Sunday, July 2, 2017

My Girlfriend's Dead.

Perjantaina tuli keikkailtua! Ensin tosin oli töitä. Yleensä ei oo perjantaisin mut nyt pyydettiin töihin mikä passas oikeen hyvin koska sit sai illalle vähä ekstra käyttörahaa.

The Dickies oli joutunu jonku kohun keskelle pari päivää ennen tätä keikkaa. Warped Tourilla niitten kans keikkaillu nuorista naisista koostuva bändi oli kyllästyny johonki niitten läppään ja sit siinä sattu kaikenlaista ikävää ja nyt on taas koko punkmaailma jakautunu kahteen. Eipä muakaan kyllä hirveesti kiinnosta mitkään vanhojen äijien läpät joiden huumorintajun kehittyminen loppu sillä hetkellä kun ne täytti 50, mutta jos jatkuvasti tarvii lakata kuuntelemasta bändejä sen takia että niissä on miehiä ketkä vois oikeesti vaan pitää päänsä kiinni ja soittaa sitä musiikkiaan nii ketä sitä enää kuuntelee? Ei hirveesti iske monet uudet bändit eikä varsinkaan väkinäistetyt sanomat. Haluan vaan kuunnella sellasta mista tulee hyvä mieli eikä tarvi miettiä mitään sen kummempia.

Toki mietitty lähtee tonne keikalle mutta liput oltiin jo hankittu kuukaus ennakkoon ja mä en oo pystyny käymään millään keikoilla piiiitkiin aikoihin ja en ollu ikinä nähny illan pääesiintyjää The Vandalsia.

Koska keikka oli all ages nii jos halus drinkkirannekkeen piti näyttää henkkarit. Kokeilin huvikseni ja se nainen sano et joo, nää on erääntyny mut oisko vaikka pankkikorttia näyttää tän mukana. No toki oli, ja näin sain ranteeseni mieluisamman rannekkeen. Mentiin tietty heti hakeen kaljat ku kerran pysty.

Dickiesin aikana oli vähä porukkaa. Lieneekö kohu syynä asiaan vaiko että vaan vanhempia tyyppejä kiinnostaa kyseinen bändi.

Guttermouth oli paska. Robert oli liian humalassa ja ei ollu kauheen kivaa kattoo sen perään samalla ku joutuu kuuntelemaan bändiä josta ei välitä. Robert osti kännissä mulle uuden Dickies-paidan koska mun pöllittiin pari vuotta sitte. Nyt tietenki on vähä sellanen "pitäiskö tätä edes käyttää" olo mut ku toinen kerran osti ja vanha pöllittiin.. Ostin ite Vandals-topin. Miesten sellasen tosin.

Vandals oli hyvä. Paljo kusipäitä vaan liikkeellä. En tiiä mitä muuta sanoa keikasta. Ois voinnu olla kivempaakin jos esim. Keikkaseura ois ollu vähemmän kännissä ja ihmiset ois ollu mukavempia. Ainaki näki tuttuja.


Keikan jälkeen en tajunnu että Robert oli jo pihalla oottamassa nii jäin ite sisälle ootteleen ja sjsjdnrj hirveä ihminen tuli siihen olemaan avulias. Esitteli ittensä ja sanoin heti että kyllä mä tiiän kuka sä oot. Oon puhunu tästä tyypistä joskus. Veljen kamala entinen. En usko sekunttiakaan että se on mukavuudellaan vilpitön. Toivoo ihan varmasti että sen "hyvät" teot kantautuu veljen korviin ja että siitä on sille hyvät seuraukset. Tuttu tuli pihalta huikkaamaan että täällä ois tää sun mies ja juoksin heti pihalle sanomatta mitään.

Oi voi. Mutta silti ihan kiva että pääsi vähä keikkailemaan.

No comments:

Post a Comment