Monday, November 28, 2016

I believe.

Soi tuo nyt paassa niin helvetisti. Aattelin tassa blogaamisen jalkeen hieman hoilottaa itsekseni. Musta on jotenki super huvittavaa, etta "harjottelen" kaikkia biiseja aina, etta laulan ne mahdollisimman hyvin, vaikka Robert onki ainoa kuka koskaan kuulee mun laulavan :D Mahdollisesti joskus jotkut lahimmat kaverit myos, jos on joku karaokeilta tms jonku kotona, mutta sillon laulan vaan sellasia "safe" biiseja, mita ei oo edes tarvinnu harjotella erityisemmin :D Hohhohhoooo.

Perjantaina olin toissa. Black friday. Oli kivaa! Pomo tarjos pizzat jotka toimitettiin suoraan putiikkiin. Sain pomolta viime viikolla jo yhen Kitty Gram (meian oma pehmolelumerkki) paidan, mut se anto mulle toisenki nyt perjantaina. Jee! Tosi kivoja paitoja. Asiakkaita riitti. Ois voinnu olla enemmanki, mut oli niita silti enemman ku tavallisena perjantaina. Meilla oli 20% alennus koko liikkeessa, ja sit kolmen dollarin joulukoristeet plus "special happy person discount" kaikille pehmoleluille :D Et jos joku oli tosi hilpea ja kiva, nii sit otettiin 2-4 dollaria jopa lisaa siita 20% alennuksesta. Et aika hyvat alennukset, kuulkaas! Lauantai oli kuulemma viela parempi. En tiia ku en ollu siella, mut eilen oli normaalia kiireisempi sunnuntai! Alennukset jatku viela lauantaina ja eilen, ja aika paljo tuli myytya. Huomenna uudestaan. Saa naha minkalainen viikko on luvassa. Nythan on noi Thanksgivingit hoidettu pois alta nii en tiia yhtaan miten paljo ihmiset harrastaa shoppailua. Tosin nythan monet alkaa osteleen joululahjoja, ja eilenki oli aika moni sellanen meilla ostoksilla. Oon muuten huomenna menossa myos juontamaan triviaa illalla, kolmannen kerran! Jannaa! Ja tosi hauskaa. Toivottavasti menee tosi hyvin talla kertaa! Siis, onhan se menny ihan hyvin viimeset kaks kertaa, mut katoin tosi huonosti aikaa viimeks, ja unohin laittaa playlistin shufflelle, unohin mainita pari juttua, jne. Oli siis hieman stressi paalla. Mut jospa talla kertaa suunnittelis kaiken vaha yksityiskohtaisemmin, ettei ois silleen "no se meni nii hyvin viimeks et kyl ma osaan." Robertilla on huomenna vapaapaiva, ja se toivottavasti vie Raen elainlaakariin sillavalin kun oon toissa. Mut pitaa nyt soittaa ja kattoo jos sinne edes saa ajan huomiselle. Yleensa kylla saa heti seuraavaks paivaks. Toivotaan etta saa, kun taa ois silleen Raen re-check muutenki.

En oo vielakaan saannu ostettua mitaan joululahjoja. Katoin postissa paljoko sellanen flat rate laatikko Eurooppaan maksais. 86 dollaria. Joo ei kiitos. Oon lahettany PALJON HALVEMMALLA tapotayden laatikon ennen. Mut sit huomasin et se makso ton verran koska se lådjå (vaha dialektia tahan, jaksoin jopa kopioida ton kirjaimen tohon) ois perilla 2-3 paivan sisalla. Ei silla lootalla nyt NIIN kiire oo kuitenkaan. Ja oishan se tietty kiva et se tulis ennen joulua perille, mutta onko tuolla nyt nii valia? On sit jotain mita avata joulun jalkeenki :D Ja laatikoista puheenollen, oottelen tassa viela omaaki pakettia. Mut sit muistin etta viime viikollahan ei posti kulkenu parina paivana ku oli juhlapyhat jne. Jospa se paketti ilmestyiski sit talla viikolla! Mut Robertilla on huomenna vapaata nii ei sit voida hakee sita. Blaa. Auttaiskohan jos antaisin sille mun henkkarit mukaan otettavaks ku siina on se osote? Sitahan vois vaikka kokeilla. Paketissahan on mun nimi kuitenki myos ja sen nimi, ja sit taa osote jne jne jne. Blalal

Nyt taas selittelen kaikkee niin on parempi etta pidan suuni kiinni ja sormeni kurissa etten napyttele kaikkia tylsia juttuja taas. Meen vaha hoilottamaan ennen ku pitaa soittaa elainlaakariin. You know, aanenavausta kato.

No comments:

Post a Comment