Wednesday, November 9, 2016

Ala itke.

Eilen kun en saannu nukuttua tulin tanne naputtelemaan tekstia mut ei se sit loppujen lopuks ollu kauheen hyva ja onneks sita ei ollu kukaan lukenu (ainakaan bloggerin mukaan) niin sit vaan postin sen.

Taallahan oli nyt sitten ne kuuluisat vaalit eilen, ja siina nyt kavi sitten miten kavi. Ei siis mitenkaan kivasti. Tallasta taa nyt sitten on. Mua kuitenki vituttaa muut asiat enemman kun itse tuo vaalitulos. Esim. ajoin itseni tappeluun yhden parhaan kaverin kans siita kun tama sano etta jos aanesti kolmatta puoluetta niin heitti aanen hukkaan. Musta se oli tosi torkeesti ja naiivisti sanottu sellaselta ihmiselta kenen on hirveen helppo kritisoida kun ei itse asu taalla, ja asuu sellasessa paikassa missa useampi puolue on edustettu, ja siis niinkun ihan silleen nakyvastikkin. Arsytti se ehka senkin takia etta kun aika moni mun kaveri aanesti just jotain toista. Musta on ihan reilua etta aanestaa sita kenet tuntee sydammessaan olevan se parhain kandidaatti. Ja siis ihan perseesta etta vaan sen takia etta joku trolli ei sais aania pitais aanestella jotain ketkua.

Ihmiset ei myoskaan nayta ymmartavan sita etta kyse oli vahemman siita etta trollilla on enemman tukijoita kun ketkulla, ja enemman siita etta ketku on tosiaankin noin vihattu kandidaatti. Sitakaan ei olla otettu huomioon etta trollilla oli varmasti piilossa monia tukijoita, sellaisia ketka ei todellakaan viitsinyt julkisesti esittaa mielipiteitaan, koska ne varmasti tiesi etta niilta lahtee paa irti jos tekevat niin. Tallasiahan loytyy ties mista.

En yrita nyt puolustella, lahinna vaan ottaa paasta tama tallanen paniikki ja syyttely siita etta JOS ET TEHNYT NAIN NIIN OLET _______________. Jos et aanestanyt ketkua niin olet seksisti. Jos aanestit toista puoluetta niin olet paska tyyppi (ehka siks arsyttaa tuo etta jos kaveri todellakin on sita mielta, niin mina, jos oisin voinnut aanestaa, olisin paska tyyppi, kuten on mun mies, kuten on monet mun lahimmista ystavista, jne),  jos et itkenyt eilisten vaalitulosten takia olet varmasti trollin kannattaja. Ja niin edespain, vittu.

Ma oon aika hyva ylireagoimaan, mutta oon myos sellanen etta kun ryhmassa aletaan vetamaan overeita, niin alkaa arsyttaa ja yhtakkia tekee mieli pyytaa kaikkia hengittamaan syvaan ja olemaan hiljaa. Nyt on vahan sellanen tunne. Ihmiset itkee ja huutaa, ja se tuntuu jotenki ylireagoinnilta. Ja tama on siis nyt lhieman kyseenalaisen statuksen omaavan ulkomaalaisen suusta. Ja ihmiset lietsoo paniikkia. Paitsi sehan on tietenki vaan "hyva juttu" koska me ollaan liberaaleja, ja se on vaan huono juttu jos konservatiiviset lietsoo tallasia ikavia tunteita. Tumblr on tanaan taynna ulkomaalaisia kenella ei musta oo mitaan osaa eika arpaa tahan, ketka lietsoo paniikintunteita. Haluaisin vaan sanoa etta sit the fuck down and shut up. Joo, tiedan. Asiat ei oo mitenkaan silleen ihan taysin ok jos joku helvetin kurpitsa valitaan presidentiks, mutta asiat ei voi oikeasti olla niin huonosti. Eihan me tiedeta milta nama seuraavat 4 vuotta tulee nayttamaan. Ei me tiedeta. Ei kannata menna asioiden edelle. Ei kannata itkea. Nyt pitaa vaan olla vahva ja reipas. Ei kannata panikoida. Pitaa nostaa leuka ylos ja menna eteenpain. Ei oo mitaan muuta mahdollisuutta. Ei voi tehda mitaan muuta. Ei kannata luovuttaa.

Nyt siis itkut sikseen, ja big boy/girl pants'it jalkaan. Ja nautitaan maailman karismaattisimmasta miehesta, Barack Obamasta kun viela voidaan ja katsotaan vasta sitten etta miten kay. En jaksa olla pessimisti kun nain monet tekee sen jo mun puolesta. En oo itkenyt enka aiokkaan. Enka ala suunnittelemaan muuttoa Suomeen. En todellakaan, vaan koska joku paska jatka ottaa kohta ohjat kasiinsa.

Mutta niin. Hyvia juttuja talta paivalta jos yhtaan piristaa (ei varmaan): oli yli 30 astetta lamminta, ajettiin lahden vierella kun piti vieda Fester elainlaakariin ja maisemat oli tosi ihanat, on ollu hauska paiva Robertin kans (joka nyt on tosin yhta hyodyton ku kaks vasenta kenkaa), JA MUN VELI ON TAALLA!!!!! Mut se tietty luulee nyt etta me voidaan nahda tosi myohaan koska kello on melkeen kaheksan eika siita oo kuulunu viela yhtaan mitaan. Blaaa. Ja huomenna illastan yhen kaverin kans keta en oo nahny vuosiin. Seki on aika siisti juttu. Etta nain tanaan.



EDIT: Halusin myos lisata tahan etta monet democrat-puolueen kannattajat EIVAT AANESTANEET tana vuonna. Varmasti monet oli niin varmoja siita etta niitten kandidaatti voittaa, joten jattivat valista. Kuinkas kavikaan?

2 comments:

  1. meillä töissä ihmiset ihmetteli kovasti tätä vaalitulosta. ite sanoin et en oo perehtyny enkä tiedä miten mikään vaikuttaa ees tänne mestaan joka on niin kaukana sieltä. tiiän vaan et tyypillä on hotelleitä missä mulla ei oo varaa nukkua :D

    ReplyDelete
  2. aika monta syyta miks kavi just talleen, esim se etta joku 49.9% ei edes aanestany ollenkaan, ja se etta keskiamerikka oli nii kyllastyny siihen etta demokraatit on jattany ne huomioimatta niin ne tietenki sit aanesti sellasta ehdokasta kuka puhu niille :/ tallasta taa nyt sitte on, toivotaan etta neljan vuoden paasta kavis vaha paremmin :D

    ReplyDelete