Saturday, July 1, 2017

Ei auta itku markkinoilla.

Torstaina oli siis ne markkinat. Tai, nehan on niinku kuukauden verran auki ne markkinat, mutta me paastiin kaymaan torstaina siella. Mentiin kaverin ja sen Pennsylvanialaisen naisystavan kans, ja oli kivaa hengailla niitten kans koko paiva. Muutenki kiva menna sellasten tyyppien kans ketka haluaa naha kaikki samat jutut kun ite. On nimittain sellasia tyyppeja ketka on meian markkina-musta-listalla, kenen kans on yhta paansarkya lahtea tollaseen ihmislaumaan katteleen erikseen kaikkia juttuja.

Kaikista ensimmaisena piti tietenki tutkia farmihalli, koska siella oli possuja, lehmia, vuohia ja lampaita. Muutama vuohi kurkki silleen etta niita pysty vahan rapsuttaakkin. En tiia saako niita oikeesti rapsutella, mutta ketaan ei nayttany vaivaavan asia, varsinkaan kyseisia vuohia. Farmihallin jalkeen mentiin oottaan possurallia. Se on just sita milta kuulostaa, pienet possut juoksee kilpaa. Ja se on aika sulonen naky :D Possuilun jalkeen kaytiin kaikki messuhallit lapi. Yks niista on aika tylsa; siella myydaan vaan kaikkee rikkaille ihmisille kenella on isot talot ja tontit. Kaikkia hot tubeja ja makeita piha keinuja ja megagrilleja ja infrapunasaunoja. Pitihan ne pihakeinut taas kokeilla tana vuonna...Sellasen kun sais joskus. Jos ois siis oma piha. "Sit kun oon rikas." Joka vuosi messuhallien kohokohtana on sellanen dippifirma, ja niilta saa vaikka kuinka paljo maistiaisia nii etittiin se kuumeisesti kasiimme. Robertin kans jopa ostettiin yks dippi. Tahan valiin oli hyva ottaa vaha lounasta. Me ei kylla syoty mitaan super hullua, jossei uppopaistettu avokaado oo mitenkaan erityisen hullu juttu. Aika rasvasta hommaa kylla. Sit piti kayda Hot Dog on a Stickissa kans. Tasta jatkettiin toiseen sellaseen johonki farmihallihommaan. Siella oli pupuja ja kalkkunoita naytilla, ja oli petting zoo kans. Sai ruokkia lampaita, vuohia ja lehmaa! Ja niita sai silittaa kans. Kaikki oli super ihania tietenki :D Kaytiin tan jalkeen kattoon kalkkunarallia. Siella oli kolme sarjaa; isot kalkkunat, ne sellaset mista tulee ruokaa niille ketka niita kalkkunoita nyt syo (eli melkeen kaikki amerikkalaiset -__-), sit sellaset keskikokoset, tosi upeen nakoset kalkkunat, ja sit pikku kalkkunat!!! Ne siis juoksi kaikki sellasen kaukoohjattavan auton perassa jonka kontiin oltiin laitettu jotain kalkkunaherkkua :D

California Lotterylla on joka vuosi oma koju siella, ja jos ostaa 20 dollarin edesta arpoja, saa pyorittaa sellasta pyoraa josta voi voittaa lisaa arpoja. Robertilla kavi onni, se voitti viiskymppia. Ma voitin mun rahat takas + 3 dollaria, joille keksein sit myohemmin hyvan kayton. Kaytiin huvittelualueella kans. Siella on kaikkia laitteita ja peleja ja sellasta. Pelattiin Robertin kans jotain kilpapelia, missa pitaa rullata palloja sellasiin reikiin ja se sit paattaa etta kuinka nopeeta sun hevonen menee. Ma voitin ja sain palkinnoks ison pehmolelukoiran :D Robertin oli tarkotus voittaa mulle jotain, mutta mitas sita miehilla tekee jos voi itekki voittaa omat palkintonsa ;D Otettiin viela sellanen frozen banana tahan kyytipojaks.

Siella oli sellanen kiva pieni alue missa sai menna sellaseen isoon hakkiin syottamaan jotain pienia papukaijoja, ja se makso kolme dollaria, niinpa mun voittamat rahat meni siihen :D Heti ku menin sen kupin kans sinne hakkiin, tuli ainaki 5 lintua istumaan kasivarsille ja olkapaille. Ne oli kaikki hirveen sulosia! Yks oli hassulla tuulella, ja tuli mun olkapaalle ihan vaan huutaakseen :D Se teki kaikkia hauskoja aania ja laulo kovasti ja sit se alko leikkimaan sen hoitajan kans kuka tuli mukaan sinne hakkiin. Sit lopulta yks lensi mun kaden paalle ja istu siina ja pasko :( Niinpa tiestysti.

Kaverit halus menna kattoon jotain taikuria, niin mentiin sit sinne. Mut se oli aika paska, ja tietysti enemman lapsille tarkotettu. Se oli jotenki perverssi ja kutitti jonku pienen tyton kainaloita. Se myos teki jonku tempun missa se tunki vessapaperia pienen pojan suuhun. Jaa. Ei haluttu jaada kattoon sen pervoilua, niin lahettiin meneen. Ostin grillatun maissintahkan matkalla ulos ja syotiin se Robertin kans puoliks.

En muuten edes palanu auringossa, etta se oli aikamoinen saavutus! Ihan vahan vaan olin punanen tosta kulmakarvojen ylapuolelta. Oli tosi hyvat markkinat tana vuonna! Harmi ettei ollu mitaan hyvia artisteja tana vuonna, mutten tiia oisinko jaksanu hengata siella johonki kymmeneen asti. Ens vuonna sitte taas.

No comments:

Post a Comment