa se oli aikasemmin istunu. Sillon aloin kiinnittaa huomiota asiaan. Joka kerta kun se huomas etta tuijotan sita, se laitto aurinkolasit naamalle. Se oli jo vaha shady. Juttelin tassa Lindan kans samalla, ja kerroin sille tasta ja tietenki halusin nayttaa mika creep oli kyseessa. Se tietenki huomas etta nyt sita saatetaan kuvata, ja of course, arskat naamalle ja se vihdoinki sit lahti siita. Sit ei enaa huolestuttanu, kunnes oli sulkemisaika, ja sit nain sen tyypin taas. Menin naapuriin kysymaan etta voisko se soittaa vartijan mulle (juttelen siis naitten naapureitten kans usein ja ollaan hyvissa valeissa jne.) Alko vaan jotenki ahistamaan. Soitettiin vartija, ja se tuli heti paikalle ja ootti sillavalin kun suljin liikkeen ja sit se saatto mut ihan bussipysakille asti. Se oli tosi mukava ja hoiti tyonsa. Se kyseli multa kaikkee sellasta mista vois tulla hyva mieli, esim etta oliko hyva paiva, onko mitaan kivoja suunnitelmia tulossa jne. Se varmaan tajus etta olin vahan freaked out. Huomas etta se oli kaynny jonkunlaisen koulutuksen, mutta musta oli tosi ihanaa etta se kyseli kaikkee tollasta kevytta ja mukavaa.

Ku bussi pysahty jossain 70th streetin kohilla, joku mies tuli mun viereen ja kyseli et mita kuuluu. Sit katoin ylos ja huomasin etta se oli se semituttu eilisista kemuista! Seki oli just paassy toista. Oli jotenki tosi ihana naha tuttu naama tuon tyospektaakkelin jalkeen. Juteltiin sit koko matka kotiin. Se ois lukenu mulle tarotkorteista jos ei mun pysakki ois ollu ennen sen pysakkia :D Ens kerralla sit!

Nyt juon kaljaa. Aattelin etta oisin juonnu vaan yhen, koska jaakaapissa piti olla yks. Robert oli juonnu sen, ja ahisti viela vahan kun tulin kotiin. Ostettiin kokonainen sixpack :P Oho. Sellasta.

No comments:

Post a Comment